פורום קנאביס רפואי - עמוד 4

אלרועי
אלרועי 28/09/2024 | 10:49יצא לי לפני כמה ימים לעשן עם חברים בפעם הראשונה קנאביס לקחתי כמה שאכטות ואחרי זה קיבלתי התקף חרדה מאז אני מרגיש משהו שנקרא דה ריאליזציה ניתוקים והרגשה בחלום השאלה שלי האם זה עובר או שזה נשאר ככה ? ואיך מטפלים ומזרזים את התופעת לוואיהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה אלרועי
מומחי בזלת פארמה 29/09/2024 | 09:10רק בריאות התופעות ידועות ומוכרות ויעלמו תוך כמה ימים. אם עדיין אתה חש צורך כדאי לגשת לרופא . בעיקרון זה נובע ממינון גבוהה מדי ללא הכנה מוקדמצ או הסבר על איך זה משפיע וכמה לעשן בפעם הראשונההוסף תגובה
שאלה בקשר לשמן קנאביס
שירה 22/09/2024 | 17:36שלום ברשותי מרשמים לשמן קנאביס וצורכת אינדיקה t1/c28, שניסיתי בבית המרקחת אמר לי שהספק אמר שחסר במלאי , בסוף מצאתי במקום אחר שנשאר אבל נאמר גם שיש בעיה אמרו לו ואמר שיש בעיה עם כל השמנים בקטגוריה הזו t1/c28, רציתי לדעת כמה זמן זה יחזור במלאי ואפילו פמיקאו אינדיקה אם אין ברירה , אבל לא רוצה שחודש הבא תהיה שוב בעיה כי קטגוריה אחת פחות t1/c20 , לא עזרה לי וחייבת את זאת מה עושים ומה הצפי אקח אם צריך חד פעמי סדרה אחרת אבל לא פחות מc28, אודה על תשובצכם , תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה תשובה
מומחי בזלת פארמה 24/09/2024 | 16:37לא... רק אריזה ורישום מחודש במ.הבריאותהוסף תגובה
שמן קנאביס
שירה 24/09/2024 | 16:34מקווה שבמהרה כי כרגע יש לי רק שלא תהיה בעיה כי לא יכולה הרכב פחות. אבל מחליפים את כולם כי זה הרי הרכב שלא השתנה והאם יהיה משהוא שונה בשמן הנוסף שהיום mct או ורפנים שאמור להשתנות בעקבות זאת? תודההוסף תגובה
תשובת מומחה שמן
מומחי בזלת פארמה 23/09/2024 | 09:23המוצרים עוברים התאמה לרפורמה חדשה . הכל יחזור למלאי תוך כחודש . תודההוסף תגובה
קבלת רישיון / מרשם לקנאביס רפואי
אפרת 24/09/2024 | 09:09שלום רב, אשמח להתייעץ איתכם. אמי בת 73, חולה באלצהיימר/ דמנציה. נמצאת באי שקט תמידי, מסרבת לקבל עזרה של עובדת זרה, משוטטת המון, מעשנת המון. קיבלנו המלצות סותרות לגבי טיפול תרופתי עבורה (כלומר רופאים המליצו על תרופות ובחוות דעת נוספת הורו לנו שלא ליטול את הכדורים הללו כי היא סובלת מקרישיות יתר ואסור ליטול אותן במצב כזה). לציין שהתרופות הקונבנציונליות שרשמו לה הן תרופות אנטי פסיכוטיות שנותנים לחולי אלצהיימר, למרות שהיא לא במצב פסיכוטי ואפילו לא קרוב לכך. שאלתי היא - מה הסיכוי לקבל עבורה מרשם לקנאביס רפואי? האם זה מותנה בשימוש בתרופות קונבנציונליות קודם? הצלחתי לקבוע תור לרופאה גריאטרית שמוסמכת לתת קנאביס רפואי, אבל התור רק בדצמבר... רוצה מאוד להקל על אמא, להרגיע אותה ולהביא עובדת זרה שתסייע לה ואני חושבת ששמן קנאביס יכול להוות פתרון טוב עבורה. תודה רבה 🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה מרשם
מומחי בזלת פארמה 24/09/2024 | 09:45שלום יש התוויה מפורשת של משרד הבריאות עבור חולים מבוגרים/דמנציה עם בעיות התנהגות בדיוק כפי שאת מתארת . אי שקט, נסערות וכו' . מה שמומלץ הם מוצרים עשירי CBD. ההמלצה צריכה להגיע מנוירולוג או גריאטר . מגישים בקשה למרכז קנאביס ( נפתח כזה בכל קופת חולים ) לשמן עשיר CBD . בהצלחההוסף תגובה
שאלה לגבי קנאביס רפואי
מאיר 15/09/2024 | 19:07הי שלום שאלה לי העם קנאביס רפואי גורם לרמות מוגברות של סרוטונין במח ועם כן איזה מהחומרים גורם לזה הסי בי די או THC אני אמור לקבל טיפול ולא מאשרים לי בגלל שיש לי תסמונת קרצינואיד שגורמת לרמות מוגברות של סרוטונין במחהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה תשובה
מומחי בזלת פארמה 22/09/2024 | 16:44יש מוצרים ללא CBD או CBD מאוד נמוך גם בשמן וגם בתפרחת . למשל T10/C2הוסף תגובה
תודה על התשובה.
מאיר 19/09/2024 | 10:12אז העם יש אפשרות בטיפול בקנאביס רק בTHC בלי הסי בי די הוא שזה חייב ללכת ביחדהוסף תגובה
תשובת מומחה שאלה
מומחי בזלת פארמה 17/09/2024 | 12:33שלום השאלה שלך מאוד מדוייקת מחומר שמשפיע על קולטנים ורמות סרוטונין הוא CBD בעיקר . רק בריאותהוסף תגובה
שאלה בקשר לשמן למע' העיכול
שירה 07/09/2024 | 10:33אני אחריי ניתוח רחם עם הסרת נגעים ויש לי גם אפילפסיה. איריי הניתוח השתפר הרבה מצבי בהרבה בעיות. הבעיה היחידה המטרידה העיכול לא לגמריי לטענת הרופא עוד קצת צריך להיבנות אחריי שנים שלא בסדר וצריך את הזמן. זה יותר טוב או לא לגמריים. כיום לא ביקאן אינדיקה . האם לנושא העיכול יש משהוא יותר טוב שכדאי שיש יותר טרפנים שעוזרים לעיכול ? זה הייעודי טוב יותר או אפילו ההיברידי ? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה קנאביס
מומחי בזלת פארמה 18/09/2024 | 13:35שלום קודם כל דכאון וחרדה אינם התוויה לקבלת רשיון כיום קופות החולים בעיקר אחראיות למרשמים וקשה יותר להוציא רשיון דרך חברה כזאת או אחרת . למה לך להוציא רשיון אם זה לא עושה טוב ורק מחמיר? בכל מקרה אם כן אז רק למוצרי CBD שמאזנים מצב רוח ואינם פסיכואקטיביים. רק בריאותהוסף תגובה
קנאביס רפואי
שלומי 18/09/2024 | 13:19כאחד שסובל מהפרעות דיכאון וחרדה להוציא רישיון לקנאביס רפואי דרך חברה שמנגישה האם זה יהיה לי יעיל או יוסיף נזק? בעבר עישנתי וזה עשה לי יותר נורא ,אשמח לתשובתכםהוסף תגובה
תשובת מומחה עיכול
מומחי בזלת פארמה 08/09/2024 | 13:27שלום שירה החלמה מהירה! היעוד של המוצרים אינו בהכרח מע העיכול וגם הטרפנים פחות ספציפיים. ולכן אינדיקה או היברידי לא ישנו את ההשפעה המרכזית של THC או CBD במערכת זו . תודההוסף תגובה
עישון גוינט של השכן
מירי 13/11/2021 | 00:25שלום השכן שלידי מעשן גוינט או סוג אחר של סמים טוען שזה קאנאביס רפואי כל היום , גם שאני סוגרת חלון הריח כל כך חזק שנכנס לביתי. אני בת 40 ובתקופה האחרונה התחלתי להרגיש לא טוב סחרחורות קצב לב מהיר חולשה . האם זה יכול להיות מהעישון של השכן? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה עישון פאסיבי
רוקחי בזלת 13/11/2021 | 08:06שלום בהחלט חלק ממטופלי קנאביס רפואי צורכים בכמות ותדירות יחסית גבוהים . בעיקרון אין בעשן ובריח חומרים פעילים , אבל בהחלט יש חומרי ריח ( טרפנים ) שהם נדיפים ואותם את מריחה . בכמות גבוהה אותם טרפנים יכולים לגרום לגירוי, כאבי ראש וסחרחורת קלה . הדבר מאוד דומה לריח חזק של בשמים או טיפול בארומותרפיה שמתבסס על קליטת מולקולות ריח נדיפות . אין בהם נזק לרוב אך זה יכול להיות לא נעים. רצוי לבקש מהשכן התחשבות , שימוש במכשיר סופח ריחות לחדר וכו' . רק בריאותהוסף תגובה
קבלת מרשם
דיויד 30/08/2024 | 04:26הלכתי לרופא מומחה שרשאי לתת אישור הוא אמר לי שהוא מאשר לי אבל אני צריך לשלוח לו במייל אישור מהפסיכיאטר ,שלחתי לפקידה במייל והיא אמרה שהוא קיבל את זה אני מנסה להשיג אותה כבר כמה ימים ללא הפסקה. מי מטפל בזה הרופא? אני צריך לשלוח בקשה לקאנביס וול? אני מבולבל והפקידה לא עונה לי אני מיואשהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה מרשם
מומחי בזלת פארמה 01/09/2024 | 08:44אם הלכת לרופא פרטי אתה צריך להזין את המסמכים במכבי וול. אם הלכת לרופא מטעם מכבי - לרופא שלך מערכת פנימים שבה הוא רושם את ההמלצה למרשם. כל אדם מתחת לגיל מסויים חייב לצרף המלצת פסיכיאטר כדי לקבל רשיון/מרשם. קצת ביורוקרטיה, אבל בסוף מצליחים. בהצלחההוסף תגובה
רכישת CBD
טובית 27/08/2024 | 14:25שלום.אימי בת 85 סובלת מכאבים כרוניים בגוף ובפנים.ללא מימצא המסביר זאת.בהליך לבקשת.קנאביס .מבקשת.לרכוש cbd לבינתיים.השוק מוצף ולא יודעת מי אמין והמוצר איכותי.האם אפשר המלצה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה רכישת CBD
מומחי בזלת פארמה 27/08/2024 | 14:38שלום אנו לא ממליצים על מוצר מסויים . רכישת CBD ללא מרשם/רשיון אינה חוקית ורוב המוצרים אינם באישור מ.הבריאות , כך שאיננו יודעים מה תכולתם. אנו ממליצים להמתין לקבלת מרשם/רשיון ולהתחיל טיפול עם הכוונה והדרכה ביחוד כשמדובר במטופלת מבוגרת. בהצלחההוסף תגובה
קנאביס ובדיקת פרופיל הורמונלי )בדיקת דם(
אנונימי 13/08/2024 | 23:23עישנתי כמה שכטות 4-5 מגוינט כיומיים לפני הבדיקת פרופיל הורמונלי )לפני ש.פוריות(. האם עלול להשפיע על וסת? ואיך? האם עלול להשפיע על תוצאות ההורמונים שנבדקים? Tsh פרולקטין fsh וכל שנבדק בפרופיל ההורמונלי. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה בדיקת פרופיל
מומחי בזלת פארמה 14/08/2024 | 09:15שלום לא ידוע על השפעה של קנביס על תוצאות בדיקת הפרופיל . סביר להניח שהתוצאות לא יושפעו . בהצלחההוסף תגובה
קנאביס רפואי לטיפול בחרדה
גילי 12/08/2024 | 00:14שלום, התחלתי להשתמש בקנאביס רפואי לפני כ 6 ימים לטיפול בחרדה. כרגע אני מאוזנת עקב נטילת ציפרלקס. לאחר שאני לוקחת את הקנאביס ( טיפת שמן ביום) יש לי תופעות חרדה פיזיות חזקות כמו כאבחזק בכתפיים וכו, האם זה יעבור? האם יש תקופת הסתגלות? או שמיד אחרי כמה ימים אפשר לדעת בוודאות שהזן לא מתאים לי? אני כרגע לוקחת בזלת t0/ c24 . סאטיבה. האם מומלץ יותר אינדיקה לטיפול בחרדה? מיואשתהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה טיפול בחרדה
מומחי בזלת פארמה 12/08/2024 | 09:49שלום טיפול בקנביס ( במקרה שלך CBD ) הוא מאוד אישי וקשה להאמין שמטיפה אחת יש תופעות כאלה , כי CBD הוא מאוד עדין וההשפעה שלו אינה מיידית , אלא צוברת עם הזמן . בכל מקרה כמו לכל מוצר יש תקופת הסתגלות . CBD הינו נוגד כאב ולא ידועה השפעתו כ,מעורר כאב, - אבן בתחילת הטיפול יכולה להיות תחושת "כבדות" מסויימת בראש. בפעם הבאה כדאי לבדוק אם אינדיקה משפיע עליך יותר טוב , אבל תקפידי לקחת יותר בשעות הערב . טיפול כזה מצריך סבלנות ועליה מאוד מתונה במינון עד שמורגשת השפעה מיטיבה . בהצלחההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
-
אופסונין
-
אטוויזם
-
אליקסיר
-
אימונופלואורסצנציה
-
חוליית אטלס
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי