החוש שמאפשר להעריך טעם של חומרים בפה. איברי החישה האחראים הם פקעיות הטעם שעל פני הלשון, אשר מגורות כאשר מזון נמס ברוק שבפה. מקובל לדבר על ארבעה טעמים - מתוק, מר, חמוץ ומלוח; אפשר להוסיף להם גם טעם בסיסי (אלקלי) וטעם מתכתי.
רופאים בתחום
ד"ר פבל ווסקובויניקרפואת שיניים
5.0
( 7 חוות דעת )
"ברצוני לשתף אותכם על חוויה יוצאת מן הכלל
לא הרגשתי
טיפול בשיניים
לאורך כל הדרך
מקצוען אמיתי
כולל אלונה אסיסטנטית שמשלימה אותו
לסיכום ממליץ בחום לבצע טיפול אין מה לחשוש
בהצלחה"