פורום ביטוחי בריאות וסיעוד - עמוד 15
פורום זה הינו פורום תמיכה בלבד: שיתוף, עדכון והתמודדות
-
בדיקות בהריון והחזרים
אנאבל 02/06/2016 | 10:28לגבי בדיקות בהריון - לבן זוגי יש ביטוח ולא ברור לנו האם יש בדיקות הריון שאפשר לקבל החזר בגינן במסגרת הביטוח שלו. ברוב כמעט מוחלט של הבדיקות הביטוח טוען שאין כיסוי לגבר. מאוד מוזר לי (ואפילו מרגיש קצת אנכרוניסטי) העניין הזה מכיוון שכל מה שקשור בעובר זה משותף לגבר ולאישה ומן הראוי שביטוח הגבר ישא בחלק מההוצאות ובעיקר הוצאות שקשורות לגנטיקה כמו צ'יפ גנטי... את העובר לא יצרתי לבדי ולא רק גופי אחראי לתוצר האנושי שיוצא מכל הסיפור הזה..:) האם החוק/ הוראות של ביטוחים מתייחסים לכך? איך זה עובד?פתח בחלון חדש-
בדיקות הריון
שירז 26/07/2016 | 14:46היי, בעל הפוליסה מקבל את התגמול ולא בעל הפוליסה נכנס להריון אלא האשה למרות שגם הבעל תרם פה את חלקו שירז סוכנת פנסיונית מורשית ומנהלת סיכונים פרט shiraz.etz@gmail.com
-
-
תביעת ביטוח סיעודי לבן שלי שאובחן על הרצף האוטיסט
אמא 13/06/2016 | 19:43שלום, מבקשת לברר.. הבנתי כי בסוף חודש זה כל הזכויות של הבן שלי שאובחן על הרצף האוטיסטי ישללו ושכדאי לתבוע מהחברה המבטחת מיידית את הזכויות הניתנות עכשיו (תשלום) האם זה נכון שנשאר לנו לתבוע עד סוף החודש הזה? כמו כן האם כדאי לעשות צעד זה רק עם עו"ד? קרןפתח בחלון חדש-
תביעת ביטוח סיעודי
שירז 26/07/2016 | 14:28היי, על הספקטרום האוטיסטי יש קשת מאוד רחבה ועל מנת שחברת הביטוח תוכל להכיר בבן כסיעודי עליו להיות מוכר ב- 3 ADL [או 2 בפוליסות ישנות יותר] במידה ותרצי יותר פרטים או עזרה בהגשת תביעה פני אלי למייל שירז סוכנת פנסיונית מורשית ומנהלת סיכונים פרט shiraz.etz@gmail.com
-
-
ביטוח רפואי לתושב חוץ
שגיא 22/06/2016 | 19:32היי, המעמד שלי בארץ הוא כתושב חוץ מכיוון שאני חי כבר כ6 שנים מבחו"ל לכן אני לא מבוטח ע"י קופות החולים בארץ. אם אני עושה ביטוח בריאות בארץ זה חל גם בחו"ל? אני מייעד את הביטוח לשתי מקרים, מקרה של תאונה (אני רוכב על אופנוע ספורט) ומקרה של מחלה קשה. בכללית אני בנאדם בריא שלא רואה רופאים ומסוגל לממן טיפולים כאלה ואחרים כשצריך. תודה מראשפתח בחלון חדש-
ביטוח רפואי לתושב חול
שירז 26/07/2016 | 14:24היי , ניתן לעשות ביטוח מצומצם לתייר [ביטוח בריאות בסיסי לחלוטין] שירז סוכנת פנסיונית מורשית ומנהלת סיכונים פרט shiraz.etz@gmail.com -
שכחתי לציין,
שגיא 22/06/2016 | 19:33אני בן 32
-
-
ביטוח בריאות
רותי 04/07/2016 | 21:34שלום רב ותודה מראש!! 1.היה לי בשנים האחרונות חשש לדלקת במעיים עברתי הרבה בדיקות ובהן היה תוצאות שאינן חד משמעיות ולכן אין אבחנה.(נמשך כ3שנים). מהמכתב האחרון שיש מהרופא הוא רושם שלפי בדיקות אחרונות נראה כי הכול מצויין וכי וכי לדעתו הסימפטומים שבשלהם חששו שיש לי דלקת היו מדומים והוא מייחס זאת לשימוש בתרופת נורופן. אבל מבקש שאעשה עוד בדיקה. יתכן שגם בזו יהיו תוצאות לא חד משמעיות. השאלה היא האם במצב כזה אני יכולה להצטרף לביטוח בריאות? האם עלי להצהיר על המצב גם אם זה עדיין בבירור? תודה!!!!פתח בחלון חדש-
חיתום רפואי
עדי 11/07/2016 | 22:38לדעתי כדאי להצהיר על כל דבר וזאת על מנת לגלגל את הנושא אל חברות הביטוח וכך לצמצם למינימום את האפשרות שהם יסרבו לשלם בעתיד כי הסתרת מהם מידע. ייתכן וירצו לשאול עוד שאלות וייתכן וירצו עוד בדיקות אולם אני לא רואה סיבה שלא יקבלו אותך לביטוח. הם כמובן יכולים להחריג אבר/מחלה מסויימת או לדרוש תוספת פרמיה אולם אני לא רואה סיבה שלא יקבלו אותך לביטוח. בהצלחה! עדי (סוכן ביטוח - http://eyal-neeman.com/)
-
-
ביטוח בריאות לילדות
נטע 04/07/2016 | 21:43שלום! איזה ביטוח בריאות מומלץ היום לעשות לילדות בריאות בגילאים 5?פתח בחלון חדש-
ביטוחי בריאות לילדים
עדי 11/07/2016 | 22:29זה לא עניין של מומלץ לדעתי. גם אם תשבי עם מספר אנשי מקצוע כל אחד יגיד לך את האני מאמין שלו. אם את שואלת אותי (אני סוכן ביטוח), אז לדעתי החלק ההכרחי הוא: השתלות, ניתוחים, תרופות שלא בסל הבריאות. על זה אפשר להרחיב בעוד דברים אבל זה כבר לא העוגן. עדי - http://eyal-neeman.com/
-
-
ביטוח סיעודי או אחר לאישה בת 54 מוכרת ע"י ביטוח לאומי כחולת סכיזופרניה - נכות 75% (לת)
מיכאלה 28/06/2016 | 08:54שלום רב, אימי אישה בת 54 מוכרת כחולת סכיזופרניה, מקבלת כבר הרבה שנים קצבת נכות מביטוח לאומי . נכות 75%. 1. האם זה נכנס בקטגוריה של ביטוח סיעודי כ - "תשוש נפש" ? 2. במקרה שהיא צריכה עזרה והשגחה ע"י מטפלת בבית או אשפוז במוסד פסיכיאטרי , האם היא צריכה לשלם או המדינה מממנת? במידה והיא כן צריכה לשאת בעלויות, איזה ביטוח עליה לעשות? ביטוח סיעודי או ביטוח כלשהו אחר? 3. אשפוז כפוי (פסיכיאטרי) האם זה במימון המדינה? אשמח לסדר בנושא, תודה רבה!!פתח בחלון חדש -
ביטוח נסיעות לאחר סרטן
שרי 06/05/2016 | 08:24בינואר 2015 עברתי כריתת שד לאחר גילוי סרטן. לא נזקקתי לכימותרפיה ואינני מטופלת בתרופות אונקולוגית.למעשה בכל הקשור לסרטן אני בריאה. אני נוסעת לארה"ב וחוששת שאם אתבטח בביטוח נסיעות ללא הרחבה למחלה קשה כל טיפול רפואי לו אזדקק גם אם אינו קשור למצב רפואי קודם חברות הביטוח יטענו שקיים קשר על מנת להמנע מכיסוי ההוצאה. האם החשש שלי מוצדק? כמה זמן לאחר ההחלמה נחשבים בריאים לצורכי ביטוח נסיעות? תודהפתח בחלון חדש-
חצי שנה
גל 05/06/2016 | 23:44אין בעיה לבטח אותך , רק יכול להיות לך תוספת במחיר
-
-
כפל ביטוחים
נועם 23/05/2016 | 23:05יש לי ביטוח פלטינום של קופת החולים ורציתי לדעת אם זה מספיק טוב ומכסה מה שצריך או אם כדאי לעשות גם ביטוח בריאות פרטי כמו שהציעו לי בחברת כלל ביטוח או חברות אחרות כאלה? העניין הוא שמה שהציעו כולל גם כיסויים של תרופות שלא בסל, השתלות, טיפולים בחו"ל וכו' שזה משהו שכן כדאי אבל חלק מהדברים הם כן מכוסים מטעם הקופה אז השאלה היא האם במקרה אם אצטרך- האם אוכל לפנות ולהפעיל את שני הביטוחים או שאצטרך לבחור את מה שיציע לי יותר? זה עסק לא זול כל הביטוחים המצטברים האלה אבל זה משהו שאני מוכן לשלם כל עוד אדע שזה משהו שהוא לא מיותר וכבר יש לי. מישהו מבין בזה?פתח בחלון חדש-
אתה לא חייב את הכול
גל 05/06/2016 | 23:41בנושא הניתוחים יש סוג של כפל ולא תקבל כיסוי כפול . החלק היקר ביותר בביטוח הפרטי זה ניתוחים בארץ והיום אתה יכול לרכוש רק תרופות מחוץ לסל+השתלות וטיפולים בחול כך שהפוליסה תצא הרבה יותר זולה ממה שאתה חושב
-
-
ביטוח נסיעות לאחר סרטן (לת)
שרי 06/05/2016 | 08:16בינואר 2015 עברתי כריתת שד לאחר שנתגלה בו סרטן. לא נזקקתי לכימותרפיה ואיננני נוטלת תרופות לטיפול בסרטן.אני לחודש לארה"ב. חוששת שאם א, טח עצמי בביטוח נסיעות ללא הרחבה למחלה קשה ובמידה שאזדקק לטיפול רפואי חברות הביטוח ינסו להתחמק מכיסוי ההוצאה ע"י נסיון לקשור את הטיפול לסרטן. מאחר והביטוח עם הרחבה יקר ולנעשה בכל הקשור לסרטן אנ בריאה האםפתח בחלון חדש -
מצב רפואי קודם (לת)
דניאל 16/04/2016 | 16:55שלום רב לפני כשנה נתגלה בגופי גידול סרטני מקומי שהוסר בניתוח. כרגע אני במעקב ונראה שבשלב זה הגידול לא התפשט למקומות אחרים בגוף. יש באפשרותי להצטרף לביטוח קבוצתי במסגרת מקום העבודה (ללא חיתום). האם כדאי לי להצטרף ולשלם את הפרמיה החודשית? החשש שלי היא שאשלם לביטוח כל חודש ואם המחלה חלילה תתפרץ בעתיד, חברת הביטוח תתנער מאחריות בטענה של "מצב רפואי שהיה קיים קודם הביטוח" האם החשש שלי מוצדק? האם אכן החברה תוכל בעתיד להמנע מתשלום להתנער בטענה של מ"מצב רפואי קודם"? תודה מראשפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים