"הגעתי לטיפול רפלקסולוגיה אצל יפעת ויצאתי בתחושת רוגע עמוקה שלא הרגשתי הרבה זמן. יפעת מקצועית, קשובה ויודעת בדיוק איך לגעת בנקודות הנכונות. ממליץ מכל הלב!"
שלום. אני לוקח רודיולה בשילוב עם פוספטידיל סרין ואומגה 3. הריכוז ו"העננה" המוחית כמו גם חרדות השתפרו פלאים, מלבד אינסומיה קלה שכנראה נבעה מלקיחת הפוספטידיל בלילה, נכון לעכשיו מתחיל לקחת את הפוספטידיל ביום. שאלתי היא האם ניתן להוסיף גם שילג'יט בבטחה מבחינת סינרגיה? תודה מראש.
שלום, שילוב של רודיולה, פוספטידיל סרין ואומגה 3 יכול בהחלט לשפר ריכוז ותחושת בהירות, כמו שתיארת. שינוי נטילת הפוספטידיל לשעות היום הוא צעד נכון כשיש פגיעה בשינה. לגבי שילג’יט אין מניעה ברורה לשלב אותו, אך חשוב לבחור מוצר איכותי, לעקוב אחרי השפעתו האישית ולהתייעץ עם איש מקצוע אם יש רקע רפואי או תרופות קבועות. בהצלחה ובריאות
מחסור חמור של ויטמין די , 7 ng/ml . התחלתי את התוסף הזה d3 ויש לי כאבי בטן מטורפים וגזים. אכלתי יחד עם פרןסה מרוחה באבוקדו . למה זה ? אני חייבת 3 טיפות כל יום . עשוי מככוליקרציפרול של הקופה . D3
בוקר טוב מיטל , בהחלט במחסור בויטמין d חשוב מאוד להתחיל תוסף תזונה ולמלא את החוסרים ויטמין d מסיס בשמן ולכן לקחת עם אבוקדו / שקדים זה מצוין. אני ממליצה לך ליטול תוסף שמתעכל טוב יותר משמעותית ויטמין d ליפוזומלי של אקוספ וכמו כן להוסיף ויטמין k2 שיעזור בספיגתו המטופלים שלי לא העידו על בעית כאבי בטן מצרפת לך קוד ל 10% הנחה באתר אקוסאפ- REUTM10 תרגישי טוב
שלום, סובלת מדלקות בדרכי השתן: 1. האם ניתן לקחת על בסיס יומי כדורי פרוביטיקה פמינה למניעה? ואיך ומתי לוקחים עם אנטיביוטיקה? 2. די מנוז- האם עשוי להעלות את רמת הסוכר בדם? מה המינון המומלץ? תודה רבה
שלום וברוכה הבאה 1. כן, אפשר לקחת פרוביוטיקה פמינה על בסיס יומי. בזמן אנטיביוטיקה – מומלץ להפריד שעתיים מהכדור. 2. די-מנוז לא צפוי להעלות סוכר אצל מי שאינה סוכרתית, אבל אם יש נטייה לסוכר – כדאי להתייעץ. למניעה – לרוב נוטלים 500–1000 מ”ג פעם-פעמיים ביום. כמובן – כל מקרה לגופו ועדיף בליווי מקצועי
עכב חומציות יתר בקיבה משנה תזונה לתזונה בסיסית יותר כדי להוריד חומציות בקיבה. קראתי כי: • זרחן, גופרית- מינרליים חומציים. • מגנזיום, אשלגן, סידן-מינרלים בסיסיים. אם כך, הדיאטנית המליצה על שתיית מיץ כרוב, לאכול כרוב אפוי, מבושל. לא מסתדר לי המידע הרי בכרוב יש גופרית. אשמח להבין האם כרוב היא ירק שמומלץ לאכול בהקשר של חומציות יתר.
שאלה מצוינת! כרוב אכן מכיל גופרית- (זה הריח שלו בבישול) אבל הוא עדיין נחשב מזון בסיסי בגלל ההשפעה שלו בגוף אחרי העיכול. מה שקובע אם מזון חומצי או בסיסי הוא לא רק הרכב המינרלים, אלא האפקט המטבולי שלו. כרוב דווקא מרגיע את הקיבה, תורם לשיקום רירית הקיבה ומומלץ במצבים של חומציות יתר. לכן ההמלצה על כרוב או מיץ כרוב בהחלט מתאימה