דלג לתוכן

חוש טעם (sense of taste)

1 דקות קריאה
החוש שמאפשר להעריך טעם של חומרים בפה. איברי החישה האחראים הם פקעיות הטעם שעל פני הלשון, אשר מגורות כאשר מזון נמס ברוק שבפה. מקובל לדבר על ארבעה טעמים - מתוק, מר, חמוץ ומלוח; אפשר להוסיף להם גם טעם בסיסי (אלקלי) וטעם מתכתי.
רופאים בתחום
ד"ר שי מטלון
ד"ר שי מטלון גסטרואנטרולוגיה
4.9
( 141 חוות דעת )
"הייתי מאוד מרוצה מהיחס האישי ההסבר המפורט והסבלנות של הרופא דר' מטלון שי הרגשתי שאני בידיים טובות וקיבלתי מענה ברור לכל שאלה."
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו