פורום אורטופדיה כף רגל וקרסול - עמוד 54

-
פענוח תוצאת מיפוי עצמות
ישי 07/02/2019 | 10:57לפני ארבעה חודשים שברתי את אצבע 5 עם תזוזה קלה. לאחר כחודש מהשבר האורתופד יישר את האצבע ״שחזור קל״. ומאז כבר 3 חודשים שאני עומד/יושב הכף רגל נהיית סגולה אשמח להסבר תוצאות הבדיקה: בשלב הדינמי וסטטי מיידי (Blood Pool) הודגם ריכוז היפרמי באזור הטרזלי מימין. במיפויים סטטים מאוחרים הודגמה קליטה מעט מוגברת דיפוסית בכף הרגל מימין. עם מוקדי קליטת יתר קטנים באיזורים הבסיסים של מטטרזוס 5,4 מימין, לא ניתן לשלול שברים. *רק מציין שהשבר עדיין לא התאחה לגמרי, אבל לפי האורתופד השבר נמצא בעמדה טובה ויש סימני חיבורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ממצאי מיפוי עצמות
ד"ר אייל הלר 13/02/2019 | 17:07שלום ישי, אין ממצאים משמעותיים במיפוי למעט הממצא לאחר החבלה, יתכן שכדאי לבצע CT מכוון ברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ - 0506802496הוסף תגובה
-
-
טליה
טליה 08/02/2019 | 19:01יש לי כאבים מאוד חזקים בכף הרגל ובעקב מרגישה כאילו דורכת על אבנים .היה לי שהר במסרק כף הרגל שמאל לפני יותר מ5 שנים . אני צולעת ברגל עשיתי emgלא גילו בעיה עצבית . בct לפני שנתיים גילו שינויים ניווניים בשני רגליים בקלנקנאוס ובקיבואיד ויש לי גם עודף נוזלים בכף הרגל . אני סובלת נורא שכל פעם עם כאבי תופת ואין פיתרון . יש לציין שאני בת 32 והרופאים האורתופדים אמרו שאני סובלת ככה בגלל הגיל שלי . בבקשה תמליץ לי על עוד בדיקות שאפשר לעשות . כבר מאוד שהייתי הולכת 10דקות נהייה לי קרע חלקי בשריר התאומים והייתי 3 חודשים על כיסא גלגלים . מתחננת לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים בכף רגל ותחושת אבנים בזמן דריכה
ד"ר אייל הלר 13/02/2019 | 17:05היי טליה ממליץ על בדיקת CT מכוונת לכפות רגליים - עדכני - ובדיקת מומחה כף רגל ברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ - 0506802496הוסף תגובה
-
-
כאבי תופת בעצמות המסרק
רונאל 09/02/2019 | 22:53שלחתי את שאלתי לפני זמן רב ועדיין אין תשובה מד"ר הלר מדוע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים בעצמות המסרק
ד"ר אייל הלר 13/02/2019 | 17:03היי רונאל עניתיהוסף תגובה
-
-
כאבים בקרסול שבוע 36 בהריון
עדי 13/02/2019 | 11:18שלום אני בשבוע 36 בהריון, מזה כשבועיים סובלת מכאבים בקרסול ימין ובישבן ימין (הלכתי עקום שבוע, ייתכן שנתפס שריר בישבן). מדובר בקרסול שבו עברתי ניתוח לפני 10 שנים, עם פלטה וברגים שהוצאו לפני שנתיים. אורתופד שלח אותי לעשות אולטרסאונד קרסול, בעוד כשבוע. במידה ומדובר בדלקת האם יש בכלל טיפול תרופתי שמתאים להריון? האם זה יכול לעבור מעצמו על ידי עיסויים ומכשיר טנס וטראומיל? האם צריך מנוחה? האם דריכה על הרגל תחמיר את הנזק? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים קרסול ימין זמן הריון
ד"ר אייל הלר 13/02/2019 | 17:02שלום עדי בטרימסטר השלישי האופציות מוגבלות מבחינת טיפול תרופתי, דלקת ניתן לאבחן גם קלינית, אך כמובן שסונר ישפר האבחנה יש מקום להתחלת טיפול בפיזיותרפיה, טראומיל פחות מומלץ אכן כדאי לנוח ככול שניתן עם הקרסול בברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ - 0506802496הוסף תגובה
-
-
שבר ליספרנק
סימיון 06/02/2019 | 01:18שלום , לפני כ10 שנים עברתי ניתוח בכף רגל עקב שבר ליספרנק .אחרי שיקום של כ3 חודשים מבנה כף הרגל השתנה הקשת עלתה למעלה והתפתח ארטריטיס במפרק הפגוע... הרופאים המליצו לעשות עוד ניתוח כדי לקבע את המפרק , אני דחיתי את הניתוח כי לא רציתי לעבור עוד שיקום ארוך (אני ספורטאי) כיום אני בן 32 ועדיין פעיל אבל בזמן האחרון אני מרגיש הרבה יותר כאב ברגל וגם התחיל להתפתח כאבי גב תחתון . השאלה שלי האם כדי לעשות ניתוח או האם זה בכלל עדיין אפשרי ? וגם האם זה יכול להשפיע על הגב התחתון (דריכה לא מאוזנת ) ? תודה מראש !הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שבר ליספרנק ושינויים שחיקתיים
ד"ר אייל הלר 13/02/2019 | 16:29שלום סמיון, לאחר שברי ליספרנק אכן מתפתחים לפרקים שינויים שחיקתיים במפרקי המידפוט בעקבות השברים לעיתים משתנה צורת ההליכה עם עומסים על ברכיים ועלך הגב התחתון יש לבצע CT עדכני ולהיבדק על ידי אורתופ מומחה בכף רגל לשקילת טיפול ניתוחי ברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ - 0506802496הוסף תגובה
-
-
שבר ללא סימני חיבור בבסיס המטטרזוס השני
אני 02/02/2019 | 08:07אני בת 67 לפני חודש וחצי התחילו לי כאבים בכף רגל ימין פניתי לרופא ששלח אותי לצילום ואז התגלה שבר שלא ידעתי על קיומו פניתי לאורתופד שהפנה אותי לבדיקתMRI הממצאים שאכן יש שבר ללא סימני חיבור . בהיקף קו השבר נראיםאזורים של אות גבוה המתאימים לבצקת עם שינויים ציסטים עדינים הממצאים מתאימים לשבר לא מאוחה עם מרכיב אי בהיקף השבר.אין תהליך מוקדי ברור באיזור אין קוי שבר נוספים. נשלחתי למומחה כף רגל והתור בעוד חודש וחצי. אני הולכת עם מגף קיבוע וכמובן כאבים בעיקר בלילה. שאלתי האם שמים גבס? או יתכן גם ניתוחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שבר בכף ברגל
אתי 04/02/2019 | 15:01ראשית תודה על תשובתך הרגעת אותי. הבעיה שיש לי תור למומחה כף רגל באמצע מרץ . שאלה חברה המליצה לי תוסף תזונה בשם מומיו קראתי על המוצר ונראה שיכול לעזור לי מה דעתך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שבר לא מחובר בבסיס MT 2
ד"ר אייל הלר 04/02/2019 | 12:38היי, לעיתים יש שברי מאמץ בבסיס עצם המסרק השני, לפררקים יש גם עיכוב איחוי או איחוי איטי קיבוע במגף הוא רעיון טוב, יש להתייעץ עם אורתופד מומחה בכף רגל, אנו משתדלים שלא לנתח במצב זה בברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ -הוסף תגובה
-
-
אצבע עקומה בכף הרגל של תינוק בן חודש
שרון 31/01/2019 | 16:26שלום ד"ר התינוק בן חודש נולד עם אצבע עקומה בכף רגל שמאל. נאמר לי שזה תורשתי. האצהע האמצעית נוטה מטה בעיקול כך שהסמוכות לה עולות עליה. השאלה היא האם ניתן לפתור את הבעיה,באיזה אופן ובאיזה גיל. ניסיתי לצלם ממספר זוויות אך ךא ניתן לצרף תמונה לצערי תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אצבע עקומה בכף רגל שמאל
ד"ר אייל הלר 04/02/2019 | 12:41היי, ממליץ על בדיקת אורתופד ילדים בברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ -הוסף תגובה
-
-
כף רגל וקרסול של ילד בן 1.4
אתי 01/02/2019 | 09:33שלום רב, אני חוששת שאחד מכפות הרגליים של בני נוטה קצת כלפי פנים. האם עליי לגשת לאורטופד המתמחה בילדים או כל אורטופד לכף רגל יוכל לבדוק ולאבחן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כף רגל נוטה החוצה
ד"ר אייל הלר 04/02/2019 | 12:40שלום אתי, להערכתי יש צורך בבדיקת אורתופד מומחה בכף רגל או אורתופד ילדים שני הדיציפלינות בהחלט מתאימות למתן ייעוץ במצב זה בברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ -הוסף תגובה
-
-
כאבים בקרסול
ירדן 03/02/2019 | 09:11קמתי בבוקר עם כאבים בקרסול בצידו החיצוני ותחושה של מתיחה בשריר או ברצועה. לא עיקמתי את הקרסול ביום שלפני והייתה לי מעידה קלה ביום שישי אבל לא חשתי כאב לאחריה. ממה זה יכול לנבוע? איך להקל על הכאב בלי לגרום לנזק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים באספקט צידי של הקרסול
ד"ר אייל הלר 04/02/2019 | 12:34היי ירדן, יתכן שבמהלך החבלה הסיבובית החל תהליך דלתקתי של הגידים הפרונאליים או רצועת ה ATFL יש לתת מנוחה לרגל, ובאם ללא שיפור או החמרה מציע לפנות לבדיקת אורתופד בברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ -הוסף תגובה
-
-
בלט מעל ראש MT5
אפי 04/02/2019 | 10:02שלום אני שברתי את אצבע 5 ברגל לפני כמה חודשים, השבר כמעט התחבר לגמרי, ויש שיפור משמעותי כתוצאה מהשבר נהיה לי בליטה שלא היית לפני בצמוד לאצבע 5. (האורתופד כתב בלט מעל ראש MT5) הבעיה שלי היא שאחרי הליכה של מספר דקות הבליטה נעלמת לגמרי. ונוצר לי מן שקע קטן אחרי מנוחה הבליטה חוזרת להופיע האם זה משהו תקין? או משהו שצריך לבדוק? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בלט מעל ראש MT 5
ד"ר אייל הלר 04/02/2019 | 12:32היי, מצב המצריך בירור בברכה, דר' אייל הלר מומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט כף רגל וקרסול טלפון ליצירת קשר למטרת פגישת ייעוץ -הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פלטפוס
-
פריקה, נקע
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארטרוסקופיה של הקרסול
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת ויטמין D
-
בדיקת MRI
-
מונחים קשורים
-
איחוי
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדהפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסיםפורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמת