פורום אורטיקריה (סרפדת) - עמוד 36

-
נגע אדום וגרד בירך הפנימית
מפ 20/04/2020 | 21:31שלום, סובלת מגירודים , משהו שנראה כמו עקיצה אדומה שלא עוברת, ולידה 2 שריטות בירך הפנימית. יש לי בטאקורטן G שנרשם לי לגבי גרד בעור (שלא נראה ככה), האם אוכל להשתמש בו על כך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נגע יחיד
ד"ר רמית מעוז-סגל 21/04/2020 | 08:53אולי באמת מדובר בעקיצה. במקרים כאלו לפעמים עדיף למרוח משחה אנטיביוטית למניעת זיהוםהוסף תגובה
-
-
אורטיקריה -כאבי שרירים
משה 14/04/2020 | 01:36היי אני סובל כבר יותר מחודש וחצי מכאבי שרירים בעיקר ביד שמאל שהולכים וחוזרים מלווים בגרד באיזורים שונים בגוף לכמה שעות ושוב זה נרגע. בעיקר כפות ידיים כפות רגליים נגעים אדומים (דומים לעקיצות) יש לילות שאני לא מצליח לישון בעקבות כך . ובבקרים לא מצליח ללכת על הרגליים בעקבות הנגעים. עשיתי 3 פעמים בדיקות דם והרופא כל הזמן רואה דלקת (פעם קלה יותר פעם גדולה) ואף לקחתי אנטיביוטיקה במשך שבוע מוקסיפן שעזרה באותו שבוע אך זה חזר שוב. מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נגעים כואבים
ד"ר רמית מעוז-סגל 20/04/2020 | 11:45מאחר ומדובר בנגעים מלווים כאב כדאי לשקול לבצע ביופסיה ובהקדם לפנות למומחה באימונוךוגיה לצורך המשך הערכה הכוללת בדיקות דםהוסף תגובה
-
-
fexofenadine trima 180
אילנה 28/03/2020 | 10:20אם תופעת הגרוד עברה האם אפשר להפסיק אחרי 10 ימים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אנטיהסטמינים
דר רמית מעוז סגל 28/03/2020 | 22:51זה מאד תלוי במצב. לא אוכל לענות על שאלה זו ללא מידע נוסף.הוסף תגובה
-
-
פצע בעור
לימור 20/03/2020 | 17:21שלום, יצא לי לפני יומיים פצע בעור ומסביב עיגולים אדומים ברגל מעל הקרסול יש לי תמונה אך אין אפשרות לעלות פה האם עליי לגשת לרופא או להמתין מס ימים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פצע בעור
דר רמית מעוז סגל 21/03/2020 | 16:50אני מציעה שתנסי למרוח משחה אנטיביוטית לכמה ימים ואם אין הטבה תגשי לרופא המשפחה שלךהוסף תגובה
-
-
סקפדת
חו 09/03/2020 | 09:28שלום, רופא עור איבחן כי יש לי סרפדת , נתן לי מרשם לתרופה . סיימתי לקחת את התרופה האם זה אומר שהיא לא עזרה או שצריך לתת לזה זמן? עוד שאלה שאני נורא בלחץ ממנה הבנתי שסרפדת יכולה להיות ביטוי למחלה ממארת ואני נורא מפוחדת , אשמח להרגעה קצת כי הפחד מדיר שינה מעיניי יותר מהגרד עצמוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עוד שאלה
חן 09/03/2020 | 15:31הבנתי שבעצם סרפדת זה אלרגיה, יש לי כלב בבית ראיתי לו פישפש /קרציה היום יכולה להיות שזה קשור? יש לי אותו שנה והסרפדת התחילה בערך לפני חודשייםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה סרפדת
ד"ר רמית מעוז-סגל 09/03/2020 | 15:26אני ממליצה על אלרגולוג-אימונולוגהוסף תגובה
-
שאלה
חן 09/03/2020 | 15:17האם הכוונה לרופא עור שיאבחן את זה? או שאני צריכה לפנות לעוד רופא?הוסף תגובה
-
אורטיקריה כביטוי למחלה אחרת
דר רמית מעוז סגל 09/03/2020 | 14:51אורטיקריה בהחלט יכולה להיות התייצבות של מחלות אחרות. לצערי לא תוכלי לק בל תשובה ספציפית ללא ייעוץ מסודר במרפאה כולל בדיקה גופנית מלאה ולקיחת פרטים נוספים .הוסף תגובה
-
ולגבי השאלה השניה?
חן 09/03/2020 | 13:31האם זה באמת יכול להעיד על מחלה ממארת? אני בת 32, האם זה נדיר? אני נורא לחוצה , ויש מחלה ממארת מסויימת שזה יכול להעיד ? לבלב? כבד? עור? אני אשמח לתשובה המיוחסת לשאלה ולא משהו כללי, האם קורים מקרים שבאמת זה העיד על מחלה? מקרים דחופים? נדירים? אשמח לטיפה של הרגעה עד יום חמישי שיש לי שוב רופא עור כדי להתייעץ.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה סרפדת
ד"ר רמית מעוז-סגל 09/03/2020 | 11:46אורטיקירה 1סרפדת היא מחלה כורנית ולכן ברוב המקרים מצריכה טיפול קבוע ולא זמני אני מציעה שתגיעי לייעוץ מסודר במרפאה לצורך בדיקה והתאמת טיפול וקבלת מידע נוסףהוסף תגובה
-
-
אורטיקריה ואטופיק דרמטיטיס
אורן 23/02/2020 | 10:40הי, רציתי לשאול האם אורטיקריה פיזיקאלית עם דרמוגרפיזם קשורה לאטופיק דרמטיטיס? בנוסף, אשמח לדעת אם יש פה מישהו שהיה לו אורטיקריה במהלך השירות הצבאי ומה הוא עשה... תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אורטיקירה דרמוגרפית
ד"ר רמית מעוז-סגל 24/02/2020 | 10:10יכולות להיות קשורות (2 מחלות באותו חולה) או לא יש הרבה חיילים שסובלים - יש לקחת טיפול את יכולה לפנות למרפאת אלרגיה בצבא לקבלת עזרה.הוסף תגובה
-
-
פריחה בלחץ ממש
בת 32 17/02/2020 | 22:07היי דוקטור, אתחיל מזה שאני בחורה מאוד חרדתית וחוששת שהדבר הכי קטן הוא הדבר הכי מסוכן שיש. שמתי לב במהלך החודש וחצי האחרונים שברגל שמאל למעלה יצאו לי כמו עקיצות יתוש אחת ליד השניה כמה במספר שמגרד, אחרי פחות מחצי שעה שעה זה נעלם וגם הגירוד נעלם היום זה הפעם השניה שזה קרה לי באותו מקום , בפעם הראשונה חשבתי שנעקצתי וזה יעבור , אבל היום הסתכלתי שוב וזה נראה אותו דבר כמו בפעם הראשונה ובאותו מקום, מה עוד ששמתי לב שיש לי נקודה על היד ונקודה על הבטן ועוד אחת בגב בודדת כל הנקודות שציינתי , קראתי באינטרנט דברים מפחידים ואיומיים ואני ממש חסרת מנוחה ושינה מתפללת שתרגיעי אותי במקצת. חשוב לציין של אכלתי שום דבר חדש , או בגד חדש וכדומה.., אשמח מאוד שתרגיעי אותי קצת שזה לא משהו נורא ויש טיפול . תודה רבה ומחכה בקוצר רוח לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקיצות
ד"ר רמית מעוז-סגל 19/02/2020 | 10:31שלום לך זה בכל זאת פורום ולא מחליף בדיקה גופנית אני מציעה שתתחילי לצלם את העקיצות ה ללו ותגיעי לביקורתהוסף תגובה
-
היי מחכה לתשובה
בת 32 18/02/2020 | 23:12לא מצליחה לעלות תמונההוסף תגובה
-
מצרפת תמונה
בת 32 18/02/2020 | 07:15שמתי לב שיש לי את זה רק בבוקר שאני כמה ואחרי כמה זמן זה נעלםהוסף תגובה
-
-
אורקטריה ונפיחות בגפיים
יוסף חיים 17/02/2020 | 20:08immature granulocytes -ku13.5 lymphocytes 6.30 nrbc 0.02 שלושת הבדיקות הללו לבן 2.5 שנה היו מעבר לנורמה שלהם שאר הערכים היו תקינים סובל מנפעחות בגפים כתמים שבאים והולכים במקומות שונים בגוף קשיי הליכה וגרד מטופל בהיסטמין ובפנסטיל טיפות 6 ימים ללא שינוי רק בכמות הכתמים לאן מתקדמים מכאן נשמח לעצההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אורטיקריה בהחמרה
ד"ר רמית מעוז-סגל 18/02/2020 | 11:09כדי לענות על השאלה יש צורך במידע נוסף בבקשה להגיע לייעוץ מסודר במרפאההוסף תגובה
-
-
טלפסט ואלכוהול
? 13/02/2020 | 17:36האם ניתן לצרוך אלכוהול בעת שימוש בתרופה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלכוהול
ד"ר רמית מעוז-סגל 15/02/2020 | 08:32לאהוסף תגובה
-
-
CLOBETASOL PROPIONATE OIN 0.05
אלמה 09/02/2020 | 19:15האם מותר למרוח על פצע פתוח מדמם? קיבלתי מרופא עור למריחה על הגוף בשל פצעונים וגירודיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פצע פתוח
דר רמית מעוז סגל 10/02/2020 | 18:29לא כדאיהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
גודש
-
אנגיואדמה
-
בדיקות קשורות
-
אספארטאט אמינוטראנספראז AST/SGOT
-
אבחון דלקת כבד, הפטיטיס
-
תרופות קשורות
-
נדוכרומיל סודיום
-
דקסכלורפניראמין
-
חיסונים קשורים
-
חיסון נגד דלקת ריאות ודלקת קרום המוח
-
תרכיב נגד שלבקת חוגרת (הרפס זוסטר)
-
מונחים קשורים
-
אבחנה מבדלת
-
עמותת עינבר

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן המעי הגס
בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן המעי הגספורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות
בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניותפורוםמרפאת מטיילים רמב"ם
בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מרפאת מטיילים רמב"םפורוםגסטרו ומחלות כבד
בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גסטרו ומחלות כבדפורוםסרטן הלבלב
בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הלבלבפורוםנפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות כליה, מחלת כליות כרונית, אי ספיקת כליות ודיאליזה, לחץ דם גבוה)
ברוכים הבאים לפורום שמוקדש לבריאות הכליות ולטיפול ביתר לחץ דם. כאן תוכלו למצוא מידע מהימן, לשאול שאלות ולקבל תמיכה בנושאים כמו אי ספיקת כליות, דיאליזה, השתלת כליה, וכן על לחץ דם גבוה ודרכים לטפל בו. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה
לפורום נפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות ...