עקמת קלה
פורום עקמת
אורתוטיסט שמואל להב
שמואל להב, אורתוטיסט ומנהל את מכון אורתופדי ברזילי-להב. בעבר: יושב ראש איגוד המכונים האורתופדיים. החל משנת 1971 החל לעבוד במכון אורתופדי ברזילי, קיבל תואר מוסמך והכרת מעמד של משרד הבריאות בשנת 1981. עובד עם משרדי הממשלה השונים, כגון: הבריאות, האוצר ועוד. עובד עם בתי החולים הגדולים ועם מיטב הרופאים והמרפאות האורתופדיות והשיקומיות בארץ. שמואל מעביר הרצאות לקהל הרחב ובפני צוותים רפואיים. אורתוטיסט שמואל להב מנהל פורום עקמת. מנהל פורום מדרסים.
עקמת קלה ראובן 11/01/2019 | 14:40יש לי עקמת קלה והייתי אצל פיזיותרפיסטית והיא הביאה לי תרגילי גמישות וחיזוק ואמרה לי לעשות גם אירובי... השאלה שלי היא האם החיזוק הסימטרי הזה יכול ליישר עוד את העקמת? הרי אני רואה כל פעם למשל שצד אחד בחזה מתחזק יותר מהשני וזה מאוד מדכא ומתסכל השאלה אם בסוף זה יתאזן וזה יישר יותר את הגב? אני חא כוצה סתם ללכת לבור ללא מוצא...הוסף תגובה
תשובת מומחה עקמת, קלה? אורתוטיסט שמואל להב 12/01/2019 | 08:09בוקר טוב ראובן, בן כמה אתה? כמה מעלות יש לך מהצילום האחרון? ממתי הצילום?הוסף תגובה
עקמת קלהראובן 15/01/2019 | 20:51הצילום היה ב9.12.18... והעקמת היא כ12 מעלות ועדיין מאוד מתסכלת.. זה בפועל עיקום קל בגב עליון לצד ימין ועיקום קל לצד שמאל בגבתחתון... האם ניתן להקטין את הזווית ואיך? לכדי כמעט צצב שאין עקמת?הוסף תגובה
תשובת מומחה בן כמה אתה? אורתוטיסט שמואל להב 15/01/2019 | 23:16זה נתון חשוב לתשובה נכונה.הוסף תגובה
עקמת קלהראובן 16/01/2019 | 03:37עוד חודש אני בן 19הוסף תגובה
תשובת מומחה עקמת קלה מאד אורתוטיסט שמואל להב 16/01/2019 | 07:28בוקר טוב, 12 מעלות זה הממוצע באוכלוסייה. זו עקמת שלא ניראית כלפי חוץ ולא תפריע לך בשארית חייך. מבחינת הגיל חלפת את גיל הצמיחה ולכן העקמת לא צפוייה להחמיר. הפיזיוטרפיה יכולה להועיל לך, שרירי בטן/גב טובים ושחייה. רק בריאות בהמשך חייך. שמוליקהוסף תגובה
עקמת קלה-שיפור זוויתראובן 16/01/2019 | 15:10האם יש סיכוי שעם פיזיותרפיה חיזוק שרירים. ונגיד גם אוסטואופתיה -להקטין את הזווית ולשפר את המצב יותר ?כלומר לטפל קצת (לא לגמרי )בשורש הבעיה ולא. רק לחזק שרירים כדי שלא יכאב??הוסף תגובה
תשובת מומחה שיפור נראות אורתוטיסט שמואל להב 16/01/2019 | 21:57פיזיוטרפיה בשיטת שרוט יכולה ללמד אותך איך לייצב את הגוף.הוסף תגובה
עקמת קלהראובן 16/01/2019 | 23:25זה גם מקטין זווית? ושחייה יכולה להעלים עקמת?הוסף תגובה
תשובת מומחה הקטנת זוית עקמת אורתוטיסט שמואל להב 17/01/2019 | 07:55בוקר טוב, לא, הקטנת זוית נעשית רק בניתוח. אך ניתוח עושים מ 50 מעלות ומעלה. השחייה שומרת על גמישות השרירים ואיזון בין הצדדים. בפיזיוטרפיה ילמדו אותך איך להיראות מאוזן, כל זה מבלי לתקן את גובה העקמת.הוסף תגובה
עקמת קלה איזוןראובן 18/01/2019 | 00:38אני אדייק: האם אוכל להגיע למצב מאוזן בגוף בעזרת פיזיותרפיה ושחייה שאני נראה רגיל-? נגיד כרגע החזה שלי לא בדיוק מאוזן וזה מאוד מפריע לי אסטתית... כמו בן אדם בלי עקמתהוסף תגובה
תשובת מומחה ניראות הגוף אורתוטיסט שמואל להב 19/01/2019 | 10:16בוקר טוב, לא בטוח. אך אם לא תנסה לא תדע. אם תרצה להתייעץ עם פיזיוט' ממומחה בנושא שלח אלי בפרטי. 0522450955. בהצלחההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דורבן
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארטרוסקופיה של הקרסול
רופאים בתחום

ד"ר אלכסנדר ברמנט אורתופדיה
4.6 ( 29 חוות דעת )
"קיבלתי טיפול מעולה עם הדרכה ו ניתוח וטיפול אחרי ניתוחי תודה רבה על הכול"
פורומים נוספים בתחום
פורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמת

אורתוטיסט שמואל להב