פורום ציפוי שיניים - עמוד 4

-
הלבנה (לת)
שירה 15/10/2015 | 08:07רציתי לשאול האם אפשר לעשות הלבנה למישהוא שיש גם כתרים בשן והאם זה צובע גם אותם והאם אחרי ההלבנה יש תופעות לוואי כאבים או סימפטומים אחרים דומים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאב (לת)
דורית 11/10/2015 | 17:55הנני שוחקת שיניים ויש לי שיניים רגישות ומשתמשת במשחת שיניים מיוחדת לעניין זה. פתאום בימים האחרונים יש לי יותר כאבים ו/או רגישויות והשברים שיש לי מציקים יותר גם בכאב וגם דוקר שפתאום נוגע במשהוא או בשן אחרת מה כדאי לעשות להרגעה והאם אם יתקנו את השברים הקיימים זה יקל על הכאב ובאיזה שיטות. משתמשים להשלמת שברים והם קטנים . ומה ניתן ואו כדאי לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כתר (לת)
נאוה 02/10/2015 | 17:04יעשו לי כתר בשן קדמית עליונה שמעתי שהרבה מעדיפים לעשות 2 שיניים בגלל שזה מסובך ויבלוט מדי כמה זה נכון? ובגלל שיש לי רווח קצת גדול בין 2 השיניים הקדמיות העליונות זה עושה ליותר מסובך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מבנים וכתרים (לת)
ימית 20/09/2015 | 21:24רציתי לשאול מה ההבדל בהכנה מבנה , כתר זמני וכתר קבוע אם מדובר בשן אחורית לעומת שן קדמית והאם גם יש הבדל גם במספר הפגישות שצריכים לעשייה ומה בכלל השוני בין 2 הסוגים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כתרים (לת)
ליאת 17/09/2015 | 08:13כנראה אצטרך טיפול שורש וההמשך של מבנה , כתר זמני וכתר קבוע הבעיה שזה בשן קדמית איך עושים בשן קדמית את הטיפולים שזה לא יבלוט ויורגש שזו לא שן טבעית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
תיקון רווחים ושברים (לת)
ענת 15/09/2015 | 19:58אני הולכת כנראה לעשות בקרוב סגירת רווחים ותיקון שברים (יש שבר אחד שקצת יותר גדול) שאלתיי באיזה חומרים משתמשיים לפרצידורה הנל וגם כמה מפגשים צריך וגם כמה אורך כל מפגש והאם אחרי הטיפול צריך לשמור אחרת למרות שיש לי הגיינה גבוהה נאמר לי ע" י השיננית והאם אפשר לעשות ניקוי שיננית כרגיל זה לא יעשה נזק לתיקונים . והאם יש תחזוקה וביקורים לעיתים קרובות בעקבות התיקונים לבדיקת תקינותם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סד וציפוי (לת)
יערה 15/09/2015 | 17:23אבל היית ממליץ שאעשה את בגירת הרווחים ותיקון השברים זה עדיף מאשר לא לסדר בכלל זהיעזור אסתטית ובריאותית בעקבות סגירת הרווחים זה יעזור לפחות בעיות ועששות? ומאיזה חומר עושים הציפויים ותיקון השברים וכמה זמן זה האם מפגש אחד או יותר וכמה זמן בערך אורך כל מפגש?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סד וציפוי
יערה 14/09/2015 | 16:30רציתי לשאול אם יעשו לי סד אני בהתלבטות כרגע והנני שוחקת שיניים. האם כדאי שעבר בהזדמנות זו לפני שיעשו את הסד כדאי כבר שיסדרו את השברים משחיקה + שבר מנפילה ממזמן כי חשבתי שאי אפשר לטפל+ לסגור רווחים שיש האם כדאי לטפל גם שהסד יהיה בכל השיניים באותו גובה ורווח פחות או יותר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
סד וציפוי
יערה 15/09/2015 | 17:06אבל היית ממליץ לסדר את השברים והרווחים זה יעזור גם בריאות לנזקים הקיימים. את הסד ברור לי אחרי כי לא יתאים אבל האם כדאי ואם באמת ישתמש בסד השחיקה והזק העתידי יהיה פחות. והציפויים לשברים והרווחים מאיזה חומרים עושים וכמה מפגשים וכמה אורך כל מפגש?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה סד ושחיקה
ד"ר איתי מישאלוף 15/09/2015 | 15:55מומלץ לסדר שיניים ולאחר מכן סד חדשהוסף תגובה
-
-
שברים + רווחים
שירה 23/05/2015 | 17:38היי רציתי לשאול איך הולך התהליך של השלמת שיניים עם שברים + סגירת רווחים איך עושים את זה והאם כדאי השברים הם קטנים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עוד שאלה
שירה 11/09/2015 | 21:14חוץ מזה אם אני שוחקת שיניים עבודה כזאת תהרס לגמרי ואם אני אשתמש בסד זה ישמור יותר כי הציעו לשים סד ואני פשוט בדילמה בקשר לזהמה יקרה לעבודה של הרווחים והשברים אם לא אעשה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה היי
ד"ר איתי מישאלוף 07/09/2015 | 06:56בהחלט כן. מעבר לאסתטיקה זה יגן וישמור על השינייםהוסף תגובה
-
שברים ורווחים
שירה 07/09/2015 | 00:25היית עושה את השינויים במיוחד לאור העובדה שאני גם שוחקת שיניים וגם האם הסידור הזה יותר יגן מפני עששת בשיניים ברגע שיהיו פחות שברים ורווחים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה היי
ד"ר איתי מישאלוף 24/08/2015 | 07:30התהליך נעשה בבניה עם חומרי קומפוזיט ומכשור ספציפי והכל ביד המיומנת של הרופא באותו מפגש.יש צורך ברופא עם נסיון בחומרים ובטכניקות.ניתן לתקן גם שברים קטנים.הוסף תגובה
-
-
דלקות חניכים אחרי ציפוי
דורית 11/07/2015 | 17:37שלום ד"ר מחר אני אמורה להתחיל תהליך לציפוי ארבע שיניים קידמיות עליונות עקב סתימות שהשחירו, אני קצת מודאגת משום ששמעתי מבני שעשה ציפוי דומה בשתי שיניים כי מידי פעם מופיעה אצלו דלקת חניכיים מעל שיני הציפוי , מה הסיבה לכך? האם ניתן למנוע מצב כזה? האם יש לי ממש לחשוש והחיוך שלי יהיה מושלם (אגב אני סומכת על רופא השיניים שלי בטיפולים שגרתיים) תודה, דורית.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה היי
ד"ר איתי מישאלוף 24/08/2015 | 07:34הסיבות לדלקת חניכיים לאחר ציפויים קשורות לאי התאמה של שולי הציפוי ליד החניכיים,חומר עודף,ליטוש לקוי, או בכללי עבודה לקוייה.כמובן שיש חשיבות להיגיינה של הפה.לכי לרופא עם רזומה בתהליך.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
ניתוח חניכיים
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
-
תרופות קשורות
-
לידוקאין + פרילוקאין (אמלה)
-
מונחים קשורים
-
טיפולי שיניים
-
אבנית שן

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים