עצירות לתינוק
פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
עצירות לתינוק אורית 16/09/2010 | 05:57שלום, רציתי בבקשה להתייעץ. בני בן 5 חודשים נוטל ברזל פריפל 3, 3 טיפות ביום. מאז שהתחיל ליטול ברזל סובל מעצירות קשה. העצירות מתבטאת ביציאות מעטות וקשות (ממש כדורים) וחוסר תיאבון.כבר מס' פעמים הפסקתי למס' ימים לתת לו ברזל והכל חוזר לנורמלי (גם היציאות הופכות לרכות וגם התיאבון) ולכן אני מסיקה שהכל נגרם מהברזל. האם יש פיתרון אחר לברזל? אולי טיפות אחרות שפחות יעשו לו תופעות לוואי? תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה עצירות אצל תינוק בעקבות מתן טיפות ברזל דר' ND. אסתר יוגב 16/09/2010 | 22:57שלום אורית אני מציעה להתיעץ עם הרופא בטיפת חלב. לפי דבריך והתבוננותך נראה כי יש לטיפות הברזל השפעה שלילית.יתכן שהם ירצו להמליץ על תחליף או ירידה במינון. אולי יוכלו לבדוק אם רמות הברזל אצל ילדך כה גבוהות שכדאי לשקול לא לתת בכלל בשלב זה. אני מציעה להתיעץ ראשית עם הרופא בטיפת חלב,במידה ולא תקבלי תשובה אשר תניח את דעתך, את מוזמנת לחזור אלינו ולהציג את שאלתך שנית. כל טוב וגמר חתימה טובההוסף תגובה
המשך עצירות בעקבות הברזלאורית 17/09/2010 | 10:12בוקר טוב, תודה רבה על התשובה. התייעצתי כבר עם הרופא, תשובתו הייתה לא משנה מה, המדיניות לא להפסיק נטילת הברזל - למרות העצירות. אתייעץ שוב. תודההוסף תגובה
תשובת מומחה המשך תשובה לאורית דר' ND. אסתר יוגב 17/09/2010 | 21:10שלום רב אנא בקשי את הרופא לנמק את החלטתו.האם נערכו בדיקות דם המהוות את הסיבה להחלטה ,עד כמה מכיר הרופא את הילד. זוהי זכותך הבסיסית להיות שותפה להחלטה. אנא ידעי אותי בהמשך. כל טובהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

ד"ר משה מלכין עיניים
4.9 ( 445 חוות דעת )
"הגעתי לטיפול עם חששות והם עברו לי ברגע שניפגשתי עם הצוות הנפלא ודר מלכין הסביר לי על התהליך בסובלנות מרובה,על כל שאלה בסובלנות מרובה"

ד"ר סמואל זיתון פסיכיאטריה
5 ( 14 חוות דעת )
"ד"ר סמואל זיתון הקשיב לי בתשומת לב רבה. והוא נתן לי תרופה שעזרה מהר מאוד. אני מאוד אסירה תודה לו על עזרתו. הוא רופא נפלא."
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל