דלג לתוכן

ג'לטין (gelatin)

1 דקות קריאה
חומר דמוי ג'ל; משמש כמקור לחלבון בטיפול בתזונה לקויה; ברוקחות - לייצור כמוסות ופתילות; ובבקטריולוגיה - להכנת מצע תרבית.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר רז הגואל
ד"ר רז הגואל
המרכז הרפואי לטיפול בהשמנה
פרופ' אמנון זיסמן
פרופ' אמנון זיסמן אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)
ד"ר ואלרי דונצ'יק
ד"ר ואלרי דונצ'יק כירורגיה
מומחה כרורגיה כלי דם
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו