פורום יישור שיניים - עמוד 14
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
יישור שיניים
מיכל 18/02/2020 | 12:18האם עושים יישור שיניים רק בגלל רווחים. הלסתות נסגרות טוב ואין שיניים עקומות. הילדה בת 14.פתח בחלון חדש-
יישור שיניים
דר'ששי צדוק 18/02/2020 | 20:33מיכל שלום, אם הרווחים מפריעים מבחינה אסתטית, כמובן שניתן לטפל ולסגור אותם, גם אם המנשך תקין! בהצלחה דר' ששי צדוק
-
-
טווין בלוק (לת)
ענת 06/02/2020 | 15:39הבן שלי בן ה-13.9 החל בטיפול אורתודנטי. אתמול הושחל לו חוט בגשר ובמקביל הוא קיבל את הטווין בלוק. כאשר הרכיב את הטווין בלוק בבית זיזי הפלטה נכנסו מתחת לחוט מה שהקשה מאד על הורדתה לאחר מכן. האם הזיזים אמורים להכנס מתחת לחוט או שעלינו לחזור לאורתודנט לבדיקה נוספת? יש לנו ביקורת בעוד שלושה שבועות, אך הוא אמור בינתיים להתרגל לטווין בלוק.פתח בחלון חדש -
גומיות אלסטיות
חדשה 03/02/2020 | 14:27שלום. שמו לי גומיות אלסטיות כי יש לי overbite. אני נוהגת להיות כל היום עם לסת פתוחה משוחררת ודי דוחפת קדימה. השאלה אם הגומיות יעזרו במקרה כזה...או שאני צריכה לסגור לסתות? אני לא מרגישה שום לחץפתח בחלון חדש-
גומיות אלסטיות
דר' צדוק ששי 04/02/2020 | 20:52שלום לך השאלה לא ברורה לי !?
-
-
הרחבת הקשת והוצאה כלפי חוץ (לת)
ראובן 02/02/2020 | 14:22לדר שלום רב אני מטופל בגשר פנימי כבר קרוב לחצי שנה, השיניים שלי קטנות ביחס ללסת מה שיצר מראה מרווח. כרגע מה שקרה שהרופא צמצם את הרווחים על ידי הקטנת הקשת כך שחזית השיניים נכנסה פנימה (מידי). האם ישנה דרך להחזיר את המצב לקדמותו ולהוציא את הקשת כלפי חוץ? לאחר מכן לבצע השלמות על ידי ציפויים. האם ישנו כח בטיפול אורטודנטי שיכול להוציא את השיניים כלפי חוץ מבחינת מיקומם ולא הזווית ? אשמח להסבר תודה מראשפתח בחלון חדש -
עקירת שיניים לפני טיפול אורטודנטי
ריטה 27/01/2020 | 13:20היי, אני לפני טיפול אורטודנטי.שני הניבים העליונים בקעו על החניכיים העליונות. לאחר סל צילום אורטודנטי ובדיקת מומחה חניכיים, יחד עם התייעצות האורטודנטית הוחלט לעקור את הניבים הללו בגלל מצבם הבריאותי הלא טוב. הם טוענים שעדיף לעקור אותם מאשר לעקור שיניים בריאות בכדי להוריד אותם למטה. השאלה האם עקירת הניבים הללו קיימת סכנה פפגיעת סינוסים/ערובות העיניים או פגיעה בעצבים? תודה ויום מעולה, ריטהפתח בחלון חדש-
עקירת שיניים לפני טיפול אורתודונטי
דר' צדוק ששי 27/01/2020 | 14:06ריטה שלום לא ניתן לענות על שאלתך ללא צילומים !!!
-
-
פלטינלית - קשת פנימית
Agyana 18/01/2020 | 16:26שלום. לבתי שמו ביום חמישי פלטינלית. היא לא מצליחה לאכול כלום מאז. כל דבר נתקע לה בקשת , נבהלת וכמעט מקיאה. היא אומרת שזה מפריע לה מאוד.. לא מצליחה לבלוע לא לירוק ורק בוכה. מה ניתן לעשות להקל עליה? תודהפתח בחלון חדש-
פלטינלית
דר' ששי צדוק 18/01/2020 | 19:30אגיאנה ערב טוב, נסי להרגיע אותה. זה יכול לקרות בימים הראשונים. תני לה בינתיים דברים רכים כמו מעדנים, מילקשייק מרקים. חשוב שישביעו אותה.. תפני לרופא המטפל בבוקר. שבוע טוב ששי צדוק
-
-
הגבהה כחולה בשיניים
יסמין 18/01/2020 | 12:08שלום. לפני שלושה חודשים שמו לי גשר למטה. בגלל סגר עמוק האורתודנט שם לי שתי הגבהות כחולות בטוחנות העליונות מכל צד. לאחרונה שמתי לב שההגבהה קצת ירדה כי היא נשחקה. האם החומר הזה רעיל? האם הוא יכול להינמס במגע עם אוכל חם? עצם זה שהיא נשחקה זה סימן לכך שהחומר קצת התפורר בפה שלי ואולי בלעתי קצת מהפירורים של זה. תוכלו להרגיע אותי? תודה מראשפתח בחלון חדש-
הגבהה כחולה
דר'ששי צדוק 18/01/2020 | 13:30יסמין שלום ההגבהה יכולה להישחק, להישבר או ליפול. היא בודאות לא מזיקה לבריאות. בהצלחה
-
-
אי צירוף הטוחנת האחרונה בטיפול
רונה 16/01/2020 | 20:12שלום אני בת 17 עוברת יישור שיניים רגיל. יש לי גשר למעלה ולאחרונה שמו לי למעטה ושמתי לב שבלסת התחתונה שלי יש קוביות על כל השיניים (כולל השיניים הטוחנות האחרונות) אך בלסת העליונה לא צירפו את הטוחנות האחרונות (מימין ושמאל). 1. רציתי לשאול למה האורתודנט עשה את זה ומה הם השיקולים של צירוף הטוחנות האחרונות בטיפול האורתודנטי 2. אצלי אין שיני בינה בלסת התחתונה אלא רק בלסת העליונה (מסיבה גנטית). בגלל שבלסת העליונה צריך לסגור לי המון רווחים - אני חושבת שבמידה ולא יצרפו את השיניים הטוחנות האחרונות הן תהיינה מחוץ לקשת השיניים האחידה בסוף הטיפול. כמו כן אם יצרפו אותן לדעתי תיהיה פחות סכנה לבקיעה לא תקינה של שיני הבינה שעתידות לצאת כיוון שיהיה יותר מקום. האם אתם מסכימים אם מה שאני חושבת? האם זה באמת נכון? תודה רבה מראש, רונהפתח בחלון חדש-
אי צרוף הטוחנות
דר'ששי צדוק 18/01/2020 | 13:28רונה שלום, יכולות להיות סיבות רבות: יתכן ההשיניים שלא צורפו לא בקעו מספיק עדיין, יתכן שהן במקומן ואין צורך להזיז אותן , יתכן שיצורפו בהמשך.... תשאלי את הרופא המטפל בך. בהצלחה דר' ששי צדוק
-
-
יישור שיניים
רחלי 15/01/2020 | 14:49שלום, אני בת 27, ומתלבטת מאוד אם לעשות יישור שיניים. יש רק דבר אחד שמפריע- אבל זה מפריע לי מאוד, ב-2 השיניים הקדמיות העליונות. אחת עולה מעט על גבי השניה, היא כאילו מעט מסובבת. זה לא כ"כ נורא אבל לי מפריע. שאר השיניים די ישרות ומסודרות. הייתי שמחה לדעת- בערך, מה זה דורש ממני- בערך כמה זמן טיפול, עלויות משוערות, וסיכויי הצלחה לדבר כזה? איזה סוג טיפול היית ממליץ?פתח בחלון חדש-
יישור שיניים
דר'ששי צדוק 15/01/2020 | 15:14רחלי שלום, כדי לענות על שאלתך יש צורך בבדיקה. גשי לאורתודונט והוא יענה על כל השאלות הרלבנטיות. בהצלחה
-
-
יישור שיניים בגיל 27
אורטל 13/01/2020 | 23:00שלום רב, אני בת 27 והחלטתי לעבור יישור שיניים. הלכתי לאורטודנטית היא אמרה לי שהיא יכולה לעשות גשר עם קוביות שקופות אבל התהליך יותר ארוך מגשר רגיל. לכן אמרתי לה שאני רוצה קוביות שקופות למעלה ולמיטב רגיל כדי שהקשר יהיה פחות בולט. היא אמרה לי שאפשר לעשות את זה, אך זה לא מומלץ. השאלה שלי האם מומלץ לעשות גשר חצי חצי?פתח בחלון חדש-
יישור שיניים גיל 27
דר'ששי צדוק 15/01/2020 | 05:52אורטל שלום, ניתן בהחלט לבצע טיפול בלסת אחת עם ברקטים שקופים ובשניה עם חרסינה. בהצלחה דר' ששי צדוק
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים