פורום קנאביס רפואי - עמוד 8

-
המלצה על שמן
שני 20/04/2024 | 08:46רציתי המלצה צריכה לקחת שמן קנאביס t1/c20 ומתכוונת ללילה כי יש לאחרונה בעיות שינה. רציתי המלצה איזו סדרה הכי מומלצת לצרכים שלי בראש ובראשונה למה שניתן השמן זה אפילפסיה , אחכ רוצה יש בעיות עיכול לאחרונה וכאביי מחזור חושדים או מעימ רגיז או אנדרומטיוזיס אם כן אנדרומטיזיוס זה בקטנה. התחלתי את הפמיקאן אבל מה עדיף ובמיוחד עם העיכול מה עדיף בגלל שמן הזית והmct שהבבנתי מאנשין שעדיף. ושאלה אחרוה לא קשורה האם אפשר להשתמש במרשם יומיים-שלושה לפניי התאריך שמתחיל ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המלצה עח שמן
שני 21/04/2024 | 17:28יש חשד גם לאנדו וגם לבעיות עיכול. אבל מה שכרגע לקחתי זה עם שמם זית יש צפי מתי סוף סוף פמיקאן t1/c20 אינדיקה ייצא כבר עם mct , כבר התלבטתי לעבור לביקאן עם זה בגלל שנאמר שmct מתעכל יותר טוב בעיכול ונספג אבל בינתיים לא עשיתי כדיי לא לטרטר את הגוף, מה הצפי ומה טוב ביחד לכל הבעיות פמיקאן או ביקאן , וכל כך מעט נשאר וחשבתי שדווקא זה הרכב שהמון משתמשים ולא בטוחה שיחליף לי לc28, למרות שעדיין לא מאוזנת אולי רק מספר טיפות , לפחות עד שהסדרה החדשה עם t1/c24 תצאהוסף תגובה
-
תשובת מומחה שמן
מומחי בזלת פארמה 21/04/2024 | 16:11כל הסדרות מכילות 1/20 שזה המרכיב העיקרי . בנוסף יש העשרה בטרפנים שמדוייקת לתופעות נוספות או ליום/לילה . אם יש לך בעיות שינה אז ביום נמליץ על פמיקאן סאטיבה וללילה פמיקאן אינדיקה שמשפר שינה . הסדרה מדוייקת יותר לנשים במיוחד אם יש לך חשד לאנדו יש סיכוי בשימוש רציף לפות תהליכי דלקת וכאב. חג שמח ורק בריאותהוסף תגובה
-
-
הרכבים חדשים
שירה 17/04/2024 | 17:30רציתי לשאול מתי ההרכבים החדר בשמנים שיש כבר רשימה איך אמורים לצאת מה שלי חשוב או t0/c33 , ויותר זה t1/c24 , מתי הצפי יש איזה חודש שאמור לצאת , פעם כתבו יולי האם אז זה עעצא או יש סיכוי לפניי והאם בכל הסדרות יהיה לכם את המינון הזה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הרכבים חדשים
שירה 21/04/2024 | 17:19לא ייצא כמו שנאמר לפניי כמה חודשים יולי אוכוסט מדברת על שמן t1/c24, והאם ההרכבים יצאו בכל הסדרות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הרכבים
מומחי בזלת פארמה 21/04/2024 | 16:20ההרכבים החדשים צפויים לצאת רק לקרת סוף השנה . כרגע 0/30 כבר קיים ושמו ספשיאל C 1/24 כרגע ניתן להמרה ומקבלים 0/24 עד אמצע 25 הכל יוחלף בהרכבים חדשיםהוסף תגובה
-
-
תופעות לואי
ויק 17/04/2024 | 12:52קיבלתי מרשם רפאי לקנאביס . הרופא נתנה לי חצי תפרחת וחצי שמן . זו פעם ראשונה על מנת לנסות מה מתאים לי יותר . התחלתי עם טיפה אחת של שמן . וזה זרק אותי לעייפות ,כבדות ,וסחרחורת קלות . איך אני אמורה להמשיך ? האם לאידוי יש אותן תופעות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תופעות לוואי
מומחי בזלת פארמה 21/04/2024 | 16:24שלום אני לא יודעת מה הריכוז אותו קיבלת וסביר שזה THC אינדיקה ? קשה לענות ככה לא מדוייק. אם זה THC אינדיקה הוא מיועד ללילה לשינה . ישנם הרכבים שניתן לתפקד איתם בנהלך היום. בכל מקרה אלה תופעות שכיחות של תחילת הטיפול . תשארי על מינון זה כמה ימים ותראי שיהיה שיפור בתפקוד . חשוב לאכול משהו מתוק , פרי , חטיף לפני לקיחת הטיפה . ולשתות הרבה . יתכן וזה ישפר את התחושות . ממליצה להתקשר לקו היוץ שלנו 072-2211500 שלוחה 6 בימים עבודה ( לא שבת וחג ) בהצלחה וחג שמחהוסף תגובה
-
-
שמן קנאביס
דלית 18/04/2024 | 06:56רציתי לשאול מה נכון בהוראות כתיב להשאיר דקה-שתיים ואז להוציא , וראיתי איזה סרטונים ששמים טובים ואז מוציאים מה החשיבות ומה הנכון לעשות , כי קצת קשה להשאיר 2 דקות גם טיפה לוחץ עם הכפית על הלשון וגם לקראת הסוף מתחיל להיווצר רוק.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שמן
מומחי בזלת פארמה 21/04/2024 | 16:17שלום שמים על כפית עם השמן מתחת ללשון ( מוצאים את הכפית בלבד ולא את השמן) משאירים רק את השמן כמה שניתן ( כדקה עד שתיים ) ואז בולעים ! חלק מהפעילות ממשיכה גם דרך ספיגה במע' עיכול חג שמחהוסף תגובה
-
-
שימוש בשמו
יערה 18/04/2024 | 09:12רציתי לשאול איך מומלץ להשתמש בשמן אפשר רק לשים מתחת ולהוציא מהר או שמחייב להשאיר קצת זמן ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שימוש בשמן
מומחי בזלת פארמה 21/04/2024 | 16:13שלום שמן לא מוציאים , אלא בולעים את היתרה לאחר כדקה שהיה מתחת ללשון חלק מהפעילות ממשיכה גם דרך ספיגה במערכת העיכולהוסף תגובה
-
-
שמן mct (לת)
שירה 19/04/2024 | 22:24יש לי כמה שאלות מה היעילות של שמן mct ביעילות ובהשפעה. דבר שני מתי ייצא כבר בפמיקאן t1/c20אינדיקה מחכה ונאמר מזמן יש צפי כי אם לא חושבת לערבב אולי את הביקאן עם mct עד שהפמיקאו ייצא כי רואה שמתעגב למרות שעוזר לעוד כל מיני ומומלץ לנשים עוד חודש , חודש וחצי מוכנה השאלה אם זה כבר בסיום עם שמן הזית כבר ובמיוחד שעוד כמה חודשים אמורים בכלל עוד הרכבים חדשים להיות והאם באמת זה יהיה הכל עד יולי כמו שנכתב לפניי כמה חודשים כי יכול להיות שאחליף שיהיה ל t1/c24 , זה יוצא באמצע מבחינת החוזק , תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
קנאביס ועצירויות
רוית 12/04/2024 | 23:37שלום התחלתי שמן קנאביס לבעיה של אפילפסיה ובמקביל חשד מהכדורים התחילו ואז נוצרה בעיה אחרת יש עצירות , התחילה הקלה אבל לא לגמריי , רציתי לשאול כמה דברים תוך כמה זמן סדר כודל שעוד יותר יעזור בכל הבעיות ובמיוחד שהרופא העלה מאוד איטי בגלל כל התופאות שהיו לי . לוקחת איניקה t1/c20 , במיוחד שכבר המון זמן לא ישנתי זה קצת יותר טוב אבל שאר הדבר בקצת , לא שאין שיפור אבל חשבתי בגלל שנכנס למחזור יותר טוב. עכשיו מתחילה גם עם השמן mct כי היה לי עוד עם שמן זית , האם גם זאת שאלה עם mct יהיה גם בזה שיפור יותר מהיר , והרבה פעמים יותר יבש למרות שדותה מספיק בגלל בעיה אחרת ושאמרו לשתות הרבה האם בגלל זה צריכה עוד יותר לשתות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שמן
רוקחי בזלת 14/04/2024 | 11:20בכמות כל כך קטנה ( טיפות בודדות ) לשמן נשא יש אולי השפעה בספיגה אך הוא לא חומר פעיל בפני עצמו ולכן השפעתו מזעריתהוסף תגובה
-
שמן ועצירות
רוית 14/04/2024 | 11:16תוך כמה זמן אמור להתחיל השפעה גדולה , אמנם עולה איטי לאט אולי אפילו יותר מדיי אבל אגיד, אבל ששמן mct לעצמו גם עוזר למחלות מסויימות האם נכון וככה בכלל מעולה. ולא נספג ומתעכל גם יותר טוב,?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה קנאביס ועצירויות
רוקחי בזלת 14/04/2024 | 09:41שלום MCT הינו שמן נשא בלבד ואינו אמור לשנות פעילות של החומרים הפעילים. יובש נובע מקנאביס עצמו והפתרון היחיד זה לשתות יותר אם יש צורך . מאוד חשוב סבלות עד שמגיעים לשיפור ועליה הדרגתית במינון . תודההוסף תגובה
-
-
הרפורמה החדשה
דקלה 12/04/2024 | 06:56רציתי לשאול מתי תתחיל הרפורמה שרופאים יהולים מרשמים ומבינה שרד בקופות זה יהיה רופאים שלך שבבתי חולים בטח לא עישים את זה כי הם לא כותבים. רשמים. ובכלל מתי ייצא גם עם הרפורמה עם הריכוזים החדשים סדר גודל והאם תהיה גם הוזלה במחירים בעקבות זאת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רפורמה
רוקחי בזלת 14/04/2024 | 11:18לא ידוע עדיין . מתישהו במהלך החצי השני של 24הוסף תגובה
-
הרפורמה החדשה
דקלה 14/04/2024 | 11:12הרופא שלי בבית חולים ואמר שכרגע נמשיך כרגיל , מה,גם שמבקשים עלות שזה ממש לא משתלם. בשאלתי למרות שכתבתם שהכל רגיל אבל מה לגביי שמן t1/c24 שעתיד לצאת מתי אמור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה רפורמה
רוקחי בזלת 14/04/2024 | 09:43נכון להיום בחלק מההתוויות קופות החולים מוצאים מרשמים . בתי חולים מפנים לשם עד שגם הם יתארגנו . יש כרגע בשווק כל הריכוזים הדרושים או המרה למוצרים קיימים. יקח קצת זמן עש שהכל יתייצב , אבל אין בעיה של רצף טיפולי כרגע . בהצלחההוסף תגובה
-
-
עזרה גם לשינה
שירה 13/04/2024 | 07:37רציתי לשאול לוקחת פמיקאן t1/c20 אינדיקה לבעיות שלשמם קצת יותר טוב , אבל לשינה גם טיפה עדיין לא חזרתי כמו פעם קצת יותר טוב וכמה זמן לוקח עד,שזה ממש ישפיע רק לא מזמן והוא מעדיף בעלייה איטית והאם החדש ים הmct ייעשה השפעה יותר טובה הי הוזמן לי ויום יומיים יותר טוב , או שלדעתכם זה משנה משמעותית וכדאי לבקש t1/c28, שרצה t1/c20 אם יווצר מצב שלא טוב שt1/c20 יש יותר וגם פחד שאולי חזק מדיי יהיה , אולי עד שתוציאו את החדשים ברפורמה החדשה שיש ראיתי באמצע. יש צפי מתי גם זה יהיה ? ודבר שני שלוקחים קנביס מומלץ לעשות אילו בדיקות דם ואחרות לבדוק מה המצב יש איזה השפעה של קנביס בגוף ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עזרה עם שינה
רוקחי בזלת 14/04/2024 | 09:38אנחנו לא מכירים בדיקות ספציפיות שיש צורך לבצע . מעבר לזה כל היעוץ לגבי מינונים וטיפול מול הרופא המטפל והמלווה . סבלנות !.הוסף תגובה
-
-
שמן קנאביס ואוכל
ירדן 13/04/2024 | 19:51רציתי לשאול אם חשוב לקחת את הקנאביס ישר אחריי האוכל או בגלל שבערב או אפשר לחכות איזה חצי שעה -שעה ככה שיעזור גם יותר זמן ישפיע לשינה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שמן ואוכל
רוקחי בזלת 14/04/2024 | 09:17שלום רצוי לקחת אחרי אוכל לספיגה טובה יותר והקטנת תופעות לוואי ( אם יש ) . אפשר בהחלט לחכות קצת . תנסי כמה פעמים ותראי מה נותן לך את התוצאה הטובה ביותר מבחינתך. אין בתחום הזה תשובה מוחלטת והכל אישי . תודההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
-
אלקטרוליזה
-
אלימות
-
אטוויזם
-
איליאקוס
-
אופסונין
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי