פורום מיניות וטיפול מיני - עמוד 4
-
בעיית שפיכה
נער 30/06/2022 | 02:18אני בן 15 ובחיים לא הצלחתי לגמור. כל פעם שאני מתקרב אני מרגיש תחושה מוזרה למטה שגורמת לי להתקפל או פשוט להפסיק לאונן. חשוב לציין שאני לא כל כך מפותח אך צמחו לי כבר שערות בבית שחי מה אני עושהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לא גומר
דר' יצחק צחי בן ציון 01/07/2022 | 20:12נשמע שמדובר בחרדה שמאורגזמה. אפשר לפנות לשיחה עם סקסולוג
-
-
איך אפשר להיפטר ממזוכיזם
מתביישת 26/06/2022 | 16:25לצערי אני נהנית ממחשבות על השפלה, ואני שונאת את זה וזה מגעיל אותי, בבקשה איך נפטרים מזהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צריך ללכת לטיפול
דר' יצחק צחי בן ציון 27/06/2022 | 22:01טיפול פסיכוטרפי בכלל ושילובו בטיפול מיני בפרט עשוי לסייע. זה דורש השקעה של זמן ומאמץ.
-
-
יובש בנרתיק
מיה 18/05/2022 | 16:58האם קרם וגינלי ללא מרשם רופא אמור לשרוף כשיש יובש בנרתיק? ואם כן איזה פתרון אחר יש לערבים ולצריבה בעת מתן שתן עד שיגיע בסוף החודש לבדיקת וולסקופיהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לא אמור לשרוף
דר' יצחק צחי בן ציון 10/06/2022 | 18:56יש להיבדק אצל רופא
-
-
מינימום גודל אבר מין שמאפשר סיפוק האישה
צבי 18/05/2022 | 23:07שאלה קצת ישנה ומוכרת מהו מינימום גודל אבר מין אורך ורוחב,שיכול לספק אישה ביחסי מין?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה 3 ס"ס
דר' יצחק צחי בן ציון 10/06/2022 | 18:55כל גודל איבר יכול לספק- החלק המרגיש נמצא 3-5 ס"מ מהפתח - כך שכל גבר יכול להנות בת זוג.
-
-
גלולות - מתי מתחילה הגנה?
יעל 31/05/2022 | 08:28אני נוטלת גלולות ברצף כבר הרבה שנים, ללא תופעות לוואי. לפני כמה ימים הן נגמרו לי ולא הצלחתי עדיין להשיג מרשם לחבילה חדשה. אני מקווה שזה ייפתר בימים הקרובים. בינתיים קיבלתי מחזור שנמשך 3 ימים בלבד והדימום כבר פסק. אני רוצה לחזור לקחת את הגלולות, אבל לא בטוחה אם בנסיבות האלה אהיה מוגנת כבר מהגלולה הראשונה. אם לא, כמה זמן צריך לחכות עד שהגלולות יהפכו שוב לאפקטיביות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גלולות
דר' יצחק צחי בן ציון 10/06/2022 | 18:54הגלולות מתחילות להגן מייד אך שיא הביטחון מושג כעבור שבועיים ןהמחמירים אומרים לאחר המחזור שלאחר הפסקת הגלולות. עד אז- קונדום
-
-
כלמידיה שעברה
אשמח לתשובה! 22/05/2022 | 18:30שלום, לפני מספר שנים נדבקתי בכלמידיה, וגיליתי את זה מספר שבועות לאחר מכן קיבלתי טיפול אנטיביוטי וזה עבר. היום, שנים לאחר מכן אני תוהה אם לספר לבן הזוג שלי. אני יודעת שאין חובה כי החיידק כבר לא קיים, אבל תוהה אם מבחינה מוסרית אני צריכה? זה יושב עליי נורא והייתי שמחה לקבל חוות דעת.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה איני מומחה למוסר
דר' יצחק צחי בן ציון 10/06/2022 | 18:54אני הייתי מספר
-
-
תופעות לאחר שפיכה
לא משנה 09/06/2022 | 23:46שלום אני גבר בן 31 ,כבר הרבה שנים, יום אחרי השפיכה יש לי תופעות שמשבשות לי את החיים וגורמות לי לחשוב עשר פעם אם לקיים יחסי מין או לא -אני חש כאב בבטן תחתונה תשישות ועייפות , כירכורים וגאזים, לאחרונה גם כאב ראש - תפעות אלה משביתים אותי ליום יומיים שלמים - לא מסוגל לעשות כלום .התופעות עובות לאט לאט במשךהזמן וכמובן שבמשך הזמן הזה אני לא מעיז לקיים יחסי מין . הלכתי לכמה אורולוגים ולא ממש מצאו ממה זה ...אמרו לי רגישות ושזה לא קשור ...אשמח לעזרהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה POIS
דר' יצחק צחי בן ציון 10/06/2022 | 18:52מדובר בתופעה מוכרת וניתנת לטיפול מציע לפנות לרופא מומחה למיניות. drbenzion.com
-
-
צלקות סגולות על הפין
יוסי 10/04/2022 | 03:18שלום דר' לאחרונה יש לי צלקות סגולות על הפין מסביב לעטרה וגם קצת מתחת.. כמו שיפשופים כאלה אציין שאני מקיים יחסי מין על בסיס כמעט יומי עם בת זוגתי. אנחנו ביחד למעלה מ6 שנים וזה משהו שהתחיל בשבועיים האחרונים.. התחלתי להשתמש בקונדום R3 כחול מה יכולה להיות הסיבה לזה? ואם תוכל להמליץ לי על משחה טובה שאפשר להשים לטיפול? תודה רבה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קשה לדעת ללא בדיקה
דר' יצחק צחי בן ציון 14/05/2022 | 10:41גש להיבדק
-
-
מעולם לא חוויתי אורגזמה
אביבית 13/05/2022 | 15:16אני בת 44, נשואה 25 שנה. בעלי הוא הפרטנר המיני היחיד שהיה לי. מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה. בעלי ניסה גם לרדת לי. ניסיתי אוננות ולצערי לא מצליחה להגיע לשום דבר מעבר להרגשה של מעט חום בגוף וזהו. מה עושים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נדרש טיפול מיני
דר' יצחק צחי בן ציון 14/05/2022 | 10:40כדאי לפנות לטיפול. רשמת מטפלות ומטלים תמצאי ב itam.org.il
-
-
פנטזיות ומציאות
גילה 30/01/2022 | 13:53שלום שמי גילה בת 35 אני נמצאת בזוגיות פרק ב' שנתיים וקצת מאוד אוהבת את בן זוגי והוא אוהב אותי ואנחנו חברים מאוד טובים ויש לנו קשר מעולה ומיניות בריאה ומצויינת... יש עניין שאני מרגישה מוזר לגביו וזה שהבן זוג בזמן סקס מפנטז עליי עם גברים אחרים ומאוד מעוניין לממש את הפנטזיה האם זה תקין? שהבן זוג אין לו בעיה ואפילו רוצה לקיים יחסים מיניים בילבד עם אנשים זרים? אני לאומת זאת אף פעם לא עשיתי משהו כזה וזה לא יושב לי טוב כל כך ומרגיש מוזר. אני מאוד פתוחה ומינית אבל העניין הזה קצת מטריד אותי וגורם לי להרגיש שהבן זוג לא שבע מהמיניות שלנו לבד כזוג... מה שחשוב לי לדעת האם זה משהו נורמטיבי ותקין? תודה מראש :)פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פנטזיה
דר' יצחק צחי בן ציון 01/04/2022 | 19:32תני לו לפנטז חופשי- כל עוד הוא שלך מה איכפת מה עולה לו בראש? אם בכל זאת מפריע כדאי לתפוס שיחה עם סקסולוג
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים