דלג לתוכן

סיבים תזונתיים (nutritional fibers)

1 דקות קריאה
חלק המזון שאינו עובר תהליכי עיכול וספיגה ואינו מספק אנרגיה לגוף. קיימות ארבע קבוצות של סיבים תזונתיים: צלולוז, המיצלולוז, ליגנין ופקטין. מזונות מזוקקים, כמו סוכר לבן, אינם מכילים סיבים תזונתיים. מזונות המכילים כמות גדולה של סיבים תזונתיים כוללים דגנים מלאים, ירקות שורשיים, אגוזים ופירות. יש הטוענים שסיבים תזונתיים מסייעים במניעת מחלות שונות של העולם המערבי, כגון עצירות, סוכרת, השמנת יתר וסוגים מסוימים של סרטן.
רופאים בתחום
ד"ר גיל נרדיני
ד"ר גיל נרדיני כירורגיה פלסטית
5.0
( 44 חוות דעת )
"רופא מדהים, סבלני, זמין, היה קשוב לרצונות והציפייה שלי, מקצוען אמיתי, בקיצור תותח על."
ד"ר יוסף לייטנר
ד"ר יוסף לייטנר אורתופדיה
מנתח בכיר מנהל היחידה לניתוחי עמוד שדרה בבי"ח מאיר כפר סבא | מרפאה פרטית - מדיקל השרון
ד"ר יובל סופרו
ד"ר יובל סופרו נוירוכירורגיה
4.9
( 24 חוות דעת )
"רופא מאוד קשוב, מגלה אמפתיה כלפי הלקוח, מקצועי, מסביר ביסודיות."
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו