דלג לתוכן

דו-סוכר (דיסכריד) (disaccharide)

1 דקות קריאה
פחמימה המורכבת משתי יחידות מחוברות של חד-סוכר. הדו-סוכרים הנפוצים ביותר הם מלטוז, לקטוז, וסוכרוז.
רופאים בתחום
ד"ר סיגל גריסרו
ד"ר סיגל גריסרו המטולוגיה
המטולוגית, מומחית בהשתלות מח עצם וטיפול בתאי CAR-T ללימפומה ולוקמיה
ד"ר אינה צורן רוזנטל
ד"ר אינה צורן רוזנטל המטולוגיה
מנהלת שירות פנימי המטולוגי ברמב"ם. מומחית ברפואה פנימית, בהמטולוגיה ובקרישת דם
ד"ר ריבה פיינמן
ד"ר ריבה פיינמן המטולוגיה
מנהלת השירות להמטולוגיה אמבולטורית רמב"ם, חיפה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו