פורום עקמת - עמוד 20

-
עקמת אצל ילד בן 16
אולגה 20/11/2017 | 02:31שלום,ליחד יש קיפוזה 75%,הרופא המליץ על היתוח,עד שמגיע תור המליץ על חגורת בוסטון.האם יכולה לעזור החגורה תוך חצי שנה עד כדי כך שיבטלו את הניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה 75 מעלות קיפוזה
אורתוטיסט שמואל להב 20/11/2017 | 19:46שלום אולגה, האם את יודעת מה הריסר של יחד? (גיל העצמות)הוסף תגובה
-
-
פריצת דיסק ועקמת
ענבל 18/11/2017 | 00:04היי אשמח לעזרתך אני בת 35 לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח דיסקטומי לימנקטומי עקב פריצות דיסק והקרנות לצד ימין.... מעבר לכאבים מנח הגוף שלי נהייה עם ליסט לצד ימין ... עברתי המון בדיקות טרם ביצעתי ניתוח ביניהם מיפוי עצמות שבו גילו לי עקמת סקוליזיס כילדה / נערה ולמעשה עד לפני שנתיים לא היה כל סימן חיצוני לעקמת רק כשהתחלתי לסבול מהכאב צורת העמידה והליכה שלי התעקמה השאלה שלי האם עקמת יכולה להתפתח גם בגיל 33 ?? ואיך ניתן לטפל ולשפר בגיל כזה את חוסר האיזון ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח עקב פריצת דיסק ועקמת
אורתוטיסט שמואל להב 18/11/2017 | 11:01ענבל שלום, תתיעצי עם המנתח שלך. להערכתי השרירים נמצאים במתח עקב ההתערבות הכירורגית ולכן הגוף לא במנח ישר, בדרך כלל תוך חצי שנה התופעה נעלמת. בריאות שלמה, שמוליק, מכון אורטופדי ברזילי-להבהוסף תגובה
-
-
כאבים שבוע אחרי ניתוח
אילנית 12/11/2017 | 03:44הבת שלי בת 17 עברה ניתוח לתיקון עקמת . השאלה שלי כמה זמן יש כאבים חזקים כי היא סובלת מאוד ובכל 3 ש היא דורשת משכך כאבים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים לאחר ניתוח
אורתוטיסט שמואל להב 12/11/2017 | 06:50בוקר טוב, טיבעי שיש כאבים לאחר ניתוח. התייעצו בבקשה עם הרופא המנצח. בהצלחההוסף תגובה
-
-
עקמת
נילי 02/11/2017 | 11:12הילדה שלי בת 12 ותישעה חודשים צריכה ללכת עם מחוך בוסטון בגלל עקמת מותנית 28 ולמעלה 30 .האם מומלץ להחליף למזרון אורטופדי. או מיטה מתכווננת כדי להקל עליה .תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקמת ומיטה
אורתוטיסט שמואל להב 04/11/2017 | 13:17שלום נילי, אמנם דיברנו אך זו תשובה לקוראים, לכשהבת משתמשת במחוך אין משמעות לסוג המזרון עליו הילדה ישנה. חשוב להתאים את המחוך הנכון ולכן כדאי לעשות בדיקה נוספת אצל רופא אחר המתמחה בסוג הבעייה. מחוך בוסטון הוא מיושן וקיים כבר יותר מחמישים שנים והוא לא נותן מענה לפיתול. הפיתול משמעו שעצם שכם אחת בולטת מרעותה כמו גם שד אחת גדולה מהשנייה. מחוך "שנו" הוא הסוג היחיד המטפל גם בעמקת וגם בפיתול. כמו כן חשוב לבדוק שהטכנאי עבר מבחנים במשרד הבריאות ויש לו תעודה הנקראת "הכרת מעמד" של משרד הבריאות. במקרה של מחוך רצוי לראות תעודה שהטכנאי למד לעשות מחוכים בגרמניה ויש לו תעודה. בהצלחההוסף תגובה
-
-
קיפוזיס
איתי 04/11/2017 | 12:40שלום. אני בן 27 הלכתי ל-2 אורטופדים מכיוון שהרגשתי שיצבתי כפופה ואינה תקינה. הם בדקו אותי וטענו שהכל תקין. ושאם אני רוצה כדאי לי לחזק את הגוף והגב. מה שרציתי לשאול זה שבאבחנה אחד הרופאים רשם : observation-patient under obeservation. מה זה אומר ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כותרת בלבד
אורתוטיסט שמואל להב 04/11/2017 | 12:59המילים חסרות משמעות מיוחדת ופרושן שאתה תחת מעקב. אכן, חיזוק שרירים והתעמלות מבוקרת עשוים לעזור לך.הוסף תגובה
-
-
פענוח רנטגן
קטיה 26/09/2017 | 08:49שלום רב, אמא שלי עשתה רנטגן גב עקב כאבי גב תחתון . בממצאים נרשם "עיקום לשמאל עם רוטציה החוליות. עיוות מפרקים הפסטריים L4-S1 מולד?" הפנו לבירור CT ויעוץ אורטופדי. כמובן שקבעתי תור לאורטופד אך זה יקח זמן לבנתיים אני רוצה לדעת מה הממצאים אומרים? האם יש טיפול/ספורט שיקל על הבעיה? האם זה משהו רציני? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקמת בגיל מבוגר
אורתוטיסט שמואל להב 22/10/2017 | 20:03קטיה שלום, הממצאים אומרים שעמוד השדרה לא בקו ישר, כפי שהיה צריך להיות, החלק התחתון מוסט שמאלה ומעליו קרוב לודאי יש תיקון ימינה. אם אמא שמנה היא חייבת להוריד במשקל, לחזק את שרירי הבטן עם בעל מקצוע. זה רציני כי זה כואב . שמוליקהוסף תגובה
-
-
העקמת המעצבנת הזאת
יורם 29/09/2017 | 19:41נמאס לי מהעקמת שלי גילינו אותה לפני שנה עם 40 מעלות והרופאים רצו שנעשה ניתוח או נשים מחוך והתנגדנו כי לא הסכמנו לזה הלכנו למחשבת הגוף שזה כזה פזיטרפיה סוג של תרגילים ואיך להכיר את הגוף העקמת התחמרה אני לא יודעת אם זה בכלל עוזר זה החמיר לי בשנה שלמה ב8מעלות יש לי כאבים בשכמות יש למישהו הצעה יהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקמת 40 מעלות
אורתוטיסט שמואל להב 22/10/2017 | 19:57חבל, חבל שבזבזת זמן. ב 50 מעלות מנתחים. אם לפני שנה היית עם 40 מעלות קרוב לודאי שחלפת את הסף לניתוח. אם לא סיימת צמיחה ולא ללכת את הסף של 50 מעלות אולי ניתן לעשות משהו. צלצלי 0522450955 בהצלחההוסף תגובה
-
-
עקמת מתונה מאוד
גיא 22/10/2017 | 14:48שלום רב אני סובל מכאבים באמצע הגב. עברתי לאחרונה מיפוי עצמות והממצא סקוליזיס מתון מאוד רציתי לשאול האם הכוונה שהעקמת בינונית מאוד או קלה מאוד. מכיוון שבאנגלית זה mild moderate שני המילים הללו משמעותם מתוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקומת מתונה
אורתוטיסט שמואל להב 22/10/2017 | 19:52גיא שלום, בד"כ הכוונה לעקמת קלה.הוסף תגובה
-
-
התקפת כאבים באזור הגב התחתון
עידן 16/09/2017 | 21:37שלום רב ד"ר! לפני שאני פורש את שאלתי, רציתי לבקש: אני יודע שבכל מקרה אצטרך ללכת לאבחון אצל אורטופד. הסיבה שאני טורח וכותב בפורום זה היא איננה לבקש אבחון אישי שלי אלא אבקש שתנסה להעלות השערות בנוגע למצבי, ומה דעתך באופן כללי. וכעת לבעיה, אנסה לפרט ויחד עם זאת לתמצת עד כמה שניתן: אני בחור בריא בן 25. גבוה מאוד ורזה. מזה שנים רבות, תוקפים אותי כל כמה חודשים כאבים עזים באזור שמסביב ל-2 הבליטות בגב התחתון, מעט מעל הישבן. אינני יודע לציין בעקבות מה כאבים אלו קורים; אולם אני חושב כי יש להם נטייה לקרות במצבי קיצון - אחרי זמנים שאני הולך הרבה או לחילופין יושב הרבה. אך אינני בטוח והם קרו גם בזמנים "רגילים". הכאבים עצמם - כואבים מאוד, כמו-דלקתיים. כאבים פנימיים שלא עוברים גם בעת מנוחה = שכיבה או ישיבה. תמידיים. אפילו מחמירים בשכיבה ובעת הליכה אני מעט צולע בגללם. האפיזודה נמשכת כיומיים-שלושה ולאחר מכן הכאבים עוברים כלא היו ואני חוזר לשגרת חיי. יש לציין כי במהלך השנים שאני חווה "התקפים" אלו, לא הייתה החמרה בחומרת הכאבים. רציתי לשאול מה דעתך, מה הגורם להערכתך למצב זה, ויותר חשוב מכך - מה הם הפתרונות האפשריים. אחזור על בקשתי מההתחלה... יש לי תור למומחה עמוד שדרה... אבל לעוד חצי שנה. בינתיים, אשמח לשמוע מה דעתך, כאמור. תודה רבה!!! עידןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים בגב תחתון
אורתוטיסט שמואל להב 22/10/2017 | 18:55עידן שלום וסליחה על האיחור בתשובה, קרוב לודאי שאתה מפעיל לחץ על חוט עצב באותו מקום כתוצאה לתנועה או מתנוחה או קירור האסור, תא עצב מחלים באיטיות רבה ולכן הכאב נעלם לאחר מספר ימים. "פתרון" אפשרי תלוי הסיבה. נסה לחמם את המקום גם בשינה וראה אם מועיל, נסה להשתמש בנעליים נכונות עבורך ואולי גם מדרסים. תוכל להגיע אלי לבדיקה ללא תשלום לגבי סוג הנעליים והמדרסים. נסה לבקר את התנועות/פעילויות שאתה עושה בכדי להבין אם הם מקור הבעיה. בהצלחההוסף תגובה
-
-
ניתוח עקמת בגב - פוריות האישה
אילן 11/09/2017 | 08:57שלום האם יש קשר בין ניתוח עקמת בגב לבין פוריות האישה ? זוגתי עשתה ניתוח לתיקון עקמת שהייתה בת 15 (היום היא בת 40 ) ויש לה בעיות פוריות שנתגלו בגיל 30 .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקמת ופוריות
אורתוטיסט שמואל להב 11/09/2017 | 10:26כפי הידוע לי אין קשר. בהצלחההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
דורבן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארטרוסקופיה של הקרסול
רופאים בתחום

ד"ר שמוליק יצחק
אורתופדיה
4.9
( 7 חוות דעת )
"הגעתי אליו עם הילדה שלי אחרי תאונת דרכים כאובות וסובלות.
רופא מקצועי,סובלני ומדבר בגובה עניים
מודה לו מקרב לב על הטיפול היסודי והמקצועי .כיף שיש רופאים כמוהו
ממליצה בחום"

ד"ר שמוליק יצחק
אורתופדיה
4.9
( 7 חוות דעת )
"הגעתי אליו עם הילדה שלי אחרי תאונת דרכים כאובות וסובלות.
רופא מקצועי,סובלני ומדבר בגובה עניים
מודה לו מקרב לב על הטיפול היסודי והמקצועי .כיף שיש רופאים כמוהו
ממליצה בחום"
פורומים נוספים בתחום
פורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמתפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם