דלג לתוכן

פירוק חלבון (proteolysis)

1 דקות קריאה
התהליך בו מולקולות מורכבות של חלבון, המתקבלות מן המזון, מפורקות על-ידי אנזימים בקיבה ובמעי הדק לחומצות האמינו המרכיבות אותן. חומצות האמינו נספגות אל זרם הדם. ראה גם אנדופפטידאז, אקסופפטידאז.
רופאים בתחום
פרופ' אדריאן אלנבוגן
פרופ' אדריאן אלנבוגן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מנהל אקדמי ויועץ פריון
ד"ר רוני רוזן
ד"ר רוני רוזן גסטרואנטרולוגיה
ד"ר צבי חי ברנע
ד"ר צבי חי ברנע נפרולוגיה
מומחה בנפרולוגיה, נפרולוג בכיר מחוז מרכז
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו