פורום ביוץ והזרעה - עמוד 381

-
ביוץ
רינה 18/06/2012 | 12:23יש לי שאלה על הביוץ אני מקבלת מחזור כל 30 ימים קיבלתי מחזור ב27 לפברואר ב26 למרס ב25 לאפריל ווסת אחרונה הייתה ב24 למאי לפי מחשבון ביוץ דרך האינטרנט תחילת הפוריות שלי היא ב5 ליוני ותאריך הביוץ הוא ב9 ליוני וסוף הפוריות זה היום מ6 ליוני התחלתי לעשות בדיקת ביוץ כל יום ב6 7 ו8 לחודש קו הבדיקה היה בהיר מקו הביקורת אז ככה שחשבתי שבתשישעי הקו יהיה כהה יותר ויהיה לי ביוץ בתשיעי בדקתי ב10 וגם 11 ליוני והקו היה חלש או בהיר יותר מ6 ליוני מה זה אומר? שהביוץ שלי היה לפני 9 לחודש או שיכול להיות שיש אצלי משהו לא תקין דרך כבר 3 חודשים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה ותמיד הייתי בודקת את תאריך הביוץ שלי דרך האינטרנטהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ביוץ
ד"ר גילה בן דוד 21/06/2012 | 09:49כיום עד יומיים אחרי. האינדיקציה היא הופעה של קו ולא צבע הקו.הוסף תגובה
-
ביוץ
רינה 20/06/2012 | 10:04אז היום שבו הבדיקה מראה על שני קווים (כהים) זה לא יום הביוץ אלא יומיים אחרי זה הבנתי נכון? וכששני הקווים אינם זהים בצבע זה אומר שאין ביוץ? ותודה לך על עזרתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה בדיקת ביוץ ביתית
ד"ר גילה בן דוד 19/06/2012 | 10:36שלום רינה הופעה של קו הבדיקה בבדיקות ביוץ ביתיות מדווח על עלייה בהורמון ה LH, שכיום יומיים לאחריו הביצית חורגת (ביוץ ). ישנן נשים שערכת הביוץ מוצאת אצלהן במדויק את ימי הביוץ, אך חלק מהנשים לא מצליחות למצוא את הביוץ בעזרתן. בכל מקרה לא מחליטים אם משהו לא בסדר על סמך בדיקה אחת בערכת ביוץ ביתית. נסי להתחיל את הבדיקות מוקדם יותר בפעם הבאה, ואם עדיין הבדיקה לא ברורה ניתן לבצע מעקב זקיקים וכך לקבל תשובה ודאית לגבי זמן הביוץ. רק כשליש מהזוגות נכנסים להריון תוך 3 חודשי נסיון, בינתיים לא נשמע שיש סיבה לדאגה. בהצלחה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
היי
קרן 15/06/2012 | 21:54היי יש לי שאלה עם המחזור שלי כול 26 ולא 28 מתי הביוץ שליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה זמן ביוץ
ד"ר גילה בן דוד 18/06/2012 | 09:04יום 12-13הוסף תגובה
-
-
תופעות אחרי אוביטרל
אינה 15/06/2012 | 10:15שלום, אני בת 26, סובלת משחלות פוליציסטיות. ב-30.5.12 קיבלתי זריקת אוביטרל אחרי טיפול באיקקלומין. קיימנו יחסים באותו יום ויום למחרת כפי שנאמר לנו. יום לאחר הזריקה שמתי לב שאני עושה יותר פיפי, ואפילו קמה בלילה בשביל זה. שבוע וחצי אחרי הזריקה (8.6.12) החלו לי כאבים בשדיים כמו לפני מחזור, שעדיין לא עברו. שבועיים בדיוק אחרי הזריקה (13.6.12) היו לי כאבי מחזור שנמשכו יום אחד (ללא מחזור). האם התופעות האלו קשורות בטיפולים שעברתי או במשהו אחר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אוביטרל ווסת
ד"ר גילה בן דוד 18/06/2012 | 09:00מחזור מופיע כשבועיים ימים לאחר זריקת האוביטרל אך אומר שוב : נשים הן לא שעון שוויצרי! והמחזור יכול להופיע מוקדם או מאוחר יותר. במידה ולא קבלת מחזור עד עכשיו חזרי על בדיקת הריון.הוסף תגובה
-
עדכון
16/06/2012 | 07:28תודה על התשובה. אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית. התחלתי שוב לחוש כאבי מחזור מאוד חזקים שאף גרמו לי להתעורר בלילה, אך אין עדיין מחזור. יוצא שיש לי כאבי מחזור כבר 4 ימים, אך אין דימום. בנוסף אני מרגישה כי מעבר לרגישות בשדיים, הם גם גדלו משמעותית. למה יש לי תופעות של מחזור אף על פי שעוד לא קיבלתי? לא הייתי אמורה לקבל כבר מחזור אחרי הזריקה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הורמון הריון
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:19אכן אלו תופעות לאחר אוביטרל, שיכולות להמשיך עקב הריון. (אוביטרל הוא בעצם הורמון הריון ). אני משערת שהמשהו האחר שאת שואלת עליו הוא הריון, ואם עדיין לא קבלת מחזור כנראה שאת בהריון. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
-
ביוץ
רינה 17/06/2012 | 10:16תחזרי טיפה אחורי השאלה מופיעה בתאריך 11 ליוניהוסף תגובה
-
תשובת מומחה והשאלה?
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:36רינה שלום השאלה לא מופיעה.הוסף תגובה
-
-
שאלה
גבי 13/06/2012 | 22:28שלום רב, במהלך טיפול הפריה חוץ גופית שאני עוברת בחו"ל, לפני יומיים בביקורת נאמר לי שהזקיקים מתקרבים לרמת בשלות אופטימלית וכי להמשיך בערב את ההזרקה במתכונת הרגילה וכי או-טו-טו אני קרבה לשלב הבא של הטיפול - לשאיבה. כשחזרתי בערב גיליתי שהושארה לי הודעה משעות צהריים להזריק מיד צטרוטייד. העניין הוא שההודעה הושארה לי כמה שעות לפני ששמעתי אותה ורק כעבור כחמש וחצי שעות מרגע ששמעתי את ההודעה הזרקתי את הצטרוטייד. התקשרתי בבהילות למרפאה לוודא שלא נגרם לי נזק מהעיכוב נאמר לי כי אין מקום לדאגה. למחרת, לאחר בדיקות דם שביצעתי נאמר לי כי באופן מאוד נדיר ובלתי צפוי הביציות התמוססו או שהשמשו במילה אחרת באנגלית שלא הבנתי אך שמשמעות הדבר היא כי הביציות ירדו לטימיון. ניסיתי לברר את פשר הדבר ונאמר לי כי האסטרדיול מאוד עלה בפתאומיות ושזה מאוד נדיר. שאלתי אם יש קשר לכך שהיה עיכוב בזריקת הצטרוטייד ונאמר לי שככל הנראה לא וכי זה יכול לקרות. האמנם??? האם אין כאן סוג של רשלנות רפואית? האם באמת אין קשר בין העליה הפתאומית באסטרדיול ולעיכוב בצטרוטייד???(לו היו טורחים להשיג אותי בנייד בו ברגע מיד הייתי מזריקה צטורטייד, אך לא התאמצו להשיג בנייד והסתפקו בהודעה במשיבון בביתי). אני בת 44, ללא ילדים וזה שבכלל הגבתי לזריקות היה בניגוד לציפיות בשל ה- FSH הגבוה שלי וה-AMH הנמוך שלי. שאלתי את הרופאה אם זה קשור לגיל, לFSH או לAMH הנמוך ונאמר לי שלא. אשמח לקבל הסבר לתופעה וברצוני לדעת האם ניתן היה למנוע זאת? האם ניתן למנוע זאת בעתיד? האם יש קשר לעיכוב של הצטרוטייד? האם יש כאן ריח של רשלנות רפואית. הייתי בדרך להפריה יקרה מאוד בכל המובנים וכעת הכל ירד לטמיון. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה ועדכון
גבי 16/06/2012 | 21:05ראשית, הרבה תודה על תשובתך. רק לעדכן כי אני כבר כמה ימים ברציפות מזריקה את הצטרוטייד ומדי בוקר מאז תחילת הטיפול מתייצבת למעקב יומי. לגבי הדקפפטיל - בהחלט אברר זאת עם הרופא. שוב תודה רבה ושבוע טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 20:47גבי שלום תודה שניסית לתאר בפרוטורוט את מהלך העניינים כדי לתת לי תמונה מלאה, אך ללא מעקב הזקיקים ובדיקות הדם אינני יכולה לדעת מה קרה. כמו כן אני לא יודעת למה הכוונה ב"הביציות התמוססו", אולי הכוונה לביוץ מוקדם מהצפוי? כך שלצערי אני יכולה לענות רק על חלק משאלותיך: לא יודעת מה היה שם, אך מה שזה לא יהיה, לא קרה בשל איחור בהזרקת צטרוטייד של 4 שעות. אם אכן מה שקרה היה בגלל חוסר מעכב (צטרוטייד), היה צריך להזריק אותו ימים קודם ולא שעות. לגבי מניעה של ארוע דומה בעתיד: תבקשי לבצע מעקבים יותר דחופים. עדיף לבצע עוד בדיקת דם ואטראסאונד לכאורה מיותרים מאשר לאבד מחזור שלם של טיפול יקר. ניתן לשקול שימוש בדקפפטיל ולא בצטרוטייד. ובעיקר כדאי לך להפגש עם הרופא המטפל ולברר על מה באמת מדובר כדי לבדוק אם אכן ניתן למנוע הישנות המקרה בטיפול הבא. בהצלחה.הוסף תגובה
-
עדכון נוסף
גבי 14/06/2012 | 15:48חשוב לי להדגיש שההבט המשפטי פחות מעסיק אותי ויתכן שהמינוח בו השתמשתי "רשלנות" פחות מתאים. הדבר היחיד שמעסיק אותי זה לקדם את תהליך הפריון. אך כיוון שמדובר בתהליך מאוד מורכב ורב- שלבי, שעל מרביתו אין לי שליטה (ולא רק לי, גם לצוות הרפואי אין שליטה על הכל...כפי שבטח ידוע לך) חשוב לי לוודא שכל מה שניתן לשליטתי יתבצע. על כן חשוב לי להבין ממה הדבר נבע ובמינוח רשלנות בו השתמשתי התכוונתי להבין האם בשל הכשל התקשורתי הדבר ארע או שמא זה דבר שלא ניתן לחזות או למנוע בעתיד. שכן, בכוונתי להתמיד בטיפול נוסף בתקווה ששוב אגיב. ולכן חשוב לי להבין אם הכשל נבע בעיכוב של כחמש שעות בהזרקת הצטרוטייד, או אם יש הבטים אחרים עליהם עלי לתת את הדעת. תודה רבה.הוסף תגובה
-
עדכון טעות
גבי 14/06/2012 | 01:32כתבתי בטעות שנאמר לי שהאסטרדיול זינק באופן פתאומי וטעיתי. נאמר לי שהאסטרדיול צנח באופן פתאומי. תודה.הוסף תגובה
-
-
מעקב זקיקים+ ב.דם - משהו מוזר קורה לי בגוף....
לי-רון 15/06/2012 | 06:01שלום ד"ר גילה בן דוד, התחלתי סבב של מעקב שני לפני הזרעה ואשמח לדעת ולהבין את מושגי הערכים. לציין שאני בסבב טבעי ללא הורמונים. מרגיש לי שמשהו מוזר והזוי קורה לי בגוף שהערכים יורדים? E2 ירד מ 246 ל 70 ????? פרוגסטרון ירד מ 2.3 ל 1.7 מינוס ???? הרי אין מצב שפיספסתי כשהזקיק היה לפני יומיים 11 מ"מ ועכשיו 13 מ"מ... נתבקשתי להגיע שוב למעקב רק בשלישי-רביעי הבא... בינתיים אני דיי בלחץ ומודאגת מהתוצאות ... **תחילת מעקב לפני יומיים, יום 11 למחזור: עובי רירית 6 זקיק מוביל 11 מ"מ E-2 246 pmol/L 2.3 nmol/L פרוגסטרון LH 19.40 IU/L **היום, יום 13 למחזור: עובי רירית 5 (לא שזה משנה כבר 5 או 6 ...) זקיק מוביל 13 מ"מ ועוד זקיקים קטנים 11 מ"מ E-2 פרוגסטרון ירד מ 2.3 ל 1.7 מינוס ???? LH 20.40 IU/L מה זה הסימן הזה > ???? אני מצליחה להבין שזה סוג של מינוס שאומר מטה... אודה מאוד לתשובתך!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המון המון תודה!
לי-רון 15/06/2012 | 22:13תודה על תשובתך המקצועית והכנה! מאוד מעריכה! שבת שלום!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה לא שעון שוויצרי
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:34בבקשה (: כפי שציינתי בתשובתי הראשונה חודש חריג כזה יכול להופיע אצל כל אישה! גם אם היא לא שייכת לאף אחת משתי הקבוצות הנ"ל. נשים הן לא שעון שוויצרי וזה בסדר אם חודש אחד מתנהג באופן חריג. לו היית שייכת לאחת משתי הקבוצות כבר היית יודעת ( אורך מחזורים וסדירותם, אולטראסאונד, בדיקות הורמונליות, רופא מטפל... ). אז לא צריך לדאוג אלא רק להמשיך במעקב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
רזרבה שחלתית נמוכה\ שחלות פוליציסטיות
לי-רון 15/06/2012 | 21:17תודה רבה על תשובתך! אני בת 34.5 לא אובחנתי באף אחת מן הקטגוריות שציינת. האם רזרבה שחלתית נמוכה או שחלות פוליציסטיות הינם משהו שהיה צריך לבדוק, או לאבחן מבעוד מועד? כיצד ניתן לאבחן ? מהם הסימנים ? האם זה הגיוני אעפ"י שבסבב קודם הכל היה תקין והערכים התקדמו והתאימו עד לביוץ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה מעקב זקיקים
ד"ר גילה בן דוד 15/06/2012 | 21:09שלום לי-רון הסימן > אכן אומר פחות; קטן מהערך המצויין. את לא פספסת את הביוץ. עוד לא גדל בכלל זקיק שיכול להגיע לביוץ. מצב כזה שכיח יותר אצל נשים מבוגרות עם רזרווה שחלתית נמוכה או אצל נשים צעירות עם שחלות פוליצסיטיות. אבל כמובן יכול להופיע חודש חריג כזה אצל כל אישה גם אם היא לא שייכת לאף אחת משתי הקבוצות הנ"ל. המשיכי את המעקב כפי שנאמר לך. ביוץ יכול להופיע בהמשך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
שכחתי לציין .....
לי-רון 15/06/2012 | 07:03סבב ראשון של הזרעה לא הצליח. אך הערכים בסבב היו תקינים ותמיד התקדמו ותאמו וביום ה 18 היתה ההזרעה. הווסת האחרונה היתה קשה, כואבת וארוכה- דבר שאינו אופייני לי כלל. ומלווה בקרישים. בימים האחרונים התכווצויות בבטן התחתונה. האם יש קשר בין הדברים ולבין התוצאות והערכים? אודה לתשובתך.הוסף תגובה
-
-
מעקב זקיקים+הזרעה
ורד 12/06/2012 | 21:36שלום רב , בת 26 פוליציסטית, אחרי 3 סבבי איקקלומין ללא תגובה, התחלנו טיפול הזרעה ראשון ביום שישי 8\6 בוצע מעקב זקיקים לאחר 5 ימי הזרקת פיוריגון ( מיום 3 למחזור) 58 יחידות כל יום נצפה זקיק יחיד בגודל 10 מ״מ ועובי רירית 6.5 לאחר כ4 ימי הזרקה (יום 8 להזרקה) נוספים שבתי למעקב זקיקים נצפו 4 זקיקי בימין: 2x10 ובשמאל 1x10 1x11 עובי רירית 8.5 האם ייתכן שזקיק גדל רק במ״מ אחד ב4 ימים?? האם ייתכן וההזרעה תתעכב? או לא תהיה כלל? והאם הפיוריגון בעצם לא משפיע? תודה רבה ומצטערת על האורךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה לך ד׳ר
ורד 13/06/2012 | 23:10תודה על התשובה המהירה והמלאה! תודה! אשתדל לשמור על סבלנות עכשיו כשאני מבינה יותר....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה סבלנות, שחלות פוליציסטיות
ד"ר גילה בן דוד 13/06/2012 | 21:25שלום ורד הטיפול בנשים פוליציסטיות (במיוחד במחזור הזריקות הראשון ועד למציאת המינון המתאים) יכול להיות ממושך, ודורש המון סבלנות גם מצד המטופלת וגם מצד המטפל. קשה לי להיות מדוייקת ללא בדיקות דם מלוות אבל לפי התיאור הנ"ל עוד לא היתה תגובה של השחלות להורמונים. הצעד הבא הוא העלאה הדרגתית של מינון הפיוריגון עד למינון בו תופיע תגובה, קרי צמיחה של זקיק ועלייה ברמת האסטרדיול. זאת בזהירות והמנעות מגדילה של מספר זקיקים והריון מרובה עוברים זיכרי: טיפולי הפריון הם זמניים. תאומים הם לכל החיים. ההזרעה בודאי תתעכב עד אז. בהצלחה.הוסף תגובה
-
שכחתי לציין
ורד 12/06/2012 | 22:15מדובר במחזור ראשון בעקבות לקיחת פרוברה חודשיים לאחר הפלה+גרידה מהריון ספונטני לאחר צילום רחם.. ובנוסף נצפו המון זקיקים קטנים מלבד אלו שציינתי למעלה.הוסף תגובה
-
-
כאבי בטן
דנה 11/06/2012 | 23:56שלום, אני אחרי הזרעה שלא התפתחה להריון..עם אוביטרל, ללא טיפול הורמונלי נוסף. בערך מאז הווסת לפני כשבועיים וקצת אני מרגישה כאב עמום, יותר תחושת אי נוחות קלה מאשר כאב, בבטן התחתונה מימין. האם זו יכולה להיות תוצאה של האוביטרל? ההזרעה? אציין שבשבוע שעבר נערכו לי מספר בדיקות אולטרה סאונד כחלק ממעקב ביוץ של החודש הנוכחי, ללא ממצא חריג (אך הביוץ פוספס..) יש לי תור לרופא בעוד כמה ימים, האם יש דחיפות להיבדק לפני כן? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה!
12/06/2012 | 22:15הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאבי בטן
ד"ר גילה בן דוד 12/06/2012 | 18:42שלום דנה. כאבי בטן תחתונה מימין יכולים לנבוע גם מסיבות שלא קשורות למערכת הגניקולוגית כמו דרכי השתן והתוספתן. באופן כללי במידה והתלונה היחידה היא אי נוחות קלה בבטן ללא חום הפרשות חריגות או תלונה אחרת, ובמידה ובבדיקת האוטראסאונד שנערכה לא נמצאה ציסטה או משהו אחר חריג , אז על פניו כנראה שניתן להמתין עד התור לרופא. שימי לב אם האי נוחות מחמירה או משתנה, ובסופו של דבר ההחלטה אם לגשת לבדיקת רופא היא בידיך בלבד. אני משתמשת במילים מאוד זהירות כי יעוץ מרחוק ללא קבלת כל הפרטים ובדיקת החולה יכול לגרום לטעויות! בברכת בריאות שלמה.הוסף תגובה
-
-
בדיקת בטא
אלינורב 11/06/2012 | 19:50שלום אני עשיתי הזרעה ב30 במאי היום עשיתי בדיקת שתן חיובית ובדיקת בטא שלילית מה זה אומר????הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דם שתן ובדיקת הריון
ד"ר גילה בן דוד 12/06/2012 | 18:24בדיקות ההריון הביתיות מאוד אמינות אם מבצעים אותן כיאות ע"פ ההנחיות המצורפות. אחת מהטעויות שיכולה לקרות היא פענוח הבדיקה לאחר חלון הזמן המצויין בעלון ההנחיות. יתכן כי חל בלבול במבחנות של בדיקת הדם או שהיא נמצאה חיובית אך פוענחה בטעות כשלילית. לעיתים נדירות האישה אכן הרה אך הבדיקה לא מזהה זאת. אינני יכולה לדעת מה קרה ומי משתי הבדיקות צודקת. הדרך היחידה לברר היא לבצע שוב בדיקת הריון. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
תיפולי פוריות+iui
מיכל 07/06/2012 | 12:21היי התחלתיטיפולי פוריות. אני כמעט 41, ומעולם לא השתמשה בגלולות. המחזור רגיל תמיד של 28 ימים. ב 16/17/18 nאי היהלי דימום קליל. במהלך 18/19 מאיהילי דימום חזק מעוד על 28.05 בדיקות שלי היו אסטרדיול 432 פרוגסטרון 2 LH 8.8 ב 29.05 קיבלתי 3 אמפולות של menagon + 0.25 cetrotide למחרת 30.05 הבדיקות שלי היו אסטרדיול 281 פרוגסטרון 1.4 LH 3.4. טיפול זה הוא הכנה לקראת IUIהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תיפולי פוריות
מיכל 11/06/2012 | 15:55תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפולי פוריות
ד"ר גילה בן דוד 11/06/2012 | 09:11מיכל שלום אכן במהלך טיפול אנו מצפים לעלייה ברמת האסטרוגן מבדיקה לבדיקה. זה מעיד על התפתחות תקינה של הזקיקים. הירידה בהורמונים בבדיקה שלך יכולה לנבוע מסיבות שונות: יתכן שהיה בלבול בתוצאות בדיקת הדם יתכן שלא הזרקת את המנוגון כפי שצריך ויתכן שאכן תגובת הגוף שלך לא היתה "נכונה" כמילותיך. במקרים כאלו צריך לחזור על הבדיקות כולל בדיקת אוטראסאונד ולוודא שאת מזריקה כיאות את החמר הפעיל של ההורמונים (לעיתים מזריקים את המים כחמר הפעיל במקום את האבקה ). והכי חשוב התייעצי עם הרופא המטפל שלך! הוא מכיר את הרקע שלך ואת התנהגות השחלות שלך טוב מכולם. בהצלחה.הוסף תגובה
-
דחוף תיפולי פורויות + IUI
מיכל 10/06/2012 | 09:35היי התחלתיטיפולי פוריות. אני כמעט 41, ומעולם לא השתמשה בגלולות. המחזור רגיל תמיד של 28 ימים. ב 16/17/18 nאי היהלי דימום קליל. במהלך 18/19 מאיהילי דימום חזק מעוד על 28.05 בדיקות שלי היו אסטרדיול 432 פרוגסטרון 2 LH 8.8 ב 29.05 קיבלתי 3 אמפולות של menagon + 0.25 cetrotide למחרת 30.05 הבדיקות שלי היו אסטרדיול 281 פרוגסטרון 1.4 LH 3.4. טיפול זה הוא הכנה לקראת IUI כיצד ייתכן כי בכל זאת את 2 זריקות כל ההורמונים מעל אסטרדיול במיוחד ירד באופן משמעותי במקום להעלות למטע? יתכן הגוף שלי לא הגיב בצורה נכונה??? תודה על התשובה המהירה שלך..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפולי פוריות
ד"ר גילה בן דוד 07/06/2012 | 20:05שלום מיכל שיהיה בהצלחה שכחת להוסיף את השאלה שרצית לשאול...הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תסמונת אשרמן - מהי המחלה והשלכותיה
-
לידה שקטה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
-
טיפולי פוריות
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת דופלר
-
תרבית וגינאלית לקנדידה
-
תרופות קשורות
-
זואלי (נומגסטרול + אסטרדיול)
-
טינידאזול
-
מונחים קשורים
-
אל-וסת (אמנוריאה)
-
אמבריולוגיה

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםסקירת מערכות
בפורום סקירת מערכות ניתן להתייעץ עם ד"ר יזהר ארז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סקירת מערכותפורוםאולטראסאונד מילדות וגניקולוגיה
בפורום אולטראסאונד מילדות וגניקולוגיה ניתן להתייעץ עם פרופ' ירון צלאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אולטראסאונד מילדות וגניקולוגיהפורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה