פורום חרדה דנטלית
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
כתם על השן (לת)
איש חרדתי 01/03/2022 | 22:15שמתי לב שהופיע כתם צהוב-חום כזה על השן קרוב לחניכיים, זה לא כואב. עכשיו אני די חרדתי בכל הנושא של שיניים ואני קבעתי תור לבדיקה אבל יקח עוד המון זמן עד שהוא יגיע, השאלה זה האם זה יכול להיות דבק שנשאר מגשר שהורידו לי לפני כ 3 שבועות ? כי זה נמצא די קרוב לחניכיים והגשר הוא יותר במרכז כזה..פתח בחלון חדש -
כאבים בלסת ובשיניים (לת)
לורי 22/12/2021 | 07:37יש לי כאבים בלסת ובשיניים שאני אוכלת כואבות לי השיניים הלכתי ל3 רופאים אחד אמר שאני צריכה טיפול שורש באחת 2 אמרו שאין לי כלום זה רק דלקת ואני אקח אנטיביוטיקה . מה לעשות? אני מרגישה תחושה שהשיניים זזות לוחצות וכואבות בלי קשר למפרקי הלסתפתח בחלון חדש -
נשיכת הלחי הפנימית (לת)
סוזי שטרן 16/11/2021 | 14:35מה אפשר לעשות כדי שלא אנשך כל פעם בלילה את הלחי הפנימית תודהפתח בחלון חדש -
רגישות לאחר הקצעת שורשים (לת)
רוי 26/05/2021 | 08:23שלום. לפני כשלושה חודשים עשו לי הקצעת שורשים. מאז יש מקום אחד שיש בו גישות למים קרם. מה זה יכול להיות? במרפאה בה עשיתי לא ממש נותנים לי תשובות וזה לא נעים לי הרגישות הזאתפתח בחלון חדש -
שתלים קדמיים ושן אחת שבורה בקדמי בקטנה מה עושים במצב כזה?!תודה. (לת)
קורל ארביב 25/05/2021 | 19:05מה עלות התיקון?פתח בחלון חדש -
כתם צהוב על השן
מודאגת 16/12/2015 | 22:05היום בבוקר כשצחצחתי שיניים שמתי לב שבשן הקדמית בצד שלה יש כתם בינוני צהוב, אף פעם לא שמתי לב אליו אבל במחשבה שניה אף פעם לא התעמקתי בלבחון את השיניים, ניסיתי להוריד בצחצוח וזה נראה שזה חלק מהצבע של השן. הצבע של השיניים שלי לא לבן טייד, הם בצבע לבן טבעי.. הצהוב הזה ממש מדאיג אותי ואני כל היום בחנתי אותו. מה עושים? יכול להיות שזה חור? איך נראה חור? יכוך להיות שכל השן תהפוך לצהוב?? זו שן קדמית שבולטת (אחת מהשיני שפן) אחותי אומרת שיכול להיות שזה דבק שנשאר אחרי שהורידו את הקוביות של הגשר לפני 6 שנים. נשמע לי תלוש. יכול להיות? ואין לי זמן ללכת לרופא שיניים..פתח בחלון חדש-
צהיבות מתפשטת בשיניים
מבולבלת 07/03/2021 | 23:12תמיד היו לי שיניים לבנות,בחצי שנה האחרונה החל להתפשט כתם צהוב עליהן. שהתחיל בחלק האחורי של השיניים הקדמיות..קבעתי תור לרופא אבל הוא רק בעוד חודש ואני מודאגת. -
גם לי בשן הקדמית כתם צהוב באמצע
אביגיל 08/01/2019 | 18:59מיד לאחר שעשיתי השלמה קטנה לשם קדמית שנסדקה ממש מעט הבחנתי כשחזרתט הביתה שיש כתם צהוב וזה ממש מדאיג אותי השיניים שלי די לבנות וזה מעצבן . האם יש אפשרות לטפל בזה??? -
תשובת מומחה אין בעד מה
ד"ר איתי לייסר 17/12/2015 | 07:59בשמחה -
תודה!
. 17/12/2015 | 07:44תודה! -
תשובת מומחה כנראה שלא
ד"ר איתי לייסר 17/12/2015 | 07:37סביר שלא תצבע כולה אבל אי אפשר לומר בלי לבדוק -
עוד שאלה
. 17/12/2015 | 07:24אין סיכוי שכל השן תיצבע, נכון? -
תשובת מומחה כמה אפשרויות
ד"ר איתי לייסר 17/12/2015 | 07:12קודם כל, לא נשמע שיש מה לדאוג. שנית, אחותך צודקת ובהחלט יכול להיות שזה דבק שנשאר מהורדת הקוביות (המילה המדוייקת היא סמכים). עוד אפשרות היא שמדובר בפגם התפתחותי בשן (משהו שמזכיר נקודת חן אבל בשן ובצבע אחר משאר השן). עששת (חור) היא בד"כ בצבע חום/שחור אז סביר שזה לא זה אך כמובן שצריך שרופא יבדוק בכדי לומר. עוד שתי אפשרויות הן אבנית (מתי עשית ניקוי שיניים פעם אחרונה? אם לא בחצי השנה האחרונה אז גשי לשיננית או רופא לניקוי שיניים) או צביעה בגבול של סתימה לבנה ישנה (אם פעם עשו לך שם סתימה לבנה, ייתכן שהיא נצבעה עם הזמן).
-
-
חרדה דנטלית קשה (לת)
אלה 05/03/2019 | 19:58היי הייתי אתמול אצל רופאת שינים לטיפול שורש כאשר נשכבתי במיטה אני התחלתי לרעוד והלב פעם ממש חזק עד כדי כך שהיא לא לקיה אחריות לעשות לי זריקה של ההרדמה ואמקה לי ללכת הביתה כי זה מסוכן מה אני אמורה לעשות עם אני כלכך מפחדת וממש לא רוצה לעשות הרדמה כללית יש לי חתונה בעוד כחודש מדוע זה מסוכן להזריק חומר הרדמה במצב כזה ואיזה פתרון יש ??פתח בחלון חדש -
חרדה דנטלית קשה (לת)
אלה 05/03/2019 | 19:58היי הייתי אתמול אצל רופאת שינים לטיפול שורש כאשר נשכבתי במיטה אני התחלתי לרעוד והלב פעם ממש חזק עד כדי כך שהיא לא לקיה אחריות לעשות לי זריקה של ההרדמה ואמקה לי ללכת הביתה כי זה מסוכן מה אני אמורה לעשות עם אני כלכך מפחדת וממש לא רוצה לעשות הרדמה כללית יש לי חתונה בעוד כחודש מדוע זה מסוכן להזריק חומר הרדמה במצב כזה ואיזה פתרון יש ??פתח בחלון חדש -
ג׳ל
שירה 12/03/2015 | 22:56רציתילרציפי לשאול האם יש ג׳ל דקפינול ג׳ל כרגע למכירה בחנויות? אני שואלת בעקבות האזהרה שהייתה לא מזמו והג׳ל הזה עושה לי ממש טוב וחייבת אותו.פתח בחלון חדש-
איפה אפשר לרכוש דקפינול
טל 19/01/2019 | 14:50הי שירה, אפשר לרכוש דפקינול כאן: https://pharmaplus.co.il/decapinol-gel-delmopinol.html המחירים גם יותר זולים מרשתות הפארם -
תשובת מומחה שמח לשמוע אילנה, אבל
ד"ר איתי לייסר 29/04/2015 | 21:11אילנה, אני שמח לשמוע שדקפינול עזר והציל אותך אבל זה לא במקום מעקבים ע"י רופא שיניים וניקויי שיניים תקופתיים ע"י רופא או שיננית. דקפינול מוגדר כטיפול תומך. -
דקפינול ג'ל – מפסיק דימומי חניכיים
אילנה 29/04/2015 | 10:12מאז שאני זוכרת את עצמי, בעיות חניכיים הן חלק בלתי נפרד מהיומיום שלי, עם הדימומים החוזרים ונשנים, הכאבים ובאופן כללי ההרגשה הלא נעימה שמשהו בפה לא תקין. לא חשבתי שיש דרך להיפטר מהבעיות האלה ולפני 30 שנה עברתי גם ניתוח שלא הועיל בסופו של דבר. אני מאוד מקפידה על צחצוח שיניים נכון ובכל זאת מעולם לא פסקה הצרה של דימומים מהחניכיים. עד שהתחלתי להשתמש בדקפינול ג'ל בשילוב עם דקפינול מי פה. מאז הפסיקו הדימומים לחלוטין (חשוב לי לציין שכאשר אני מפסיקה להשתמש בחומר - הדימום חוזר!). הגעתי למסקנה שדקפינול ג'ל ודקפינול מי פה ממש הצילו אותי מבעיית דימומי החניכיים ממנה סבלתי כל כך הרבה שנים. -
תשובת מומחה דקפינול
ד"ר איתי לייסר 13/03/2015 | 06:46שלום שירה, ככל הידוע לי דובר על מספר אצווה ספציפי שהיה לא תקין. אני משער שהסירו את הלא תקינים ושאם תמצאי דקפינול בחנויות הוא יהיה תקין. עוד אופציה היא שתבררי דרך האינטרנט מול המשווקים של דקפינול (אני מעריך שניתן להגיע אליהם).
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים