פורום רפואת עור אסתטית - עמוד 11

5.0
( 43 חוות דעת )
ד"ר שרון פינצי הינה רופאה מומחית לדרמטולוגיה - רפואת עור ומין. ד"ר פינצי מתמחה ברפואת ערייה ובעלת קליניקה פרטית העוסקת ברפואת עור ואסתטיקה.
בעלת ידע רב ונסיון רב שנים ומעניקה טיפולים למגוון רחב של מחלות כגון: :דרמטוזות כרוניות כגון אקנה, אטופיק דרמטיטיס ופסוריאזיס, הסרת נגעים שפירים לרבות יבלות ויראליות, פיגמנטציה ועוד...
במרפאה ניתנים גם טיפולים אסתטיים בהתאם לרצון האישי ובאופן המדויק והמותאם למבנה ופרופורציית הפנים.
-
סקביאס (לת)
ללה 25/05/2022 | 21:12עד מתי מרגע קבלת איוורמקטין בשתיה החולה נחשב לא מדבק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
החלמת פצעים (לת)
גילי 19/05/2022 | 20:05שלום,היו לי עקיצות ברגלים שגירדתי והפכו לפצע. הפצעים כבר נסגרו אבל עדיין יש כמו כתמים או צלקות שטוחות שצבעם כהה יותר באופן משמעותי מצבע העור שלי. אני באמצע סדרת טיפולים להסרת שיער בלייזר אבל לא יכולה להמשיך בגלל המצב.האם יש משחה או חומר (חוץ מקלו קט) שיכולה לזרז את ההחלמה? למשל משחה להבהרת כתמים? תודה מראש, גיליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אבצסים כואבים בבית השחי (לת)
יולי 13/05/2022 | 07:37הי. יותר משנתיים מדי פעם יוצאים לי אבצסים כואבים בבית השחי ועוברים מעצמם. בעיקר בקיץ ואיך שמתחילים להזיע. החלפת דאודורנט עוזרת לתקופת זמן ואז חוזר. באיזה דאודורנט אפשר להשתמש שלא יגרום לתופעה המציקה הזו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ביופסית עור אבחנתית (לת)
חביבה מזון 28/04/2022 | 09:44איזה רופא עור עושה ביופסית עור אבחנתיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פריחה מתמשכת (לת)
תאיר 09/04/2022 | 14:30היי אני בת 21 משוחררת מצהל במהלך השירות שלי התחילה לי פריחה באצבעות הידיים בהתחלה יש ימין ועם הזמן גם בשמאל הפריחה היא שלפוחיות קטנות שעם הזמן מתיבשות ומתקלפות הפריחה עצמה מיבשת לי את העור , היא בלתי נסבלת מגרדת ושורפת היא באה בגלים פעם בחודש פעמים בחודש . חשוב לציין שבצבא הייתי טכנאית טילים ועבדתי עם חומרים שומנים כמו גריזים ושמני מכונות . במהלך הצבא הלכתי לשלל רופאים וגם לבדיקות אלרגיה הכול יצא שלילי . לאחרונה השתחררתי וזה עדיין ממשיך ובלתי נסבל בבקשה אני ישמח שמישהו יעזור לי אני כבר ממש מתוסכלת .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
רטין A (לת)
Orli 19/03/2022 | 01:32מעונינת לדעת אם קרם אדפרין הוא רטין A ואפשר להשתמש בו בלילה , ואם כן מה עושים עם היובש שהוא יוצר. . תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אדמומיות בפנים (לת)
רותי 25/02/2022 | 08:59בת 44, מחפשת טיפול להסרת אדמומיות בפנים (מלידה, בעיקר הלחיים)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צלקת מקיסרי (לת)
מיכל 19/02/2022 | 16:12הי, אני 4 שבועות לאחר קיסרי, עם עור רגיש ובהיר שנוטה להחלים לאט מחתכים. איזה טיפול מומלץ להחלמה מהירה וטובה של הצלקת והאזור שסביבה? שמעתי על קלוקוט/רצועות scarban ותוהה מה הכי יעזור לי. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צניחת הפנים (לת)
רפאל 09/02/2022 | 16:03שלום רב! הפנים שלי צונחים במהירות גדולה מאוד במשך כמה חודשים. אני לא יודע אם מה שצונח הם שרירים, או שומן תת עורי, לא עור. זה לא תהליך התבגרות טבעי, ואני יחסית צעיר, בן 39. נשארו מעט מאוד שומן/שריר בצדי העין שלי. אני חושש מקושי בהנעת העין, והפנים שלי נראות מוזר. לדעתי זה קשור בהרבה מתח ואכילה לא בריאה שהיו, שלשולים ואולי דלקתיות. כרגע כשחזרתי לאכילה יותר בריאה, מה אפשר למרוח על הפנים כדי לעצור את התהליך? או פתרון אחר. תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מולוסקום קונטגיוזום
-
ציסטה בעור
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
בדיקות קשורות
-
נוגדני עגבת
-
חומצה טריכלורואצטית בשתן
-
תרופות קשורות
-
אפאליזומאב
-
בנזיל בנזואט
-
מונחים קשורים
-
העמותה הישראלית לאטופיק דרמטיטיס
-
עמותת תסמונת גורלין
רופאים בתחום

ד"ר שרון פינצי
עור ומין
5.0
( 43 חוות דעת )
"דר' שרון פינצי היא מדהימה, ידעה לזהות בדיוק מה יש לי, ובדיוק מה לתת כדי לפתור את הבעייה! בזכותה אני מרגישה בטוחה יותר בעצמי ובמראה שלי!! ממליצה עליה בחום וסומכת עליה בעיניים עצומות!"

ד"ר שרון פינצי
עור ומין
5.0
( 43 חוות דעת )
"דר' שרון פינצי היא מדהימה, ידעה לזהות בדיוק מה יש לי, ובדיוק מה לתת כדי לפתור את הבעייה! בזכותה אני מרגישה בטוחה יותר בעצמי ובמראה שלי!! ממליצה עליה בחום וסומכת עליה בעיניים עצומות!"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםסרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC)
בפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC) ניתן להתייעץ עם ד"ר גיל טאובר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC ...פורוםמחלות עור של העריה והנרתיק
בפורום מחלות עור של העריה והנרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות עור של העריה והנרתיק