פורום אייפק (IPEC) - עמוד 7
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
עייפות ותשישות
מיקה 03/10/2015 | 16:23מה אפשר לעשות כדי להתמודד עם עייפות ותשישות? תודה רבה. חג שמח.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אכילה כהתמודדות עם משבר
ליאת שפר בן יעקב 07/10/2015 | 19:37מיקה שלום, פעמים רבות אכילה היא מנגנון הגנה ומנגנון התמודדות עם טראומות וקשיים. את מציינת שעברת משבר בשנה האחרונה, בהחלט יתכן שלא התמודדת עם הקושי והרגשות שעלו בעקבות המשבר, ובעקבות כך פנית יותר לכיוון האכילה - בעיקר של עוגות ומתוקים. המעגל שמתרחש במצב כזה הוא שהמשבר שעברת עורר רגשות לא נעימים, האוכל היווה מקור נחמה והרגעה. עכשיו גם עלית במשקל והאכילה שלך לא מאוזנת, מה שמגביר את הקושי הרגשי, ואת שוב פונה לאוכל וחוזר חלילה. כדי להתמודד עם הקושי, ולעצור את האכילה הרגשית, אני מציעה לגעת ברגשות ולקבל כלים להתמודד עם המשבר שחווית. זה ישפר גם את האכילה, גם יסייע לירידה במשקל וגם לעייפות והתשישות שאת חווה שהם פעמים רבות תוצר של מצב רגשי לא מטופל ליאת -
יכול להיות שהאכילה שלי לא נכונה?
מיקה 04/10/2015 | 12:14כי למשל בערב אני לעיתים קרובות הולכת למקרר ואוכלת עוגות וכל מיני דברים כאלה אני גם שותה הרבה קפה. -
לשאלתך:
מיקה 04/10/2015 | 12:11הי ליאת חג שמח.כן עברתי איזשהוא משבר בשנה האחרונה,ואני פחות מעסיקה את עצמי ויותר הולכת למקרר ואוכלת בלי סוף.אני גם די השמנתי,יכול להיות שזאת הסיבה? תודה לך על תשובתך,יום מקסים. -
תשובת מומחה התמודדות עם עייפות ותשישות
ליאת שפר בן יעקב 04/10/2015 | 11:40מיקה שלום לא הרחבת מה הסיבה לחולשה הפיסית והעייפות הנפשית שאת מרגישה וכמה זמן את כבר מרגישה ככה. האם עברת שינויים בתקופה האחרונה? האם יש דברים בחיים שלא מתנהלים כפי שרצית? בנוסף, האם עשית בדיקות דם? לעיתים תחושת חולשה פיסית ונפשית יכולים לנבוע מחוסרים פיסיים כמו ויטמין B, ברזל וכו', וחשוב לבדוק אותם. באמצעות טיפול אייפק אנחנו מאבחנים את הגורמים לעייפות - הם יכולים כאמור להיות חוסרים פיסיים כאלו ואחרים, ואז אנחנו מאזנים אותם או מנחים לעשות שינויי תזונה או תוספים במידת הצורך. עייפות ותשישות יכולה להיות גם מסיבות רגשיות ואז אנחנו בודקים מה הם הסיבות ומסייעים לך לעשות שם שינוי ושחרור. כלים שאת יכולה להשתמש כרגע לעייפות ותשישות: להקפיד על תזונה עשירה בירקות ובפירות טריים, להרבות בחלבונים ופחמימות מורכבות. שתיית מים מרובה. נשימה נכונה - מצרפת סרטון https://www.youtube.com/watch?v=XcHzLlijC_A אפשר לעשות לך התאמה של פרחי באך - גם יכול לעזור מצרפת סרטון על פרחי באך https://www.youtube.com/watch?v=YUDVNhLS-pA כמו כן כלים של מדיטציה ודימיון מודרך יכולים גם הם לחזק אותך מצרפת לך דימיון מודרך שאת יכולה לעשות שעוזר להתמלא באנרגיה https://www.youtube.com/watch?v=7kIedwN6VQ4 בנוסף חשוב למרות העייפות להקפיד על תנועה, אפשר לעשות הליכות קצרות - רצוי באוויר הפתוח ולא על הליכון, יציאה לטבע מאד עוזרת לחדש כוחות ולהתמלא באנרגיה.. ליאת -
אייפק נגד עייפות ותשישות
מיקה 03/10/2015 | 16:26אשמח לקבל הצעות,כדי להתגבר. תודה.
-
-
חרדות קשות
דן 01/10/2015 | 21:14אני סובל מחרדות קשות והייתי מעוניין לדעת מה אני עושה באותו רגע שזה קורה לי בבית בנוסף לטיפול שאני מקבל,אני מודה לכם.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה התמודדות עם חרדות קשות
ליאת שפר בן יעקב 02/10/2015 | 18:07דן שלום, התשובה לשאלה שלך מאד תלויה במצב שלך ובסוג החרדה שאתה סובל ממנה. אם אתה מקבל טיפול אני בהחלט ממליצה לפנות למטפל ולבקש כלים להתמודדות בזמן ההתקף. מה שאני כן יכולה להמליץ, זה נשימות - אך לא נשימות עמוקות כפי שרבים נוטים לחשוב, אלא דווקא שימת דגש על נשיפות ארוכות ושאיפות קצרות יותר. בנוסף, אפשר לשקול שימוש בפרחי באך - מומלץ להתייעץ עם המטפל ואם אתה מקבל תרופות גם עם הרופא המטפל. אפשר לשלב רסקיו או פרחי באך מותאמים אישית. אפשרויות נוספות הן יציאה למקום פתוח, תנועה, ופעילות גופנית, אך חשוב מאד תלוי במצב שלך ובסוג החרדה. באמצעות טיפול אייפק אנחנו מזהים את המקור לחרדה ומנטרלים אותו. יש הצלחה רבה בטיפול בחרדה באמצעות טיפול אייפק בזכות האבחון המדוייק של הגורם לחרדה והכלים היעילים לשחרורה. ליאת
-
-
גיל המעבר
מיכל 01/10/2015 | 16:36היי. אני סובלת מאוד מתופעות גיל המעבר יש לי הזעות יתר,לפעמים קשה לי לישון בלילה,לפעמים אני מרגישה מועקה אין לי חשק לעשות שום דבר.המחזור שלי הופסק לפני שנה ומאז אני מרגישה את התופעות האלה.איזה פיתרון אני יכולה לקבל?חג שמח.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תופעות גיל המעבר
ליאת שפר בן יעקב 02/10/2015 | 18:04מיכל שלום כפי שאת מתארת תופעות גיל המעבר פעמים רבות מלוות לצד הסימפטומים הפיסיים גם סימפטומים רגשיים והשפעה על מצבי הרוח. בטיפול אייפק אנחנו בודקים את חוסר האיזונים הפיסיים כתוצאה מהפסקת המחזור ומסיבות נוספות, וכן את ההיבטים הרגשיים והמנטליים הקשורים להפסקת המחזור ולתחומים שונים בחיים שלך. באמצעות הטיפול אנחנו מאזנים מחדש את הגוף ומסייעים בשחרור הנושאים הנלווים. באמצעות הטיפול ניתן להרגיש הקלה בסימפטומים ולשפר את המצב הרגשי. ליאת
-
-
חיים לא סדירים
דורית 30/09/2015 | 20:59שלום לכם. אני מרגישה שאני חיה חיים לא סדירים.אני בת 39 וכאשר אני חוזרת מהעבודה אני שוכבת מול הטלוויזיה ואוכלת בלי סוף.אני כרגע רווקה,ורציתי לשאול מה עושים כדי לחיות חיים סדירים ובריאים דרך אייפק?אני גם מרגישה שאין לי מטרות.אשמח לתגובתכם המהירה,חג שמח.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בריאות ומשמעות דרך אייפק
ליאת שפר בן יעקב 01/10/2015 | 09:53דורית שלום, מהתיאור שלך נשמע שאת חיה חיים סדירים, אלא שסדר היום שלך לא ממלא אותך ולא מאוזן. באמצעות שיטת אייפק אנחנו מזהים את הגורמים שמביאים אותך להתנהלות שאת מתארת. הרבה פעמים אורח חיים לא מאוזן, אכילה לא בריאה וכו' משקפים נושאים עמוקים יותר שקשה לנו להתמודד איתם. באמצעות השיטה אנחנו מוצאים את הסיבות לכך - הקשורות לדברים בהווה או בעבר, ומשחררים אותם. בנוסף, העבודה מאפשרת לחבר אותך למטרות שלך, לדברים שאת נהנית מהם, ולמצוא יותר משמעות ועניין בחיים. ליאת
-
-
אנרגיה פיזית ונפשית
לילך 22/09/2015 | 11:06שלום.מה הכלים של אייפק כדי להעלות את האנרגיה במיוחד בבוקר?אני קמה כל בוקר עם חולשה אשמח לדעת.תודה לכם וגמר חתימה טובה.פתח בחלון חדש-
תודה רבה על הטיפים הנהדרים
לילך 27/09/2015 | 17:23חג שמח. -
תשובת מומחה כלים לקבלת אנרגיה
ליאת שפר בן יעקב 27/09/2015 | 12:32לילך שלום שיטת אייפק היא שיטת אבחון וטיפול המאפשרת זיהוי הגורמים העמוקים היוצרים את הקושי וטיפול ממוקד בהם. באמצעות טיפול אייפק ניתן לאתר את הגורמים לחוסר האנרגיה בבוקר - פיסיים, מנטליים או רגשיים ולטפל בהם. תרגול נשימות, דימיון מודרך קצר, מתיחות, תרגול יוגה קצר, או תיפוף יכולים לסייע לך נקודתית בהעלאת האנרגיה בבוקר.. אם את מרגישה שהקושי עמוק יותר, אני מציעה בהחלט לפנות למטפל/ת באזור מגוריך לזיהוי ולטיפול בגורמים לחוסר האנרגיה. מזמינה אותך להכנס לאתר שלי ולהנות ממגוון סרטונים וטיפים לעזרה עצמית ולשינוי http://www.liat-scheffer.co.il/ בנוסף מצרפת לך כמה סרטונים עם תרגילים וכלים שיכולים לסייע לך נשימה נכונה https://www.youtube.com/watch?v=XcHzLlijC_A 12 דקות מדיטציה והרפיה https://www.youtube.com/watch?v=JjcKmB7OrYk מדיטציה לחיבור לעוצמה הפנימית https://www.youtube.com/watch?v=7kIedwN6VQ4 תיפוף https://www.youtube.com/watch?v=GsWzrdL8_vo חשיבה חיובית https://www.youtube.com/watch?v=6TVv_Nv1U3o&index=6&list=PLvBwl3k5R_XS6j6L5RdWtSmu0hqP6ZCJe חג שמח ליאת -
אשמח לקבל כלים אנרגטיים פשוטים
לילך 22/09/2015 | 17:26שאוכל לעשות בעת שאני קמה בבוקר. גמר חתימה טובה.
-
-
שיטת אייפק בדיכאון וחרדות
אילנית 23/09/2015 | 13:59הייתי מעוניינת לדעת איך מתמודדים בעזרת שיטת אייפק בדיכאון וחרדות.אני סובלת הרבה מדיכדוך ולפעמים תחושה של הזעות ודפיקות לב.תודה לכם על ההסבר מה עושים?ושתהיה לכם גמר חתימה טובה ושנה טובה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בדכאון ובחרדות באמצעות שיטת אייפק
ליאת שפר בן יעקב 27/09/2015 | 12:23אילנית שלום, בשיטת אייפק אנחנו משתמשים בכלי שנקרא מבחן שרירים - ביופידבק טבעי של הגוף שלנו - המאפשר לנו לבדוק ישירות על גוף המטופל מה הם הגורמים לקשיים ולאתגרים שהוא מתמודד איתם. שיטת אייפק היא שיטת גוף-נפש הוליסטית שבוחנת את מגוון תחומי החיים ומזהה היכן המקורות העמוקים לדכאון ולחרדות. זה יכול להיות חוויות מהעבר, טראומה כלשהי, לפעמים דווקא חוסר איזון פיסי יכול להיות הגורם לחרדה ולדכאון. במצבים מסויימים הקושי קשור לאורח החיים שלנו, למערכות היחסים שלנו, לאמונות ולפחדים ולהתנהלויות מסויימות בחיים שלנו. בטיפול אייפק אנחנו מאבחנים במהירות ובדיוק את המקורות ומטפלים בהם מהשורש, נותנים כלים לשינוי ומשחררים את הגורמים שבשורש הבעיה. אני ממליצה לך ליצור קשר עם מטפל/ת באזור מגוריך ולהתנסות בטיפול ולחוות את מבחן השרירים, האבחון והטיפול בשיטה. ניתן למצוא מטפלים באתר עמותת מטפלי אייפק http://www.amutat-ipec.co.il/ בברכת בריאות שלמה מועדים לשמחה ליאת
-
-
מצבי לחץ
עדי 24/09/2015 | 14:46שלום לך. אני כבת 45 ולפעמים סובלת ממצבי לחץ שמובא בכאבים פיזיים בגוף. מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה וחג שמח.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה התמודדות עם מצבי לחץ
ליאת שפר בן יעקב 27/09/2015 | 12:18שלום עדי, ישנן סיבות שונות שיכולות לגרום למתח. בהחלט יש קשר בין מתח לכאבים פיסיים בגוף - זה הקשר בין הגוף לנפש. במצב של מתח כרוני וכאבים מתמשכים, מומלץ לבחון את הסיבות העמוקות למתח ולשחרר אותן. טיפול אייפק יכול לסייע בצורה מהירה ומדוייקת לזהות את הגורמים למתח ולשחרר אותן. אני מזמינה אותך לצפות בסרטון בנושא התמודדות עם מצבי לחץ, שכולל הרבה כלים אפקטיביים להתמודדות https://www.youtube.com/watch?t=2&v=UyefrvjK4xU מועדים לשמחה ליאת
-
-
בדידות חברתית
אלן 17/09/2015 | 21:12שלום וברכה. אני נמצאת כרגע בגיל המעבר,לא נשואה,מקבלת קיצבה מביטוח לאומי,וגרה אצל ההורים.אני לא עובדת ומרגישה שיש לי בקושי חברים שאני יכולה להיפגש איתם.זה מכניס אותי לדיכאון,והייתי מעוניינת לדעת כעזרה עצמית איך לצאת מהבדידות והדיכאון.תודה,וגמר חתימה טובה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כיף לשמוע, באהבה רבה!
ליאת שפר בן יעקב 27/09/2015 | 12:13 -
תשובת מומחה נהדר, ואשמח לשמוע עדכון מה קורה איתך
ליאת שפר בן יעקב 27/09/2015 | 12:12 -
אני יישם את מה שכתבת והצעת לי
אלן 18/09/2015 | 12:12שוב תודה. -
ליאת את מקסימה
אלן 18/09/2015 | 12:05אני כל כך מודה לך,על כל התמיכה זה כל כך הקל ועזר לי מה שכתבת לי אני מאחלת לך גמר חתימה טובה. -
תשובת מומחה התמודדות עם בדידות
ליאת שפר בן יעקב 18/09/2015 | 11:13אלן שלום, ניכר מהתכתובת שלך שאת מצויה במצוקה ובכאב אמיתי שנובע מבדידות ותחושה שאת לבד בעולם. רבים חושבים שהסיבה לכך היא העדר זוגיות, אך האמת היא שמעבר לתקופת ההתאהבות הקצרה, תחושת הבדידות יכולה דווקא להיות מועצמת בתוך זוגיות. לכן חשוב למצוא את העוצמות והעוגנים שלכם בלי קשר לזוגיות, וכשאת תהיי בטוב יותר ובשמחה יותר בחיים שלך, תוכלי גם להכניס לתוכם בן זוג מתאים. ממה שאת כותבת נראה שאת מחכה שאחרים יצילו אותך- חברים שיתפנו להיות איתך או בן זוג שימלא את החלל. אך זו האחריות שלך והתפקיד שלך למלא את החיים שלך בדברים שמשמחים אותך ומסבים לך אושר. תשאלי את עצמך מה מעניין אותך, מה כיף לך ללמוד או לעשות את יכולה ללמוד דברים חדשים - יש המון קורסים באינטרנט חינם או בתשלום. את יכולה לצאת מהבית לקורס או לחוג, גם תפגשי אנשים חדשים וגם תלמדי דברים חדשים. אני ממליצה לתרגל תרגול כמו מדיטציה, דימיון מודרך והרפיה שיכולים לחזק אותך ולחבר אותך לכוחות שלך. דבר נוסף שאני ממליצה הוא תרגול הודיה - כתבת שיש לך משפחה תומכת ונעים לך בבית, זה בהחלט לא מובן מאליו, ויש הרבה אנשים שגם את זה אין להם. אני ממליצה מדי בוקר עם הקימה ובערב לפני השינה להחזיק ליד המיטה מחברת ולכתוב פעמיים ביום לפחות 5 דברים שאת מודה עליהם - גם אם הם יחזרו על עצמם. כשאנחנו עסוקים במה שחסר, קשה לנו לראות את הטוב וקשה לנו להתקדם קדימה. אמנם נעים לך ואת מרגישה מוגנת בבית, אבל שהות ממושכת במקום סגורה מגבירה את תחושת הבדידות והדכאון, לכן חשוב מדי יום לצאת מהבית, צאי להליכה בים או בטבע. לגבי טיפול - אני מבינה שעד כה הרגשת שטיפולים לא עזרו, ויתכן שכך. יחד עם זאת, בהחלט יכול להיות שהמצב היה פחות טוב אלמלא הטיפולים. בכל מקרה, חשוב לזכור שטיפול הוא לא פתרון, הוא נותן כלים ומאפשר לנו לעשות שינוי בחיים שלנו, אבל אם נקווה שהמטפל או המטפלת יפתרו לנו את הבעיות, ונצא מהטיפול כמו במטה קסמים - זה לא יקרה. הטיפול הוא גב שעוזר לך להשתחרר מהמכשולים שמפריעים לך, ולמצוא את הכוחות לעשות שינוי בחיים שלך. טיפול אייפק הוא טיפול יחסית קצר מועד וממוקד מטרה, אם עוד לא ניסית, אני בהחלט מציעה לנסות טיפול מסוג זה, בשילוב הכלים שהצעתי ולראות איך את יכולה לבנות לעצמך חיים טובים יותר עם סיבה לקום בבוקר ולחייך. מאחלת לך שנה מאושרת ליאת -
אודה לכם על תשובה מהירה
אלן 18/09/2015 | 09:07תודה. -
דבר אחרון
אלן 17/09/2015 | 21:30שאני קמה בבוקר אני שואלת את עצמי למה אני קמה? זאת אומרת אין למה מבחינת מסגרת לקום בבוקר.ואני גם חושבת שכול האנשים מבלים ורק אני יושבת בבית ואין לי עם מי לבלות אין לי גם לאן לצאת.אני הייתי בטיפולים נפשיים אבל זה לא עזר,לכן עזבתי.הייתי בשיקומים אבל אני מרגישה שאני לא רוצה את זה יותר.אשמח לתגובה מהירה,ממש תודה. -
רציתי לומר
אלן 17/09/2015 | 21:22שמבחינת המשפחה יש לי תמיכה מאוד גדולה וטוב לי בבית יש לי את הפינה שלי,אבל מצד שני אני מרגישה שאין לי עם מי להפגש לבית קפה למשל או לים או בכלל ואני גם יושבת הרבה באינטרנט.אין לי הרבה מה לעשות,וגם בגלל זה זה מדכא אותי,אשמח לדעת מה לעשות.תודה.
-
-
חולשה פיזית ונפשית
מירי 14/09/2015 | 21:09חג שמח.אני מרגישה חולשה פיזית אני מרגישה שאני רוצה לישון הרבה,יש לי חוסר מוטיבציה לעשות דברים,וכיווץ של מועקה בלב.התרגלתי לעשות ספורט אבל בגלל העייפות והחולשה הפיזית והנפשית אין לי כוחות.איזה כלים יש להתמודד? תודה רבה ושנה טובה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חולשה פיסית ונפשית
ליאת שפר בן יעקב 18/09/2015 | 11:15מור שלום לא הרחבת מה הסיבה לחולשה הפיסית והעייפות הנפשית שאת מרגישה. האם עברת שינויים בתקופה האחרונה? האם יש דברים בחיים שלא מתנהלים כפי שרצית? בנוסף, האם עשית בדיקות דם? לעיתים תחושת חולשה פיסית ונפשית יכולים לנבוע מחוסרים פיסיים כמו ויטמין B, ברזל וכו', וחשוב לבדוק אותם. ליאת
-
-
-
תשובת מומחה כיף לשמוע, באהבה רבה, שתהיה שנה נפלאה
ליאת שפר בן יעקב 16/09/2015 | 21:37 -
תודה רבה רבה
סיגל 10/09/2015 | 16:21הקלת עלי,שתהיה לך שנה נפלאה. -
תשובת מומחה העדר זוגיות
ליאת שפר בן יעקב 09/09/2015 | 21:37שלום סיגל זוגיות היא נושא משמעותי וחשוב לרבים מאיתנו. כשהוא חסר - אנחנו משתוקקים לחום, לאהבה, לחיבוק ולקירבה וכשהזוגיות קיימת - אנחנו מתמודדים עם מתחים, כעסים, פחדים ואתגרים. הדבר שחשוב לזכור הוא שזוגיות אינה פתרון קסם. אמנם בשלב הראשון של ההתאהבות וההתרגשות אנחנו מרגישים בעננים ומאמינים שאכן מצאנו פתרון לקשיים שלנו. אך ככל שמערכת היחסים נמשכת ומעמיקה עולים קשיים ופחדים ואנחנו חוזרים לנקודת המוצא. פעמים רבות הקשיים שלנו, הפחדים, חוויות הילדות וכו' משפיעים על היכולת שלנו לפתח זוגיות יציבה. למצוא בני זוג שמתאימים לנו שאנחנו רוצים בהם והם בנו. במצב מתמשך של העדר זוגיות אני ממליצה לבדוק מה הסיבות שמונעות את הזוגיות - כי בד"כ הן מצויות בנו. טיפול אייפק מאפשר אבחון מדויק של הסיבות הללו וטיפול בהם. בשלב זה כשאין זוגיות - זה הזמן הטוב ביותר לדאוג לעצמך, לטפל בעצמך, למצוא דברים שאת נהנית בהם גם בלי קשר לזוגיות. כל אלו ישפרו את ההרגשה שלה, ויאפשרו לך גם למצוא זוגיות מתאימה מתוך נקודת מוצא של כוח ולא חולשה. בהצלחה ליאת -
כאב בגלל חוסר זוגיות
סיגל 02/09/2015 | 21:55היי העצה שנתת לי ליאת מאוד שיפרה לי את מצב הרוח בדיכאון שיש לי בערב.אבל אשמח לעצה באופן דחוף וחשוב.אני מרגישה כאב של חוסר אהבה זוגי כמו שכתבתי אני מרגישה שאין לי אהבה וזה כואב ומדכא אותי.גם יש מישהו שאני מאוהבת בו אבל לצערי זה לא יתממש מה אני עושה עם הכאב הזה? זה מאוד חשוב לי ויש לך עצות טובות.אשמח לעזרה.
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים