דלג לתוכן

פורום מיינדפולנס ו- MSC

אלי בן שחר אלי בן שחר
4.8
( 5 חוות דעת )
מאחורי הדרך המקצועית שלי עומד מסע אישי של חקירה, חיבור והתנסות. לאורך השנים, צברתי ניסיון משמעותי בליווי אנשים במסגרות שונות – מתוך מטרה לאפשר ריפוי אמיתי, בגובה העיניים. בין השנים 2018–2020 הנחיתי סדנה קבוצתית באחד מהמוסדות הרפואיים הגדולים בארץ. הסדנה לוותה בשיתוף גורמים טיפוליים והייתה מיועדת למתמודדים עם פוסט טראומה (PTSD). שילבנו בה כלים של תנועה מודעת, דמיון מודרך והרפיה, במטרה לשחרר רגשות ולחזק את החוסן הפנימי. משנת 2020 ועד היום (2025) אני פועל כמטפל, מאמן ומנחה בתהליכים אישיים ובקבוצות. אני מלווה מטופלים במסגרת פרטנית, קבוצות קטנות וסדנאות – במתנ"סים ובמרחבים טיפוליים מגוונים. עיקר עבודתי מתמקדת בשילוב כלים מעולמות הטאי צ’י, צ'י קונג, דמיון מודרך, מיינדפולנס וטכניקות מגע.   מה מחכה לך כאן? ✔️ טיפול במגע תודעתי חיבור בין גוף לנפש בעזרת שמנים ארומטיים, מגע עדין ומודע שחודר אל עומק הנשמה. ✔️ דמיון מודרך ומיינדפולנס טכניקות עומק לשחרור רגשי, הרפיה תודעתית, איזון פנימי – והכי חשוב: שחרור עדין של כל מה שכבר לא שייך ולא משרת יותר במסע שלך. ✔️ תנועה מרפאה תרגול מדיטציה בתנועה – טאי צ’י וצ'י קונג – לחיזוק שרירי הליבה ולהזרמת האנרגיה בגוף. ✔️ משולש העוצמה שיטה טיפולית ייחודית שפותחה אצלי, ומביאה תוצאות מהירות, מדויקות ועוצמתיות.   האני מאמין שלי... אני רואה את הטיפול כמרחב לריפוי בגובה העיניים. היום, אני מאמין שכל אדם זקוק למינון האישי המדויק של הכלים האלה – כדי לחזור לאיזון בגוף, בנפש ובתודעה. המרכז שהקמתי, "מרכז התודעה", הוא המקום שבו נוכל לפגוש את עצמנו מחדש. בכל מפגש אני מזמין אותך לחוויה של: חום. מגע. נשימה. תנועה — שמגיעים מהלב. כי ריפוי אמיתי נולד מתוך מפגש אנושי. מבפנים החוצה.   פרסומים נוספים: צ'י קונג - מדיטציה בתנועה מרכז התודעה

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר אגאט בריסו
ד"ר אגאט בריסו פסיכיאטריה
סגנית מנהלת מחלקה במחלקת פסיכיאטריה בבית חולים תל השומר
ד"ר מרים ברן
ד"ר מרים ברן פסיכיאטריה
רופאה בכירה פסיכיאטרית מבוגרים
 Dipl. Ac. C.H. יאיר גרנצרז'
Dipl. Ac. C.H. יאיר גרנצרז' רפואה משלימה
5.0
( 14 חוות דעת )
"נראה שיאיר מקצוען בתחומו. יודע את עבודתו. עזר לי מאד הקל לי על הכאבים מאד. כמובן שאמשיך לטפל אצלו"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה

פורוםדיקור סיני וכאבי גב

בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום דיקור סיני וכאבי גב

פורוםתזונה ותוספי תזונה

בפורום תזונה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום תזונה ותוספי תזונה

פורוםמיינדפולנס ו- MSC

בפורום מיינדפולנס ו- MSC ניתן להתייעץ עם מטפל מוסמך אלי בן שחר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מיינדפולנס ו- MSC
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו