"ברצוני להודות לפרופסור אילן רון , על ייעוץ מקצועי מעמיק ומסור,קיבלתי הסבר ומענה ברור מפורט לכל שאלותיי תוך הפגנת ידע רחב , סבלנות, ואכפתיות , הייעוץ היה מקיף יסודי ומקצועי מאוד .העניק לי תובנות חשובות להמשך הדרך. ממליץ בחום לכל מי שיחפש מומחה בתחום לפנות אליו הרבה הרבה תודות לפרופסור רון אילן ."
לאחרונה אושר על ידי FDA מעכב RET ראשון- סלפרקטיניב Loxo292- זמין בארץ דרך מחקר או חמלה פרטנית. מעכב נוסך שהראה תוצאות דומות Blu 667 זמין דרך המחקר. נעשה נתונים מעטים גם על יעילות של אלקטיניב בגידולים נושאי מוטציה זו, זמין off-label ברכישה פרטית ודרך ביטוח פרטי.
שלום, אכן הוצג במהלך כינוס בינלאומי אחרון WCLC מחקר שבדק את השילוב של אימונותרפיה (שתי תרופות: אופדיבו ואימפינזי) מול טיפול כימותרפי והראה ששילוב אימונותרפי זה משפר הישרדות. המיתרים בעיקר בלט בסוג אגרסיבי יותר של מזותליומה- סרקומטואיד. השילוב טרם זמין בסל שרותי הבריאות, אך יכול להינתן off-label ברכישה עצמית, דרך ביטוח פרטי או עמותות חולים.