פורום סקולפטרה, אסטפיל, אולידיה ושיפור מרקם העור של הפנים והצוואר

-
מזותרפיה (לת)
רגינה 19/06/2025 | 12:48מה זה מזותרפיה? האם זהו טיפול חד פעמי? האם הפילינגים שרופאים עושים דומים לאלה של הקוסמטיקאיות? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הזרקות סקולפטרה או אסטפיל (לת)
קארין 18/06/2025 | 10:32האם כל רופא יודע להזריק אסטפיל או סקולפטרה? תודה מראש על תשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סקולפטרה
נוי 12/06/2025 | 09:45מתי התחילו להשתמש בסקולפטרה? תודה לך. מתלבטת לגבי השימוש...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סקולפטרה
ד"ר לריסה פייבל 17/06/2025 | 15:11היי יקרה סקולפטרה בשימוש יותר מ20 שנה.הוא אחד החומרים מאושרים עי אירגון התרופות האמריקאי המחמיר, הוא אחד החומרים הנחקרים ביותר ברפואה אסתטית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה סקולפטרה
ד"ר לריסה פייבל 17/06/2025 | 15:11היי יקרה סקולפטרה בשימוש יותר מ20 שנה.הוא אחד החומרים מאושרים עי אירגון התרופות האמריקאי המחמיר, הוא אחד החומרים הנחקרים ביותר ברפואה אסתטית.הוסף תגובה
-
-
שיפור מרקם העור
רונית כהן 16/06/2025 | 09:12היי ד"ר אני מתעניינת בטיפולים לשיפור מרקם העור וראיתי שיש כמה סוגים של חומרי הזרקה כמו סקולפטרה, אולידיה ואסטפיל. קצת קשה לי להבין מה ההבדלים ביניהם ומתי נכון להשתמש בכל אחד מהם, לאיזה גיל או סוג עור הם מתאימים, ואיך בכלל מחליטים מה הכי מתאים? אני בת 41 ועד היום אף פעם לא עשיתי טיפול כזה. אשמח אם תוכלי לעשות לי קצת סדר :)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיפור מרקם העור
ד"ר לריסה פייבל 17/06/2025 | 14:58היי יקרה ,נכון יש ,3 ביוסטימולנטים כרגע בשימוש בישראל ,כולם מעודדים יצירה אמיצית של קולגן ,לכל חומר פרוטוקול יחודי לו השימוש בכל אחד משתנה לפי איזור שאנו רוצים לשפר , לתת דגש ,או רוצים לשפר,לכן הכי נכון להגיעה לפגישה לבדיקת העור ומצב העור ולעשות גם תיאום ציפיות ,ולהחליט על צורת העבודה ,יש לך אפשרות לתאם תור ונתאם את הטיפול המתאים לך.הוסף תגובה
-
-
שיפור העור אחרי סקולפטרה
אולגה 15/06/2025 | 11:47כמה זמן אחרי הזרקה של סקולפטרה רואים תוצאה או שיפור בעור? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיפור העור אחרי סקולפטרה
ד"ר לריסה פייבל 15/06/2025 | 19:04יקרה התוצאות של סקולפטרה נראות אחרי חודשיים ונשמרותת עד שנתיים כמובן יש תוצאות הדרגתיות .משופרות עם הזמן. דר' פייבל לריסההוסף תגובה
-
-
סקולפטרה / בוטוקס / חומצה היאלרונית
שגית 11/06/2025 | 12:49היי ד"ר, אני נורא מבולבלת. שמעתי וקראתי על הרבה סוגים של טיפול וחומרים. איך אני יכולה לדעת מה ההבדלים ? אני רוצה להגיע למצב שהעור שלי יהיה מלא וללא קמטים. איך אני יודעת מה החומר הכי נכון ? זה משתנה מבנאדם אחד לשני ? צריך להגיע לבדיקת ייעוץ בשביל זה ? ייעוץ הוא בתשלום ? ממש מודה לךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סקולפטרה / בוטוקס / חומצה היאלרונית
ד"ר לריסה פייבל 17/06/2025 | 15:15יקרה זה מאוד חשוב לבוא לייעוץ נכון המתאים רק לך ,זאת פרוצדורה רפואית ולא קוסמטית הייעוץ בנתיים ללא תשלום את יכולה ליצור קשר עמי ולקבוע הפגישה אסביר לך מה שרלוונטי בשבילך יקרה ..0548030817 .הוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה סקולפטרה
ד"ר לריסה פייבל 17/06/2025 | 15:24יקרה סקולפטרה מגיעה הבקבוקון,מוהלים אותו לפי הסברי ודרישות החברה ,ואז שמים את חומר המהולל במזרק מוזרקים אותו בצורה שמתאימה למטופל כלומר לראות איפה יש יתר קמטוטים או יש צורך ביותר קולגן לאותו אזור.ההזרקה שאני עושה היא מותאמת מטופל /ת .את מוזמנת ליצור קשר לייעוץ מסודר ומקיף שמתאים ךךהוסף תגובה
-
-
ביו סטימולטורים ברפואה אסתטית (לת)
נלי 09/06/2025 | 09:45אילו ביו סטימולטורים נמצאים בשימוש ברפואה האסתטית כיום? שמעתי שיש כמה סוגים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אחרי טיפול בסקולפטרה
שרון 08/06/2025 | 13:19שלום, מבקשת לשאול האם אחרי טיפול בסקולפטרה העור הופך להיות עבה יותר עם פחות קימטוטים? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אחרי טיפול בסקולפטרה
ד"ר לריסה פייבל 09/06/2025 | 00:50יקרה כן ,שימוש בחומרים ביוסטימולנטים ,הם חומרים מגרים את הגוף ליצר קולגן עצמי,דבר מעולה,התהליך גורם לעיבוי העור, מה שגורם לפחות קמטוטים, נותן נראות יותר טובה וצעירה לעור.הוסף תגובה
-
-
שיפור מרקם העור
רוזי 04/06/2025 | 09:59שלום ד"ר, מהם החומרים שיכולים לשפר את מרקם העור? אני מעל 55.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיפור מרקם העור
ד"ר לריסה פייבל 05/06/2025 | 15:00יש מגוון חומרים שיכולים לשפר את מרקם העור כמו ביוסטימולנטים :סקולפטרה אסטפיל וכו'.יש חומרים מעולים שניתן להשתמש במיקרונידלינג כו' אקסוסומים וליזוזומים וכו'. זה גיל מעולה לטפל השיטות חומרים אלה .אשמח לתאם לך פגישה ולתאם לך אישית את הטיפול שמתאים לך .הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
סקולפטרה
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
איפור קבוע
-
הסרת נקודת חן

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיערפורוםהקטנת חזה
בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הקטנת חזה