דלג לתוכן

תגובות לחומרים הנבדקים ב PATCH TEST

פורום אורטיקריה (סרפדת)

ד"ר רמית מעוז-סגל

ד"ר רמית מעוז-סגל

ד"ר רמית מעוז סגל, מומחית לרפואה פנימית, אלרגיה ואימונולוגיה קלינית. כבר יותר מעשור שד"ר רמית מעוז סגל משמשת כרופאה בכירה ביחידה לאימונולגיה קלינית, אנגיואדמה ואלרגיה במכון האוטואימוני ע"ש זבולון, המרכז הרפואי שיבא, תל השומר.  ד"ר מעוז סגל היא דוקטור לרפואה מטעם הטכניון. עם סיום הלימודים עברה סטאז' והתמחות ברפואה פנימית בבית החולים איכילוב, בו אף כיהנה לאחר מכן כרופאה בכירה. לאחר מספר שנים בהם שימשה כרופאה בכירה במחלקה לרפואה פנימית, עברה ד"ר מעוז סגל התמחות נוספת באימונולוגיה קלינית ואלרגיה במרכז הרפואי וולפסון. לצד עבודתה במרכז הרפואי שיבא, ד"ר מעוז-סגל מפעילה את מרפאתה הפרטית בכפר סבא, בה מבצעת אבחון מקיף וטיפול במגוון רחב של מחלות אימוניות ואלרגיות, לרבות אורטיקריה, רגישות למזונות ואף מצבים של חסר חיסוני. לד"ר מעוז סגל ניסיון עתיר שנים בליווי וטיפול במבוגרים וילדים כאחד.  
רופאים בתחום
ד"ר ריבה פיינמן
ד"ר ריבה פיינמן המטולוגיה
מנהלת השירות להמטולוגיה אמבולטורית רמב"ם, חיפה
 רון סמרה
רון סמרה רפואה סינית
4.8
( 11 חוות דעת )
"שלום רב, אני מטופלת בדיקור סיני ויפני באופן קבוע סביב 7 שנים, עברתי לא מעט מטפלים ושיטות שונות אך מאז שזכיתי להיות מטופלת של רון נחשפתי לפלאות! אני מטופלת אצל רון באופן קבוע סביב 4 שנים מגיעה קבוע כל שבועיים ובזמן ההיריון היו תקופות שהגעתי גם 3 פעמים בשבוע. זכיתי לחזות בפלאים ברפואה הסינית בטיפול בכאבי גרון שהסתיימו תוך יום בהעקבות הטיפול, כאבי גב, שרירים תפוסים, בעיות הורמוניליות שנפתרו ובזכות רון גם נקלטתי להיריון אחרי מעל שנה שלא הצלחתי, רון טיפל בשחלות פוליציסטיות שלי והכי חשוב במצב ההורמונלי והנפשי. בכל פעם שאני מגיעה לרון אני מקבלת טיפול הגון ומסור מתוך צניעות רבה, בנועם באהבה עם הרבה הסברים מדוייקים והמון קשיבות ועצות חשובות כלכך להמשך הדרך. אני מטופלת ברפואה אלטרנטיבית בטיפולים רבים ונוספים ואצל לא מעט מטפלים - לא בגלל כאב כרוני או מחלה, אלא כהשלמה לחיזוק וחיסון הגוף נפש. ולאחר היכרות עמוקה בטיפולים רבים שהיו מעולים אני לא מכירה מטפל מדהים ומקצועי כמו רון! כל מי שיזכה להיות מטופל אצלו יזכה לראות ניסים היום מעל 5 חברות שלי מטופלות אצל רון וזוכות לבריאות! ואני זמינה לכל התייעצות או שאלה!"
פרופ' אליזבט הלף און
פרופ' אליזבט הלף און פנימית
5.0
( 7 חוות דעת )
"פרופסור אלף מקצועית ביותר. קשובה לחולה סימפטית. אליזבת אלף היא נכס חשוב לבית חולים רמבם. כן ירבו רופאים כמוה."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםסרטן המעי הגס

בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן המעי הגס

פורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות

בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות

פורוםמרפאת מטיילים רמב"ם

בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מרפאת מטיילים רמב"ם

פורוםגסטרו ומחלות כבד

בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום גסטרו ומחלות כבד

פורוםסרטן הלבלב

בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן הלבלב

פורוםנפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות כליה, מחלת כליות כרונית, אי ספיקת כליות ודיאליזה, לחץ דם גבוה)

ברוכים הבאים לפורום שמוקדש לבריאות הכליות ולטיפול ביתר לחץ דם. כאן תוכלו למצוא מידע מהימן, לשאול שאלות ולקבל תמיכה בנושאים כמו אי ספיקת כליות, דיאליזה, השתלת כליה, וכן על לחץ דם גבוה ודרכים לטפל בו. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה

לפורום נפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות ...
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו