פורום הקטנת חזה

-
עגיל בפיטמה לאחר הקטנת חזה (לת)
מושית 29/05/2025 | 22:02האם אפשר לעשות עגיל בפיטמה לאחר הקטנת חזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הקטנת חזה (לת)
ריקי 23/05/2025 | 04:50אני אחרי יותר משבוע אחרי הניתוח. עדיין חשה כאבים ודימום מהפטמות, והצורה של השד קצת שקועה. האם זה הגיוניהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הקטנה והרמת חזה
ישראלה נגדאי 13/09/2023 | 11:29עברתי לפני חודש וחצי הקטנה והרמת חזה . לפני כשבוע וחצי התחיל כאב חד מתחת לשד ימין לכיון למטה כמו גיד שריר שנמתח ובולט שנוגעים בו ממה זה נגרם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כאב לאחר ניתוח הקטנת חזה
אירית 18/01/2025 | 08:38עברתי את הניתוח לפני יותר משלושה חודשים, הכאבים לא פוסקים, כאבים מכל הסוגים, דקירות עקצוצים, שריפה, קשה ללבוש את החזיה הכי רכה ורפויה. החזה נראה יפה ונראה שמחלים, רק הכאבים, כל פעם במקומות שונים.. אני עם משככי כאבים, יש ימים יותר טובים ויש יותר גרועים.. בסך הכל מורגשת התקדמות מאד מאד מאד איטית, יש משהו לעשות? הרופא המנתח מציין שהוא לא מכיר את התופעה ושלח אותי למרפאת כאב... יתכן שנפגעו עצבים? יתכן שאפשר למצוא משהו ב אולטרסאונד? אודה לתשובתך, המיואשת )גיל 62.הוסף תגובה
-
כאב לאחר ניתוח הקטנה
רונית 10/12/2024 | 22:21יש לי בדיוק מה שאת מתארת .. קיבלת תשובות ?הוסף תגובה
-
-
הקטנת שדיים דרך הקופה )מכבי( (לת)
אורטל 02/10/2024 | 12:00שלום דוקטור אני 20 שנה לאחר הקטנת שדיים השדיים גדלו שוב ומאוד מפריעים לי בהתמודדות היום יומית מה גם סובלת מאוד מכאבי גב .. לפי הצילום יצא שינוים ספונדילוטים מפושטים זוית 32 מעלות ד8 האם שןוה לי לגשת לוועדה ? אודה לתשובתך 🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פירסינג לאחר גינוקמסטיה (לת)
רועי 09/09/2024 | 02:43היי בן 26 לאחר שנולדתי עם גינוקמסטיה רק בשד ימין עשיתי הקטנת חזה אחרי הצבא.כעת המצב תקין. אך בהתאם יש פטמה חדשה. האם אני יכול לעשות פירסינג בפטמה הזו ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נמק הפטמה (לת)
Lili 16/08/2024 | 17:50שלום חודש לאחר ניתוח הקטנת חזה והרמה , לאחרונה אזור קטן סביב פטמה ( באזור התפר) התחיל להיות כחול ורגיש , האם מדובר על נמק ואיך מטפליםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הקטנת חזה (לת)
חכ 17/04/2024 | 12:45האם משקל עודף רב, BMI גבוה, מונע לעבור ניתוח הקטנת חזה לאשה הסובלת מבעיות גב בגלל גודל החזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הקטנת חזה לאחר ניתוח
מאי 17/08/2020 | 09:57היי אני עברתי ניתוח הקטנת חזה לפני שלוש שנים בערך אצל רופא פרטי, הורידו לי כמעט חצי מכל צד.. שזה המון.(ממידה 75 G למידה 75 C ) ובחצי שנה האחרונה החזה גדל בצורה משמעותית, כמעט חזר לאותה מידה ( כרגע מידה F) מבלי עליה משמעותית במשקל... (5 קילו- כל הרופאים שהיתי אצלם אמרו שזה לא מספיק כדי שהשד יגדל ככה) הרופא המנתח שלי אמר שהוא מעולם לא נתקל בתופעה כזו וכך גם כל שאר הרופאים ועוד אמר שהוא בדק בשאילתות ולא מצא משהו דומה לזה.. עשיתי בדיקות כולל MRI ולא ראו משהו חריג, ואני לפני בדיקות דם של מומחה להורמונים.. חשוב לציין שאני בת 23 ושוקלת 60 (לפני שקלתי 55) רציתי לדעת מה זה יכול להיות זה הגיוני שהחזה גדל ככה אחרי ניתוח? יכול להיות שיש פה התרשלות של הרופא באופן הניתוח שאני לא יודעת עליו ? והאם כדאי ללכת לרופא אחר להתייעץ איתו ולשלם שוב כסף ? זה מרגיש כמו סרט רע שלא עוזב אותי שוב לחזור לאותה מידה.. אני רוצה לעשות ניתוח נוסף אבל מפחדת שוב להשקיע כל כך הרבה כסף ולא לראות תוצאות בבקשה אם תוכלו לעזור לי להבין מה קורה אשמח מאודהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
חורים בחזה אחרי הקטנת והרמת חזה
אורטל 15/04/2024 | 22:21נוצרו לי פעילות אחרי הניתוח, יוצא מהחורים בעור ממש כמו פתחים המון נוזלים דם וכמו דלקת מטופלת עם פלימנר ותחבושות למישהי קרה ומכירה תופעה שנקראת פעירה בצלקות של הניתוחהוסף תגובה
-
הקטנה והרמת חזה
ישראלה נגדאי 04/09/2023 | 20:20אני עברתי הקטנה ורמה לפני חודש וחצי . לפני כשבועיים נגרם זיהום לחזה ועקב הזיהום נוצרו מתחת לשד 2 חורים שמהם יצאו ההפרשות טופלתי באישפוז באנטיביוטיקה דרך הוריד. עבר הזיהום אך עדיין החורים קיימים מתי יסגרו והם צריך הליך כדי לסגור אותם?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה החזה גדל לאחר הקטנת חזה
ד"ר שגית משולם-דרזון 23/08/2020 | 20:09טלי יקרה, התופעה שאת מתארת של גדילת החזה לאחר הקטנת חזה נדירה אבל קורית, בעקר בגילאים הצעירים. אינני יודעת מה גילך אבל אם את צעירה וטרם ילדת ילדים ממליצה לך להמתין כמה שנים, להתחתן, ללדת ורק אז להקטינו שוב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
החזה שלי גדל תוך חודש לאחר הניתוח
טלי 23/08/2020 | 18:06עברתי לפני כמה שנים ניתוח הקטנת חזה עם חזה ענק. הורידו לי בניתוח יותר מחצי גודל השדיים. תוך חודש בלבד החזה צמח שוב. פניתי לאנדוקרינולוג ולא נמצא פתרון לתעלומה. כיום אני לובשת חזיה במידה E ומתוסכלת מאד. חוששת לעבור ניתוח נוסף.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הקטנת חזה לאחר ניתוח
ד"ר שגית משולם-דרזון 17/08/2020 | 14:46מאי יקרה, החזה שלנו עובר שינויים לאורך השנים גם ללא קשר לעליה במשקל כך שממש אינני סבורה שהרופא שלך התרשל בניתוח. את בחורה צעירה ולא הייתי ממהרת להנתח שוב. כדאי להמתין מספר שנים ואפילו לחכות לאחרי לידה כדי לוודא שהשד שלך יציב ולא מוסיף להשתנות.הוסף תגובה
-
-
בתאריך 4.34.3 יום שני עברתי ניתוח להקטנת שדיים והסרת שדיים אקססורים דו צדדי. הייתי עם 4 נקזים בכל צד 2 ולמחרת הורידו לי 3 נקזים שוחררתי הביתה עם נקז אחד. היום יצאו לי הפרשות מבית השחי בצד שמאל בו אין נקז. האם אפשר לנקות את האזור עם מים או מגבון כשאני מחליפה פד? (לת)
יעל 09/03/2024 | 21:58בתאריך 4.3.24 ביום שני עברתי ניתוח להקטנת שדיים והסרת שדיים אקססורים דו צדדי. היום החלו לי הפרשות מאזור בית שחי ימין האם ניתן לנקות את האזור עם מים או מגבון ולשים פד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיסה לאחר הקטנת חזה (לת)
גלית 26/12/2023 | 14:07אמורה לעבור ניתוח להקטנת חזה. עד כמה זה בטוח לטוס חודש לאחר מכן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
מתיחת ירכיים
-
הקטנת חזה
-
סקולפטרה
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנים
-
מונחים קשורים
-
בוטוקס
-
"אוזן חמור"
-
ניתוחים פלסטים

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיער