פורום השתלות שיער - עמוד 9

-
מבולבל לגבי שיטות השתלת שיער
nan 30/10/2018 | 19:15אחת ולתמיד האם שיטת השתלת שיער dhi זה שיווק פרסומי או פריצת דרך בתחום השתלות השיער? מה השיטה הכי יעילה היום?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה ל DHI
קובי 29/06/2019 | 17:46בעיקרון DHI זה טיפה יותר ישן אבל אני אסביר את ההבדלים,בDHI מוציאים זקיק זקיק מהאזור התורם מה שגורם לשיטה להיות איטית יותר ובגלל זה בדרך כלל מזתילים עד 2000 זקיקים,גם ראיתי כאלה שמשתילים יותר אבל לקח 14 שעות ועלה אקסטרה,ההחלמה בשיטת DHI היא הרבה יותר מהירה מFUE יותר מדוייקת והשתלים נשמרים יותר. פשוט FUE עושים למי שצריך הרבה שתלים זה יותר אפקטיבי ומהירהוסף תגובה
-
מקור מוסמך
אוריאל 26/12/2018 | 14:38אני שמעתי ממקור מוסמך מתוך בית החולים MEDICAL שביצע אלפי השתלות ששיטת DHI מצליחה על אחד מתוך 10 אנשים. מעדיף באופן אישי את שיטת FUE שמבטיחה יותר הצלחההוסף תגובה
-
-
הסרת שיער בלייזר (לת)
אבג 31/05/2019 | 18:06שלום, האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בעור או בבריאות? האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בפרומונים המופרשים בבית השחי ובמפשעות? לא יופרשו פרומונים כשאין שיער שצומח? האם הסרת שיער בלייזר פוגעת בבלוטות האפוקריניות? מה ההבדל בין הסרת שיער בשעווה או בסכין להסרת שיער בלייזר בעניין הפרומונים וכדו'? מה ההשפעות על הגוף בהסרת שיער? האם הסרת שיער בלייזר יכולה לפגוע בעוד תחומים? אני רוצה להתחיל בהסרת שיער בלייזר אבל חוששת. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שיער לבן (לת)
שון 19/05/2019 | 19:10שלום רב, ברצוני לשאול האם עבודה כמתדלק בתחנת דלק יכולה לגרום להופעה מוקדמת של שיער לבן? ( אדי דלק, עבודה בחום עם כובע ) בתודה שוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הסרת שיער מושתל (לת)
אבנר אבנר 03/05/2019 | 22:06שלום דוקטור, עברתי ניתוח השתלת שיער לפני 11 יום בטורקיה, ההשתלה היתה אך ורק במפרצים אך משום מה אני די מפחד ואינני רגוע מאז ואני חוזר בי מההחלטה להשתיל שיער. האם בשלב הזה ניתן להסיר שיער מושתל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
התלבטות לגבי רופא להשתלת שיער
ירון 30/12/2018 | 00:06שלום רב, ד"ר פינק שמי ירון בן 28. יש לי שיער דליל בקדמת הראש ובאיזור הכיפה.תופענ זו התחילה כשהייתי בן 25. כעת, בטיפול אצל רופאת העור שלי שלאורך 5 שנים הנני משתמש במינקוסדיל למריחה על הראש, פעמיים בשבוע. לאחרונה, פניתי לרופאת עור מומחית שנתנה לי מרשם למינוקסודיל בתוספת פרופסי שמכינים ברוקחות מיוחדת. שאותו משתמש ומורח בבוקר ובערב מינוקסודיל רגיל. הנני רואה תוצאות מעטות, אך השיער נראה עדיין דליל. בכוונתי לבצע השתלת שיער: כמה שאלות ברשותך- 1. האם מומלץ לבצע השתלת שיער בארץ אצל ד"ר שלום שאלתיאל? ישנו ד"ר בשם שלום שאלתיאל. ראיתי המון תמונות של לקוחות שלו. אך, האם אצל הזה כדאי לבצע אצלו השתלה? האפ הוא עדיף מהרופאים בטורקיה? האם ידוע לך שהוא מבצע השתלה ברמת צפיפות גבוה? הבנתי שהוא משתמש בטכניקת FUE החדשה. 2. באתרו רשום שהוא לוקח 4,000 שתלים במחיר לא זול. אך עניין הכסף לא מעניין אותי, האם הנך יודע שהוא באמת לוקח ומתחייב ל4,000 שתלים? 3. השיער שלי הינו גלי (נוטה לתלתים) האם הנני מתאים להשתלה? 4. אם אבצע את ההשתלה, השיער שמעט צמח מהתכשירים שהנני משתמש עד כה, ינשר לאחר ההשתלה לאור הפסקת השימוש? מפחד שתהיה תוצאה לא טובה. אודה רבות לעזרתך ותשובתך החשובה. בברכה, ירון.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אני מבין שהפורום לא פעיל והרופא לא משיב...
ירון 12/02/2019 | 11:24מדוע הרופא לא עונה??הוסף תגובה
-
מדוע לא בארץ?
ירון 17/01/2019 | 22:27על סמך אתה מתבסס? על סמך מחירים?/רמת ביצוע?. האם ביצעת השתלה בארץ או בחו"ל? יש לך ניסיון? אשמח וממתין למענה ולחוות דעתו של ד"ר ירון זנתי.הוסף תגובה
-
בחיים אל תעשה התשתלת שיער בישראל!
מישהו 17/01/2019 | 14:27אם כבר בבלגיה\קפריסין או בארה"ב\קנדה אם יש לך תקציב לכך.הוסף תגובה
-
האם הפורום לא פעיל??
ירון 10/01/2019 | 13:00מדוע הפורום לא פעיל? אשמח נורא למענה...הוסף תגובה
-
**תיקון לד"ר ירון זנתי שלום רב
ירון 30/12/2018 | 00:14תודה.הוסף תגובה
-
-
כתמים אדומים בפנים (לת)
שושי זוהר 29/04/2019 | 09:59בוקר טוב, אתמול התחלתי לעשות טפול לייזר במכשיר בי.קיו. לייזר. הבוקר קמתי עם כתמים אדומים בפנים. האם זה קשור לטפול או למשהו שאכלתי? מעולם לא קבלתי תפרחת כזאת. ת ודה על תשובתכם בהקדם האפשרי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נשירת שיער- נשים - מרפאת NHH (לת)
אחת העם 29/04/2019 | 00:40שלום רב, האם יש אתה מכיר את שיטת הטיפול שלהם? מדובר על תשלום משמהותי.. האם ידוע על מטופלים במרפאה זאת שאכן השיגו תוצאה חיובית. תודה וברכה. אפשר גם הודעה למייל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פרופסיה פלוס דקל ננסי
זוהר 30/03/2019 | 14:20האם ניתן לשלב טיפול בפרופסיה עם קפסולות של דקל ננסי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אל תתקרב לפרופסיה - יפגע בזיקפה שלך ובאיכות הזרע שלך!!
רון 15/04/2019 | 20:38ממש רעל!הוסף תגובה
-
-
Care leaser (לת)
יוסי 08/04/2019 | 12:03רציתי לדעת אם מישהו פה עשה השתלת שיער אצלcare בארץ ויכול להגיד איך היה או כמה עלה תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
השתלת שיער
מתי 19/02/2019 | 22:21עשתי השתלת שיער לפני26 שנה אפשר לעשות שוב בשיטה החדשההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הפורום נטוש!
ירון 20/02/2019 | 08:48לא עונים בפורום הזה בייחוד הרופא!!הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
סקולפטרה
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
איפור קבוע

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיערפורוםהקטנת חזה
בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הקטנת חזה