פורום יבלות - עמוד 10
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
עזרה בנוגע למשהו שיצא לי בפנים (לת)
Liv 06/12/2018 | 14:40היי לכולם אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לילפני כמה ימים התנפח לי האף.לא קיבלתי מכה ולא יצא חצקון סתם התנפח. לאחר כמה ימים זה נהיה אדום הנפיחות קצת ירדה ולמחרת נהיה לי כמו נקודת דם כזו מתחת לעור.איך אני מורידה אותה???בבקשה תעזרו לי🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻פתח בחלון חדש -
יבלות ויראליות ליד הברך
אלעד 22/11/2018 | 12:48לביתי בת ה 11 יבלות ויראליות סמוך לברך (מסודרות בשורה) לפני מספר ימים רופאת עור צרבה בחנקן נוזלי את העגלות. אתמול הבחנתי שבחלק ממקום הצריבה התפתחה מוגלה לבנה, וסביב למוגלה עור אדום ורגיש למגע . ימה מומלץ לעשות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלות ויראליות ליד הברך
ד"ר אביקם הראל 26/11/2018 | 13:02ניתן להמתין מס' ימים לרחוץ את המקום עם סבון ומים. ובמידה והבעיה עדין קיימת לחזור לרופא העור.
-
-
יבלות עם אקזמה
יעל 18/11/2018 | 09:00שלום לבת שלי בת השש יש צבר של יבלות ויראליות באזור בית השחי. באזור היבלות ובעור מסביב התפתחה אקזמה עקשנית שחוזרת גם לאחר מריחת משחות אולקום ואפלומיצין. מה ניתן לעשות? האם לא כדאי לטפל ביבלות ולהסירן על מנת למנוע את האקזמה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלות
ד"ר אביקם הראל 26/11/2018 | 13:00צריך לטפל בשני הדברים יחד, במשחה כנגד האקזמה ובמקביל להסיר את היבלות.
-
-
יבלת בכף היד
אבי 08/11/2018 | 15:31שלום, ברצוני להבין משהו. ביקרתי אצל רופאת העור בעקבות סימן שטוח שיש לי באצבע בצד הפנימי. היא אבחנה את זה כיבלת ויראלית, וצרבה עם חנקן לאחר שבוע זה שוב חזר ושוב ניגשתי אלייה ושוב שרפה היא אמרה לי שזה יקרה לפחות 4-5 פעמים עד שזה יחלוף , שאלתי היא כזו: מכיוון שקראתי שיבלות ויראליות מדבקות . האם הגיוני שאני אדביק את עצמי באיבר המין מהיבלת שהיה לי באצבע שביד ? אשמח למענה על מנת להבין (ולהיזהר) תודה רבה מראש.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלת בכף היד
ד"ר אביקם הראל 26/11/2018 | 12:59היבלות מדבקות ויכולות לעבור לאזורי גוף שונים כולל איבר המין
-
-
ציפורן מתכסת בבשר
דנה 03/11/2018 | 15:35לבתי בת 22 צמח עור מסביב לציפורן הרגל וכמעט העלים התוכן את הציפורן. החל באצבע אחת וכעת קורה באצבע אחרתפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ציפורן
ד"ר אביקם הראל 26/11/2018 | 12:57התופעה איננה שגרתית . אי אפשר לענות על שאלתך ללא בדיקת רופא.
-
-
יבלת שיורד ממנה דם
מור 16/10/2018 | 20:02לבתי בת ה4 יש יבלת וירלית בערך חצי שנה בימים האחרונים יורד משם קצת דם. מה לעשות??פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הסרה
ד"ר אביקם הראל 26/11/2018 | 12:54אין מקום לדאגה, אך צריך לשקול הסרה.
-
-
הסרת נקודות חן / שומות
יעל 10/10/2018 | 11:23בני בן 7, ויש לו כמה נקודות חן או שומות(לא יודעת להבחין) על הפנים שהן קצת לא אסתטיות, והוא בטח ירצה להוריד אותן מתישהו בחייו. האם יש יתרון להורדת הנקודות בגיל צעיר, מבחינת הסיכון להישארות צלקת, או שעדיף לחכות לגיל מבוגר?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הסרת נק חן
ד"ר אביקם הראל 26/11/2018 | 12:53אין יתרון אך גם אין חסרון. היתרון היחידי שאולי בגיל מבוגר יותר פחות יפריע לו. -
תשובת מומחה הסרת שומות
ד"ר אביקם הראל 31/10/2018 | 12:00יעל שלום, אני ממליץ להסיר שומות במידה והן אסתטיות. ראשית יש לבדוק ולוודא כי השומה אכן אסתטית.
-
-
יבלת בכף הרגל (לת)
ליאן 12/10/2018 | 11:28עשיתי אתמול טיפול בחנקן נוזלי ביבלות בכף הרגל , הכאבים ממש ממש עזים ולא נותנים לישון בלילה. יש שלפוחית גדולה עם דם .. האם יש לפוצץ את השלפוחית או לא ? קיבלתי להמשך טיפול טיפות "תמיסת ורומאל" האם למרוח את הטיפות על השלפוחית ? ומה אפשר לעשות לגביי הכאב העז ברגל , אני לא יכולה לדרוך על הכף רגל בכלל .. בתודה רבה ליאןפתח בחלון חדש -
בליטה לבנה באצבע (לת)
עדי 03/10/2018 | 21:20יש לי בליטה לבנה באצבע שכואבת ולא עוברת ורציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לשים על זהפתח בחלון חדש -
פצע לא מזוהה בבסיס איבר המין
אנונימי 18/09/2018 | 11:18לפני בערך שבוע הופיע לי בבסיס איבר המין פצע לא מזוהה. בהתחלה הוא היה סגור ולכן חשבתי שזו אולי שערה הפוכה אבל עכשיו הפצע פתוח ואני כבר לא בטוח. קבעתי תור לרופא עור אך הקרוב ביותר בעוד שלושה שבועות. מה זה? ומה לעשות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פצע לא מזוהה
ד"ר אביקם הראל 02/10/2018 | 12:09אנונימי שלום, יש מגוון תשובות לשאלה מה זה ומה לעשות. לפיכך פגישה עם רופא עור היא הדרך הטובה ביותר. לדאבוני מהתיאור שלך לא ניתן לתת תשובה טובה יותר. בריאות.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים