"ד"ר קפלן הוא רופא יסודי ומעמיק. בעל ידע נרחב ותפיסה הוליסטית של המטופל. מתאים את יחסו למטופל ועונה באחריות ובבהירות לעמיתיו למקצוע. זו זכות להיות מטופליו"
האם שימוש בדופינקס מחייב פטור מהצבא. הבת שלי סובלת מלידתה מאוטופיק חריף , כרגע חיילת ויש החמרה במצבה. שמענו ששימוש בתרופה תגרום לשחרור מהצבא והיא לא רוצה בכך .
ד"ר שלום בת 38 מזה מספר שנים גרד בעיקר באזור האינטימי גרד באוזניים, בראש, ובבריכת השחייה הגרד מתפשט גם לרגליים ובנוסף מחמיר הלכתי לאלרגולוג עשו לי המון בדיקות לא מצאו כלום אובחנתי לפני מספר שנים עם אטופיק דרמטיטיס במרפאת עור לא עזרו לי אף אחת מהמשחות, אני מקפידה על תחתונים ותחבושות מחזור מכותנה 100% מקפידה על החלפת מצעים יש משחה שמצאתי שבזכותה הגרד נפסק מיידית אך לא מטפל בדלקת עצמה, אטופיק זה דלקת לא? חשבתי להתחיל לקחת קפסולה אנטי דלקתית מה דעתך בקשר לכל מה שכתבתי?
נוטלת מתותרקסט לטיפול בדלקת פרקים שיגרונית (12 מ״ג בשבוע) השפיע לטובה גם באטופיק דרמטיטיס במשך כשנתיים; בחודשים האחרונים הופיעו שוב גרד קשה ואזורי התלקחות בעור . האם ניתן להמשיך מטוטרקסט טיפול בפרקים ולשלב עם דופיקסנט לאטופיק ד’? לא יכולה לעלות מינון של מתוטרקסאט , גורם להרגשה מאד רעה
הבן שלי מקבל זריקות דופיקסנט לטיפול באטופיק דרמטיטיס. על הדרך נראה גי יש הקלה מדמעותית מאוד בתסמיני נזלת אלרגית ואלרגיה לקרדית אבק הבית. האם ידוע על קשר?
אין שום הגבלה מבחינת הטיפול הביולוגי בדופיקסנט שאת מזריקה לעמך מבחינת הרך הנולד
הוסף תגובה
האם אחרי שהזרקתי את הזריקה הביולוגית אני יכולה להיות במגע עם נכדי שרק נולד?היות במגע עם תני
מיכל 197302/11/2024 | 09:11
אני כבר כמה חודשים מעטים מזריקה את בביולוגי האם עכשיו שנכדי נולד אני יכולה להיות בקירבתו לאחר ההזרקה או שזה מסוכן עבורו?בקרוב גם הוא יעבור חיסון אני מתארת לעצמי האם זה מסוכן עבורי איך להתנהל?תודה מראש!!!!