פורום דיאטה ותזונה נכונה ברפואה הסינית
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מגנזיום (לת)
שרה 05/07/2023 | 18:11האים הבדיקות הדם הרגילות אפשר לבקש בדיקת מגנזיום?ובמידה ואין מחסור האים בכל זאת לקחת?מכיון ששמעתי שזה מונע התכווצויות ברגליים וטוב לחרדותפתח בחלון חדש -
הוצאת זרע כטריגר לדלקות פרקים (לת)
ניר 04/04/2023 | 08:45שלום רב, יש לי שאלה קצת אינטימית. אני בחור בן 40. יש לי גאוט כבר 13 שנה שהתבטא בעבר בהתקפי גאוט בכף רגל שמאל. לפני כשנתיים קיבלתי התקף גאוט חריף מאוד בכף רגל שמאל ובאיזור של גיד האכילס של רגל שמאל שריתק אותי למשך כחודש במיטה בלי יכולת ללכת בעוד הרגל נפוחה ודלקתית. מההתקף הזה לצערי הרגל כבר לא חזרה לעצמה. באופן קבוע יש כאבים בכף רגל ובאיזור של גיד האכילס, הכף רגל רגישה, ומתפתחות דלקות אחת לשבוע שבועיים בכף רגל או באיזור של גיד האכילס. שמתי לב כבר ממזמן שכאשר אני פולט זרע באופן יומיומי הדבר מעצים באופן ניכר את הדלקות והכאבים בכף רגל ובגיד האכילס וכשאני לא פולט זרע כמה ימים המצב משתפר מבחינת הדלקות במפרקים של הכף רגל. רציתי לשאול איזה חומרים הגוף מאבד בזמן פליטת זרע שגורמים לדלקת במפרקים להחמיר? יש איזה ויטמין שעלי לקחת? תוסף? יש להדגיש שאני בעיקר צמחוני. אוכל רק לעיתים בשר או דגים, אבל כן אוכל ביצים. הייתי בעבר אצל הרבה ראומטולוגים ואורתופדים של כף רגל ואין להם שום מענה אמיתי לבעיה. בתודה מראשפתח בחלון חדש -
תוסף תזונה spirulite/ספירולייט
מיואשת 30/03/2021 | 01:04אני רוצה להתחיל לצרוך ספירולייט תוסף תזונה המורכב מצמחים וסופר פוד. האם זה יכול לעזור ולו במעט ?פתח בחלון חדש-
ספירוליט
אורטל טוהר אמור 03/04/2023 | 21:55אחרי כמה זמו השפיע עלייך הספיקורלייט -
בת שבע 06/09/2021 | 23:55מצטרפת להמלצות המוצר הזה גורם למרווח יותר גדול בין הארוחות, אם פעם הייתי אוכלת ב9 בבוקר ואז ב12:30 כבר מחפשת מה לנשנש ,אז עכשיו אני יכולה למשוך עד שעה 15:00 בלי כל קושי , יוצא מצב שאני מכריחה את עצמי לאכול כי אם אני לא יאכל אני אסבול מכאבי ראש, בערב אני כבר לא אוכלת מתוק שזה היה הבעיה הכי גדולה אצלי. בכל אופן הספירולייט עוזר לי להכניס פחות קלוריות במהלך היום. מוצר טוב, ואני אומרת את זה אחרי שזרקתי אלפי שקלים על דברים אחרים -
חבצלת 22/07/2021 | 01:29היי רציתי לחזק אותך על תתייאשי אני יעודד אותך, אם עד עכשיו לא קנית ספירולייט אז ממליצה לך בשמחה, אני ירדתי במשקל 7.5 קילו בחודשיים, אל תתייאשי תקני את המוצר הזה אני בטוחה שכבר לא תהיי מיואשת. -
ממליצה 31/03/2021 | 15:13אני צורכת את ספירולייט חודשיים בערך וממש מרוצה, עוזר לי לא לאכול שטויות בערב וגורם לשובע, אני גם משלבת אותו בהליכות שלי ומבחינת תזונה אוכלת המון ירקות ירוקים ו3 ליטר מים ביום, בהצלחה
-
-
מתכות כבדות וכימיקלים (לת)
קורל ארביב 09/04/2021 | 10:21כימיקלים ומתכות כבדות העם זה אותו דבר ?פתח בחלון חדש -
טעם מר ומתכתי בפה
יוני 13/11/2018 | 00:01שלום, אני חייל בן 20, סובל כבר חמש שנים מטעם מר ומתכתי בפה שמלווה אותי 24 שעות ביממה. לטעם מלווה גם יובש בפה וריח רע שמופיע לעיתים בעיקר לאחר אכילה של מזונות שומניים וסוכרתיים. הלשון שלי לבנה כל הזמן ואני חש בחולשה תמידית. פניתי לרופאים רבים שאינם ידעו לתת לי תשובה. האם יש לך סבירות למקור הבעיה? יכול להיות שהיא נובעת מבעיות גסטרולוגיות? נוירולוגיות הקשורות לעצבי המוח?אשמח לעזרה שלך. הבעיה הזו רודפת אותי בצורה קשה ומשפיעה על כל אספקט בחיים שלי. תודה מראש.פתח בחלון חדש-
טעם לא טוב בפה
חיים 19/07/2020 | 18:34אני הייתי מציע לחשוד בעודף מתכות כבדות בגוף או חומרים כימיים בגוף שנחשפת אליהם שיכולים לעשות את זה בפרט שאתה אומר שאתה חלש הייתי ממליץ לשתות חליטות של עלי כוסברה שמנקה מתכות כבדות ועוד כל מיני רעלים פלוס ויטמין C במינון של 4 גרם ליום באבקה מעורבבת במיץ או במים בחלוקה של פעמיים ביום שזה מנטרל מתכות כבדות ורעלים תעשה ככה חודש לפחות ואז תרגיש שיפו עצום
-
-
דיאטה
הדר 02/11/2019 | 23:59אני בחורה רזה הבעיה שיש לי בטן הגובה שלי הוא מטר 63 ואני שוקלת 52 ומאד קשה לי להיפטר ממנה אני רוצה בטן שטוחה ופעילות ספורטיבית לא עוזרת לי מה אפשר לעשות?פתח בחלון חדש-
דיאטה
חיים 19/07/2020 | 18:22למיטב ידיעתי בטן נפוחה ונשפכת למרות משקל רזה נובעת משרירי בטן חלשים או בעיות עיכול שגורמות לבטן נפוחה לגבי חיזוק שרירי הבטן אפשר לעשות שכיבות שמיכה ויש משהו יותר פשוט והוא לעשות לחץ תוך בטני ע"י נשיפת אוויר החוצה והכנסת הבטן בתחושה שזה כמעט נפגש עם הגב כמה פעמים ביום שעתיים אחרי ארוחה ויכול להיות עוד סיבה לבטן נשפכת שהיא רעלים צבורים בגוף כשומן בטני או לחץ נפשי שעושה שומן בטני
-
-
מכשיר אדים מרפאים (לת)
קורל ארביב 18/02/2020 | 12:32העם זה עוזר במקרים של הרעלת מתכות וכימיקלים ?פתח בחלון חדש -
הרעלת מתכות כבדות (לת)
קורל ארביב 04/02/2020 | 12:47הרעלה חריפה מכימיקלים מה הטיפול אשמח לקבל פרטים...פתח בחלון חדש -
האם מותר לאכול קינואה..... (לת)
עדנה 22/10/2019 | 11:45שלום. למרות ששאלתי שאלה בעבר ולא קיבלתי מענה אנסה שוב: אני ברגיעה ב'ה אחרי התקף דיברטיקוליטיס ביוני19 -אישפוז-אינטיביו' וכו. משגיחה מאד מה לאכול, צועדת כמה פעמים בשבוע. שאלתי הקצרה: האם מותר לאכול קינואה מבושלת שנחשבת למאכל בריא? שכן הגרגירים הם מאד קטנים ואני לא יודעת אם דווקא הם יכנסו לסעיפים.....אודה על תשובה מהירה, עדנהפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים