כאב ראש חדש
פורום כאבי ראש ומיגרנה

פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.כאב ראש חדש
גל 21/12/2010 | 19:42שלום דוקטור, אני בן 31 , באופן עקרוני בריא, חי באפריקה , עובד בתפקיד עם רמת לחץ גבוהה מאוד, מעשן חצי קופסה ליום ב8 שנים האחרונות. לפני כשבועיים התחילו לי כאבי ראש בחלק האחורי של הראש שהתגברו במשך שבוע , בנוסף שמתי לב שמייד לפני אורגזמה אני חוטף כאב חד מאוד וממוקד כ-5 ס"מ מאחורי אוזן ימים באחורי הראש. היו מקרים שהכאב חלף לאחר מס' דקות והיו מקרים שזה המשיך אפילו כמה ימים. הלכתי לרופא מערבי פה ובבדיקות שהוא עשה לא נמצא שום ממצא חריג , בדקתי 3 פעמים לחץ דם במנוחה והוא היה תקין, שקיעת דם , תפקודי כבד ,בלוטת תריס, B12 , ברזל ומלריה גם היו תקינים. חשוב לציין שבמשך שנים אני חורק שיניים וסובל מהלסתות ולא מטפל בזה. הכאבים בעיקרון ירדו בשבוע האחרון, אבל אתמול שוב לפני סיום מגע מיני חטפתי כאב חד וחזק מאוד שהקרין על העין והאוזן הימנית. להפתעתי גם הבוקר קמתי עם הכאב הזה. אני גם טס די הרבה ( פעם בחודש לפחות) ואמור לטוס לארץ בעוד מספר ימים. רציתי לשמוע את דעתך אם יש פה איזה מצב שעלול להיות מסוכן ואם טיסה יכולה להזיק לעניין. אשמח גם לדעתך לגבי לאיזה בדיקות ורופאים עליי לפנות בהגיעי ארצה. המון תודה גלהוסף תגובה
תשובת מומחה סיאליס עם תרופות נוגדות דלקת
דר' דניאל עובד 22/12/2010 | 13:50אין בעיה...הוסף תגובה
שכחתי דבר חשוב...
גל 22/12/2010 | 12:03שוב תודה ד"ר , אני אגש לבירור שאהיה בארץ , שכחתי לציין שאני נוטל סיאליס דיילי (5 מ"ג ביום),האם אני יכול להמשיך עם הכדורים?הוסף תגובה
תשובת מומחה צריך גם בירור
דר' דניאל עובד 22/12/2010 | 10:07כמובן שצריך גם לעבור בירור על ידי נוירולוג כולל הדמייה מוחית על מנת לשלול סיבות אחרות לכאבי ראש...הוסף תגובה
תשובת מומחה וולטרן
דר' דניאל עובד 22/12/2010 | 09:26אפשר בהחלט, אם כי כדורי אדביל, נוירופן, או אתופן עדיפים יותר...הוסף תגובה
תודה!
גל 21/12/2010 | 20:57תודה רבה דוקטור , כדורי וולטרן זה בסדר ?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש לאחר קיום יחסי מין
דר' דניאל עובד 21/12/2010 | 20:46גל שלום, כאבי הראש לאחר קיום יחסי מין (post-coital headache) הם תופעה מוכרת, מפחידה ומטרידה אך אינה אינה מסוכנת. הפיתרון הוא פשוט- נוטלים כדור מקבוצת התרופות נוגדות הדלקת- לדוג' אתופן 400 מ"ג, כחצי שעה לפני קיום יחסי המין. נכון שמאבדים מעט מהספונטניות, אך לפחות מונעים את הכאב. הטיסה כמובן אינה קשורה בהחמרת הכאב. שיהיה בהצלחה.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
היפוטוניה
בדיקות קשורות
-
נוגדנים לפוליו
-
אנטיגנים לויקוציטיים אנושיים HLA-DR-DQ
תרופות קשורות
-
אופטומומאב (קיסימפטה)
-
קלוראזפאט
מונחים קשורים
-
טרפנים
-
CBD קנאבידיול
רופאים בתחום

ד"ר הדר קולב נוירולוגיה
רופאה בכירה במערך הנוירולוגי וביחידה לנוירו-אימונולוגיה במרכז הרפואי תל אביב.

ד"ר הדר קולב נוירולוגיה

ד"ר הדר קולב נוירולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים