פורום קנאביס רפואי - עמוד 6

-
שמן cbd
מנשה קליג' 03/06/2024 | 13:35האם אפשר לקחת תרופות פסיכיאטריות עם שמן cbdהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מינון התחלתי
מומחי בזלת פארמה 04/06/2024 | 08:45שלום זה בהחלט מינון מקובל להתחלה כדי לבחון שהכל תקין ואין תופעות לוואי . לאחר מכן ניתן להעלות בהדרגה עד להשגת יעילות מירבית . צריך לזכור שCBD אינו פועל באופן מיידי וההשפעה מורגשת רק לאחר שבועיים\שלושה של טיפול רציף . בהצלחההוסף תגובה
-
מינון התחלתי בשמן cbd
מנשה קליג' 03/06/2024 | 16:42האם אפשר כמינון בתחלה של 2 טיפות 10 מג בבוקר ובערב 2 טיפות של 10 מג האם מינון התחלתי כזה זה בסדרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה שמן CBD
מומחי בזלת פארמה 03/06/2024 | 13:54שלום אין התווית נגד עם תרופות פסיכיאטריות. אך בגלל שאין מספיק מחקרים כדאי להתחיל ממינון נמוך ולהעלות לאט לשם הזהירות לוודא שאין תופעות לוואי לא רצויות . בוודאי לא להפסיק תרופות ללא יעוץ רפואי . בהצלחההוסף תגובה
-
-
CBD (לת)
דור 31/05/2024 | 12:45ראיתי מוצרים כגון שמן cbd שהמוכרים שלהם טוענים שהחומר הזה בלבד שנלקח מהקנביס יכול לטפל בדלקוץ כרוניות וכאבים.. האם זה באמת כך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיסה ליוון עם קנאביס רפואי
בר 29/05/2024 | 07:33איך אפשר להביא קנאביס רפואי ליוון באופן חוקיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיסה ליוון
מומחי בזלת פארמה 29/05/2024 | 09:31שלום זו שאלה שיש צורך לשאול בשגרירות יוון ולהגיש שם בקשה אנחנו לא מוסמכים לתת חוות דעת בנושאהוסף תגובה
-
-
שאלה
שלומי 18/05/2024 | 00:14מה ההבדל בין הההשפעה הממסטלת של זן של 20 thc ובין זן שמכיל 10 אחוז?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
מומחי בזלת פארמה 28/05/2024 | 15:27אנחנו מודדים כמות חומר פעיל . בעיקרון 2 טיפות/שאיפות של T10 יהיו דומות לטיפה/שאיפה של T20.הוסף תגובה
-
-
קנאביס לכאבים נויורופטים
לי כאן 24/05/2024 | 17:39שלום, אבי סובל מכאבים נויורופטים בעקבות התפרצות של שלבקת חוגרת חמורה ומטופל בקנאביס. בשלושה חודשים האחרונים לא הצלחנו למצוא את הזן והריכוז המתאים לו בוא עדיין מתמודד עם כאבים וקושי לישון האם יש לכם המלצה לזן וריכוז מתאים לכאבים נויורפטיים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים נוירופטיים
מומחי בזלת פארמה 28/05/2024 | 15:26שלום לא ציינת מה אתה לוקח ( מינון ) . בעיקרון אין זן ספציפי אלא הרבה נסוי ותהייה , אבל תנסה טיפה להעלות מינון ולראות אם יש שיפור . בכל מקרה קנביס אינו כדו נגד כאבים . צריך לצפות ממנו להוריד את רמות הכאב את הרגישות וכמות כדורים אחרים נגד כאב . הטיפול הוא מאוד אישי , אבל ברור גם שכדאי לך לקחת מוצרים בעלי אופי אינדיקה . רק בריאותהוסף תגובה
-
-
איך אפשר להוציא אישור לקנאביס רפואי חולה אפילפסיה וגם כאב בטן
יוסי 123 28/05/2024 | 13:49יש לי כאב יותר 3 שנים איך אפשר להוציא אישור לקנאביס רפואי חולה אפילפסיה וגם כאב בטן לא שותה הרבה שנים תרופה אפילפסיה אם אפשר ליוצא אישור לקנאביס רפואי אני מאמין זה יכול לעזור לי לכאב בטן וגם אפילפסיההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אישור קנאביס
מומחי בזלת פארמה 28/05/2024 | 15:22שלום צריך לגשת לרופא מומחה בתחום שבו יש בעיה דרך קופת חולים או בית חולים . לקבל ממנו הפניה או המלצה ולהעבירה למוקד קנביס שהוקם בכל קופה . דבר עם המוקד והם יכוונו אותך. רק בריאותהוסף תגובה
-
-
צריבה קלה בגרון
שירלי 14/05/2024 | 09:28מזה כמה ימים כאבים קל בגרון . ובימים האלה ההרגשה של הטעם מהשמן יותר חזק יכול להיות השפעה לזה ? אחכ זה עובר עבר האם בגלל עכשיו עם הגרון וההתקררות השילוב מחמיר את תופעת הטעם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צריבה בגרון
מומחי בזלת פארמה 16/05/2024 | 10:33שלום כאבי גרון ודלקת יכולים להשפיע על טעם של מזון שאנו צורכים וגם על הטעם . זה כמובן זמני וחולף. אין בעיה עם ההשפעה . תרגישי טובהוסף תגובה
-
-
אידוי קנאביס
דנה 10/05/2024 | 22:14שלום,השתמשתי בעבר בטיפות והמליצו לעבור לתפרחות . השימוש לא רציף,רק שיש כאבים, האם תוכלו להמליץ על מכשיר אידוי. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אידוי קנאביס
דנה 12/05/2024 | 12:50אני מטופלת בגלל אנדומטריוזיס, הייתי משתמשת בטיפות T3/c15 , לקח הרבה זמן לכאב לעבור והיתה תחושה של חוסר ריכוז,תחושה לא נעימה. בגלל הכאבים אמרו שבתפרחת ההשפעה יותר מהירה , שינו למינון T1/c20.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה אידוי
מומחי בזלת פארמה 12/05/2024 | 10:05שלום מה הסיבה למעבר לתפרחת? יש המלצה רפואית לזה כי אנחנו בהחלט ממליצים על שימוש בשמן לפחות בלילה בגלל פעילות ממושכת שלו. אנחנו לא משווקים מכשירי אידוי , ממליצים לך לבדוק בבתי מרקחת מורשים . ובהם מכשירי האידוי עברו בדיקות תקן של מ. הבריאות ולא לרכוש מכשיר מגורם לא מוסמך רפואית ברשת.הוסף תגובה
-
-
שמן קנאביס
שירה 10/05/2024 | 20:46שלום לכם יש לי 2 שאלות בקשר לשמן: 1. למה חשוב לקחת שמן יחסית לא הרבה אחריי ארוחה כי לא תמיד אפשר תמיד? 2. תוך כמה זמן משלוקחים השמן נספג בגוף ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שמן
מומחי בזלת פארמה 12/05/2024 | 10:02אחרי ארוחה קלה עדיף בגלל הספיגה וכדי שרמות הסוכר ישארו מאוזנות . הספיגה היא איטית יחסית ותחילת הפעילות לרוב כחצי שעה עד שעה מהלקיחה.הוסף תגובה
-
-
אוטיזם תפקוד גבוה מבוגרת
שירן 07/05/2024 | 19:32אובחנתי לאחרונה עם אוטיזם בתפקוד גבוה, שנים רבות מטופלת תרופתית ללא הצלחה של ממש בשלל תרופות פסיכיאטריות על אבחנות שונות יש מקום לקבלת מרשם לרפואי ? אני צורכת קנביס וזה מאוד מאוד מאוד עוזר לי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תפקוד גבוה
מומחי בזלת פארמה 09/05/2024 | 16:05שלום לפי ההתוויות של מ.הבריאות את יכולה לקבל מרשם לקנביס. צריך לקבל המלתה של רופה מומחה שמלווה אותך ( נוירולוג, פסיכיאטר ) ולבקש רשיון דרך מוקד יעודי לקנביס בקופת החולים שלך. שימי לב שלהתוויה של אוטיזם אפשרי לקבל רק מוצרי CBD RICH. בהצלחה .הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
-
אטרקסיה
-
אלקטרוליזה
-
אוראז
-
אליקסיר
-
איליאקוס
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי