דלג לתוכן

מרפאות

google map

אודות ד"ר נתנאל אייזנבך

ד"ר נתנאל איזנבך – מומחה אף אוזן גרון וכירורגיית ראש צוואר, תת-התמחות בכירורגיה של בלוטת התריס ובלוטות יותרת התריס

ד"ר נתנאל איזנבך הוא רופא מומחה בתחום אף אוזן גרון וכירורגיית ראש צוואר, רופא בכיר במרכז הרפואי לגליל, וחבר בסגל ההוראה בפקולטה לרפואה בצפת (אוניברסיטת בר-אילן), שם הוא עוסק גם בהכשרת סטודנטים לרפואה.

את לימודי הרפואה השלים בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית והדסה בירושלים. את התמחותו באף אוזן גרון וכירורגיית ראש צוואר השלים בהצטיינות במרכז הרפואי לגליל. בהמשך, השלים תת-התמחות (Fellowship) באוניברסיטת McGill בקנדה, מהמרכזים המובילים בעולם בתחום, שם רכש ניסיון מתקדם בכירורגיה של בלוטת התריס ובלוטות יותרת התריס, וכן באבחון קשריות בבלוטת התריס, כולל ביצוע ביופסיות ושימוש בבדיקות מולקולריות מבוססות DNA.

לד"ר איזנבך ניסיון ניתוחי עשיר הכולל אלפי ניתוחים בתחומי האף, האוזניים,גידולי צוואר, כולל בבלוטת התריס ובלוטות יותרת התריס, תוך הקפדה על סטנדרטים גבוהים של בטיחות, דיוק ותוצאות מיטביות.

תחומי התמחותו כוללים בירור והערכה מקיפה של קשריות בבלוטת התריס, כולל ביצוע דיקורים אבחנתיים (FNA) בהכוונת אולטרסאונד, טיפול בקשריות חשודות או ממאירות, ניתוחי בלוטת התריס ובלוטות יותרת התריס, טיפולים זעיר-פולשניים מתקדמים כולל אבלציה בגלי רדיו (RFA), וכן טיפול במחלות אף אוזן גרון במבוגרים ובילדים, כולל הפרעות נשימה בילדים, שקדים מוגדלים, כריתת שקדים ושקד שלישי, התרת לשון (לשון קשורה), דלקות אוזניים חוזרות, ירידה בשמיעה, בעיות סינוסים ונזלת כרונית.

דר איזנבך הוא מומחה באבלציה בגלי רדיו (RFA) של קשריות בבלוטת התריס, שיטה זעיר-פולשנית מתקדמת לטיפול בקשריות בבלוטת התריס, המתבצעת בהכוונת אולטרסאונד באמצעות מחט דקה המעבירה אנרגיית גלי רדיו וגורמת להקטנה הדרגתית של הקשרית. הטיפול מבוצע לרוב בהרדמה מקומית, ללא צורך באשפוז, ומאפשר הימנעות מניתוח וצלקת, שימור תפקוד הבלוטה וחזרה מהירה לשגרה במקרים המתאימים.

בנוסף לפעילותו הקלינית, ד"ר איזנבך עוסק במחקר רפואי פעיל, עם עשרות פרסומים מדעיים בתחום מחלות אף אוזן גרון וכירורגיית ראש צוואר, ומשתתף בכנסים מקצועיים בארץ ובעולם.

מעבר לפעילותו הקלינית והאקדמית, ד"ר איזנבך מתנדב בעמותת "למענם" למען ניצולי שואה, ומשמש כרופא קרבי במילואים, כחלק ממחויבותו האישית והמקצועית לתרומה לקהילה ולחברה.

ד"ר איזנבך מאמין בגישה רפואית אישית, הכוללת הסבר ברור, שקיפות מלאה ושיתוף המטופל בתהליך קבלת ההחלטות, תוך ליווי צמוד לאורך כל הדרך

ניסיון מקצועי
רופא בכיר במחלקת אף אוזן וגרון וניתוחי ראש צוואר במרכז הרפואי לגליל. 
רופא אף אוזן גרון מומחה בקופת חולים מכבי. 

האני מאמין שלי...
אני מאמין בליווי אישי, זמינות והקשבה, מתוך הבנה שהמפגש הרפואי הוא לא רק מקצועי אלא גם אנושי. לצד זאת, אני פועל מתוך גישה של רפואה אישית, מדויקת ומבוססת ידע עדכני, שבה המטופל נמצא במרכז. חשוב לי שכל מטופל יבין את מצבו הרפואי ואת אפשרויות הטיפול, ויהיה שותף מלא בתהליך קבלת ההחלטות.

פרסומים נוספים
ד״ר נתנאל איזנבך הציל בת 14 מקורונה, אבל לא מהסוג שאתם חושבים... צפו👇🏻
"סכנת חיים מיידית": פעוט בלע סוללה – חייו ניצלו בדקה ה-90

  • שירות ניתן בשפות: Hebrew Flagעברית English Flagאנגלית

על ד"ר נתנאל אייזנבך - שומעים ורואים Infomed

;

עובד עם

תחומי טיפול

  • ניתוחי תירואיד ופראתירואיד ובלוטות הרוק
  • אבחון וטיפול במחלות אונקולוגיות של אף, אוזן וגרון
  • אבחון קשריות בבלוטת התריס
  • רפואת אף אוזן גרון כללית לילדים ומבוגרים

שייכות לאיגודים

  • איגוד רופאי אף אוזן גרון ומנתחי ראש צוואר בישראל
  • החברה הישראלית לכירורגיה ואונקולוגיה של הראש והצוואר

ניסיון אקדמי

  • בוגר בית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית והדסה בירושלים, מומחה אף אוזן גרון וכירורגיית ראש צוואר (בהצטיינות, המרכז הרפואי לגליל)
  • בעל תת-התמחות (Fellowship) מאוניברסיטת McGill בקנדה, עם התמחות מתקדמת בכירורגיית בלוטת התריס ואבחון קשריות, כולל ביופסיות ובדיקות מולקולריות
  • חבר סגל ההוראה של הפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בר אילן בצפת
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו