פורום אורטיקריה (סרפדת) - עמוד 30

-
הפריחה מופיעה רק בלילה
סתיו 03/12/2020 | 06:06היי, רציתי לדעת אם יש סיבה שהפריחה מופיעה רק בלילה? בשנת צהריים לא יוצאת פריחה לעומת שנת לילה. בנוסף, לוקחת 4 כדורי טלפסט ביום ועדיין אין הקלה בפריחה ובגדר. האם ישנם כדורים או טיפול שיכול להפחית את הכאב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אורטיקירה בלילה
ד"ר רמית מעוז-סגל 03/12/2020 | 08:25אצל רוב החולים זה ככה מאחר ויש בבקרים "הורמוני מתח" ששומרים עלינו ו"נותנים" לנו לתפקדהוסף תגובה
-
-
אורטקריה
חני 28/10/2020 | 08:26שלום וברכה אמי הובחנתי באורטקריה כרונית לפני שנה ו8 חודשים קבלתי טיפול בטלפסט 4 ביום פלוס כדור מנטלוקס והיה שיפור אחכ התחיל שוב עשיתי קורס של סטרואידים התחלתי מינון של 80 וירדתי בהדרגה, אחכ לא היה פצעים בכלל ועכשו התחיח שוב לצאת פצעים לאט לאט לוקחת טלפסט וסדרואידם 40 מג ועדין מגדר, יש לציין שהיה לי קורונ לפני חודש, האם זה קשור להתפרצות שוב, וכן כרגע התחלתי טיפול פוריות עם הורמונים ,האם זה יכול להיות הגורם, ואם כן מה ניתן לעשות להרגעת הגרד אם גם סטרואידים לא ככ עוזרים?? אשמח לתשובה תודה ויום טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הורמונים ואורטיקריה
ד"ר רמית מעוז-סגל 28/10/2020 | 11:54בהחלט ייתכן וההתפרצות קשורה בטיפול ההורמונלי. להערכה נוספת אנא תאמי ייעוץ במרפאההוסף תגובה
-
-
זולייר
אירה 26/10/2020 | 15:00שלום האם ידוע על קשר בין בעיות לב ובין שימוש ממושך בזולייר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה זולייר ולב
ד"ר רמית מעוז-סגל 26/10/2020 | 20:06ישנן תופעות לוואי לא שכיחות שקשורות במערכת הקרדיווסקולרית. במידה ועולה חשד כזה יש להתריע בפני הרופא המטפל כדי שיעשה ברור בהתאם למצבהוסף תגובה
-
-
פריחה מפושטת אחרי קורונה
נועה 26/10/2020 | 20:04שלום, בת 64, בריאה בדר"כ, כחודש וחצי לאחר החלמה מקורונה. משלב ההחלמה הופיעה פריחה באזורים רבים בגוף: ידיים, רגליים, בטן, גב ועוד. כאשר היא מתחזקת ונחלשת לסרוגין. לאחרונה, מתרבים גם מקרים שהפצעים הופכים למוגלתיים, ואורך זמן ארוך עד להחלמתם. שאלתי, האם התופעה מוכרת, האם היא יכולה להיות קשורה לקורונה, וכיצד ניתן לטפל או להקל, בעיקר בפצעים המוגלתיים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תפרחת וקורונה
ד"ר רמית מעוז-סגל 26/10/2020 | 20:05בהחלט ייתכן והתפרחת קשורה לקורוונה. לגבי טיפול - כדאי להגיע להבדקהוסף תגובה
-
-
טלפסט והשמנה (לת)
שרה 26/10/2020 | 15:16אני מאובחנת עם אורטיקריה כרונית כבר כחצי שנה ונוטלת באופן קבוע 4 טלפסט ביום. במקביל לפני כחודשיים התחלתי טיפול בזולייר, כרגע ללא כל הטבה.לאחרונה שמתי לב שעליתי במשקל ללא שינוי תזונתי של ממש. האם שימוש בטלפסט (180), במינון הנוכחי, יכול לגרום להשמנה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
זולייר ואורטיקריה כרונית
רחלי 25/10/2020 | 09:37אני סוכרתית סוג 1 ומאובחנת מזה 7 חודשים באורטיקריה כרונית קשה. לאחר כ-4 חודשים של אנטי היסטמינים שלא הקלו ומספר פעמים רב של קורטיזון (דרך הווריד וכדורים) התחלתי עם זולייר, אחת לשבועיים. לצערי לאחר כ-3 חודשי זולייר עדיין אין שום שיפור. התופעות קיימות 24/7 ברב חלקי הגוף וברמת גירוד קשה. האם להמשיך לקחת זולייר או לבקש מהרופא המומחה לשנות לביולוגית אחרת ? האם יש לכם הצעות נוספות? האם ידוע על חוסר הצלחה בזולייר ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אי יעילות של זולייר
ד"ר רמית מעוז-סגל 25/10/2020 | 16:25זולייר הוא טיפול מאד יעיל אבל עדיין יש מספר מועט של חולים שלא מגיב לטיפול . אני מציעה שתגיעי לייעוץ מסודר במרפאה. . לשוחח לגבי חלופות לטיפול שלך. זה מורכב מדי בשביל תשובה בפורוםהוסף תגובה
-
-
גרד
אור 21/09/2020 | 16:54שלום.אנחנו לצערנו גרים עם פשפשי מיטה 5 שנים אי אפשר להפטר מהם אך לא הזיקו לאף אחד מהבית, בזמן האחרון מתי שאני טיפה מזיעה או כשחם, יש לי עיקצוצים בלתי נסבלים בכל הגוף, זה התחיל רק חלק עליון עכשיו עבר לרגליים, הופיעה מין פריחה כמו נקודות אדומות בגוף אך נעלמה לגמרי, היא הייתה ממש 3 ימים וזהו. כרגע אני כל הזמן במזגן. מה זה? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גרד בלתי נסבל
ד"ר רמית מעוז-סגל 21/09/2020 | 16:55אתם מוזמנים להגיע לפגישת ייעוץהוסף תגובה
-
-
גרוד רק בזרועות הידיים עד הכתפיים
רעיה 29/09/2020 | 12:12כחודשיים יש לי עקצוצים וגרוד קשה בזרועות הידיים עד הכתפיים ומעט בגב העליון. השתמשתי בסבון ולחות ליפיקאר ולא עוזר מורחת בהנחיית רופא עור משחת דיפרוג'נטה. קיבלתי מרופא העור גם טבליות טלפסט אני סובלת מפרפור פרוזדורים לכן לא השתמשתי בתרופה כי קראתי בעלון המצורף שהשימוש עלול לגרום לקצב לב מהיר ולדופק לא סדיר. ברצוני לדעת האם זה נשמע כאלרגיה או עלי לבדוק כיוון אחרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גרד
ד"ר רמית מעוז-סגל 29/09/2020 | 13:07אני לא יודעת לענות לך. נא להגיע לבדיקה מצאה במרפאההוסף תגובה
-
-
טיפול בזולייר
אורה 10/09/2020 | 00:08שלום. בשליש השני של ההיריון החלו נגעים קלים ולאחר הלידה הייתה התלקחות ואובחנתי עם אורטיקריה כרונית. מאז אני נוטלת בקביעות 2 טלפסט בבוקר ו-2 נוספים+ 1 סינגולייר בערב. בנוסף, לפני 4 שבועות התחלתי טיפול בזולייר, במינון 300, איך איני רואה כל הטבה. האם הדבר מהווה אינדיקציה לכך שהטיפול הביולוגי אינו מועיל לי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה זולייר
ד"ר רמית מעוז-סגל 10/09/2020 | 10:31מוקדם מדי לאמר. יש כאלו שמגיבים לטיפול רק אחרי 3 חודשים. לפעמים נדרש מינון גבוה יותרהוסף תגובה
-
-
אורטיקריה בגיל ילדות
ללה 04/09/2020 | 23:21שלום, ילדה בת שלוש וחצי, אובחנה לאחרונה עם אורטיקריה סולרית. לאחרונה, נראה כי הפריחה מופיעה, גם בזמן השהות בבית. ובנוסף, נראה כי כשהפריחה מתרחשת מחוץ לבית, זה לא רק כשיש שמש. האם יתכן כי זו תגובה לזיעה או לטמפ' גבוהה? נראה כי שהות במזגן, מקלה על הפריחה כשהיא מתרחשת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סולרית
ד"ר רמית מעוז-סגל 07/09/2020 | 16:46בהחלט אפשרי- זה נקרא אורטיקריה כולינרגיתהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
גודש
-
הפטיטיס G
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת מאזן pH (חומצה בסיס)
-
בדיקה רדיו-אלרגוסורבנטית
-
תרופות קשורות
-
נדוכרומיל סודיום
-
טלביוודין
-
חיסונים קשורים
-
חיסון נגד דלקת ריאות ודלקת קרום המוח
-
תרכיב נגד שלבקת חוגרת (הרפס זוסטר)
-
מונחים קשורים
-
אבנים בשלפוחית השתן
-
אגוניסט

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן המעי הגס
בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן המעי הגספורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות
בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניותפורוםגסטרו ומחלות כבד
בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גסטרו ומחלות כבדפורוםמרפאת מטיילים רמב"ם
בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מרפאת מטיילים רמב"םפורוםסרטן הלבלב
בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הלבלבפורוםנפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות כליה, מחלת כליות כרונית, אי ספיקת כליות ודיאליזה, לחץ דם גבוה)
ברוכים הבאים לפורום שמוקדש לבריאות הכליות ולטיפול ביתר לחץ דם. כאן תוכלו למצוא מידע מהימן, לשאול שאלות ולקבל תמיכה בנושאים כמו אי ספיקת כליות, דיאליזה, השתלת כליה, וכן על לחץ דם גבוה ודרכים לטפל בו. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה
לפורום נפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות ...